Eurooppa Kulttuuri

Brittiläinen toimittaja: ”Puola ja Unkari eivät ole uhranneet naisiaan ja lapsiaan monikulttuurisuuden alttarille”

Kuva Pixabay.
Varsova on kuin Pariisi hyvinä aikoina ennen kuin siitä tuli kolmannen maailman p-läpi, sanoo reippaasta esiintymisestään tunnettu brittiläinen toimittaja Katie Hopkins.

Katie Hopkins vieraili Puolassa ja vertaili puolalaisen kulttuurin pääkaupunkia Länsi-Euroopan kaupunkeihin ja maihin. Lännen liberaalit näkevät Puolan  ”äärioikeistolaisena” ja autoritaarisena valtiona. Hopkinsin mukaan maassa on todella mukavaa ja turvallista.

Kävellessään Puolan pääkaupungin Varsovan kaduilla hän sanoo sitä yhdeksi turvallisimmista paikoista naisille koko maanosassa. Puola ei ole omaksunut liberaalilännen mantraa islamilaisesta massamaahanmuutosta, ja maa todellakin on australialaisen Business Insiderin julkaiseman raportin mukaan Euroopan turvallisin ja maailman kuudenneksi turvallisin paikka naisille.

Toimittajan mukaan Varsova muistuttaa Pariisia ennen kuin siitä tuli ”kolmannen maailman p-läpi”.

Hopkins alleviivaa, että kaupungissa on turvallista myös öisin. Toimittaja muistuttaa, että Brysselin liberaalihallinnon kurittamat ”Puola ja Unkari eivät ole uhranneet naisiaan ja lapsiaan monikulttuurisuuden alttarille”.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Kansalaisen verkkokauppa