Eurooppa Rikos

Brittipoliisi tuomittiin 13 raiskauksesta

Brittipoliisi Cliff Mitchell tuomittiin 13 raiskauksesta. Kuvakaappaus: YouTube.

Brittipoliisi tuomittiin keskiviikkona 13 raiskauksesta. Tuomio tuli kuusi vuotta sen jälkeen, kun häneen kohdistunut tutkinta yhden nuoren tytön hyväksikäytöstä lopetettiin.

24-vuotias Cliff Mitchell kertoi yhdelle uhreistaan, että tämä oli ”kohdannut paholaisen”, kun hän kidnappasi tämän syyskuussa 2023. Hän lähestyi uhria veitsen kanssa ja vaati tätä laittamaan kädet selän taakse ennen kuin sitoi hänet nippusiteillä ja teippasi suun kiinni.

Hänet todettiin syylliseksi kymmenessä syytteessä raiskauksesta, kolmessa syytteessä alle 13-vuotiaan lapsen raiskauksesta, yhdessä syytteessä kidnappauksesta ja lähestymiskiellon rikkomisesta.

Toinen uhreista kertoi, että raiskaaja pakotti hänet ja toisen henkilön nousemaan autoonsa. Hän pakeni sanottuaan tuntevansa olonsa sairaaksi ja tarvitsevansa päästä ulos. Hyväntahtoinen ohikulkija, joka näki hänen juoksevan liikenteen seassa, antoi hänen nousta ajoneuvoonsa, kun hän soitti hätänumeroon.

Mitchell palveli poliisina suurimman osan ajasta, kun teki rikoksiaan. Hänet erotettiin joulukuussa 2023 virkarikostuomion jälkeen.

Hänen pidätyksensä jälkeen poliisi löysi nippusiteitä laukusta osoitteesta, joka oli yhdistetty häneen.

Vuonna 2017 Mitchell oli raiskaustutkinnan kohteena, joka koski nuorta tyttöä, eikä siitä seurannut jatkotoimenpiteitä. Hänen pidätyksensä jälkeen tapaus kuitenkin avattiin uudelleen, ja häntä syytettiin kuudesta lisäraiskauksesta vuosien 2014 ja 2017 välillä.

Lähde: Human Events

5 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kauko Aalto

Ei tarvitse ihmetllä kun katsoo pärstän väriä.

Marko Kristian

Ei sillä värillä niin väliä, mutta ihan tyypillisen raiskarin näköinen.
Vaikka olisi mikä poliisi uniformu päällä, niin en tuon näköiseen tyyppiin luottaisi.

John Quiman

Haluavat monikulttuurisuutta poliisiin, ettei olisi vain valkoista ylivaltaa. Tämän vuoksi on jopa laskettu vaatimuksia poliisiopistoihin pääsemiseksi ja opintojen läpäisemiseksi. Sitten saadaan sitä monikulttuurisuutta.

Kauko Aalto

Se on samanlainen koe kuin positiivisesti syrjityn insinööritutkinto, luku-, kirjoitus- kieli- ja laskutaidoton viedään pannuhuoneeseen ja tälle älyn jättiläiselle annetaan tehtävä ratkaista mihin suuntaan vesi yläpuolella olevassa putkessa kulkee, opettaja helpottaa hieman tehtävää ja sanoo, että katso putkessa olevaa nuolta. Ei mennyt koe läpi, koska insinöörikokelas ei ymmärtänyt mikä on putki. Mutta kun ei haluta syyllistyä rakenteelliseen rasismiin, niin kokelas päästettiin läpi ja hänestä leivottiin insinööri ilman mitään turhia pulpetissa istumista ja tenttejä, hän työskentelee nykyisin Espoon vesihuollossa, joten vettä riittää jaettavaksi ihan kaduille asti.  

 

Ilkka

9 mm ja ongelma on ikuisesti poissa. Printtasin tuon naaman paperille niin muistan aina kesällä miksi harrastan ampumista ?