Videot

VIDEO: Brittiläinen islamisti – ”Islamin sanoma on isku, joka poistaa pään hartioilta”

Abu Haleema. Kuvakaappaus Memri TV -videolta.

Brittiläinen islamisti Abu Haleema sanoo 10. joulukuuta 2019 Internetiin ladatulla videolla profeetta Muhammedin ylistäneen yhtä seuralaistaan tämän runoista, joiden mukaan islamin sanoma on ”isku, joka poistaa pään hartioilta”.

Abu Haleema kertoo Allahin lähettäneen islamin, jotta se voisi ottaa ylivallan kaikista muista uskonnoista, hallinnoista ja demokratiasta. Hän myös syyttää maltillisia muslimeja, jotka puhuvat islamista mutta eivät oikeasti sitä harjoita. Tällaiset henkilöt joutuvat Allah paljastamiksi.

4. helmikuuta Internetiin ladatulla videolla Abu Haleema sanoo, että Allah iskee kauhun vääräuskoisten sydämiin, koska he harrastavat monijumalaisuutta laittomasti.

Hän kertoo myös, että Allah antoi muslimeille valtuuden takfiriin [uskonnollisen yhteisön jäsenen julistamista kafiriksi eli uskottomaksi] tyranneja ja kaikkia niitä kohtaan, jotka sitoutuvat monijumalaisuuteen eli polyteismiin. Abu Haleema painottaa, että muslimien on pakko julistaa yhteisön jäsenet uskottomaksi, vaikka nuo polyteistit väittävät olevansa muslimeja.

Lisäksi Abu Haleema kertoi kohdentavansa takfirin niihin, jotka puhuvat jihadista, mutta jotka eivät todella tunne islamin olemusta.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit