Eurooppa

Calabrian alue Italiassa torjuu miljoonalla eurolla siirtolaisuuden lisäämää ihmiskauppaa

Kuva Pixabay

Etelä-Italiassa Calabrian alue on saanut noin miljoona euroa hankkeeseen, jolla torjutaan ihmiskauppaa sekä seksuaalista ja työvoiman hyväksikäyttöä, kerjäämistä, järjestettyjä avioliittoja ja elinkauppaa.

Calabrian alue on saanut 1 066 000 euroa rahoitusta ”Incipit” -hankkeeseen. Hanke tähtää ihmiskaupan uhrien tunnistamiseen ja suojelemiseen.

Aloite laadittiin vuonna 2016 torjumaan ihmiskauppaa, joka vaikuttaa eri kansallisuuksista kärsiviin ihmisiin ja jotka joutuvat usein elämään orjuudessa.

Alueellinen hyvinvointineuvos Gianluca Gallo totesi 26. kesäkuuta, että saaduilla varoilla voidaan torjua ilmiöitä kuten seksuaalinen ja työvoiman hyväksikäyttö, kerjääminen, järjestetyt avioliitot ja elinkauppa.

Gallo myös muistutti, että siirtolaisuuden lisääntyminen lisää etenkin naisiin ja lapsiin kohdistuvaa väkivaltaa ja hyväksikäyttöä.

Lähde Corriere della Calabria.

Tilaa
Ilmoita
guest
15 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Helpoin ja halvin resepti siihen, että voi ratkoa pääosan ongelmista on, että lopettaa ”siirtolaisten” vastaanoton ja palauttaa kotimaihinsa kaikki, jotka eivät ole oikeutettuja tosiasiallisesti turvapaikkaan, siis noin 99,5 %.

Kaino-Vieno Huttunen

”Aloite laadittiin vuonna 2016 torjumaan ihmiskauppaa, joka vaikuttaa eri kansallisuuksista kärsiviin ihmisiin ja jotka joutuvat usein elämään orjuudessa.”

Mitä, eikö tämän pakolaisten vastaanottamisen pitänyt olla eurooppalaisten synnin sovitus orjakaupasta? Kuinka nyt riistetyt entisten siirto- ja alusmaiden asukkaat voivat harjoittaa orjuutta? Kuka vaatii heidät tilille tästä. Entä, miten he tämän sovittavat, ottaisivatko he vuorostaan pakolaisia Euroopasta?

Sari Saarela

Ts laittomasti Eurooppaan tunkevat tuovat mukanaan kaikki mahdolliset lieveilmiöt, joiden hoitamiseen joudutaan taas tuuppaamaan lisää veronmaksajien rahoja…

ilkka

Katselin tuossa juuri uutisia miten euroopan maat vievät eteenpäin nelipäiväisen työviikon kokeilua. Kun kysyttiin miten se toteutetan niin vastaus oli että EU:n tukipaketista. Katsokaa nyt Suomalaiset omaa tilipussianne ja sanokaa että meidän päättäjien terveyttä ei saa uhata. Kyllä rikolliset jossakin vaiheessa aina tietävät missä ovat tehneet väärin. No Go.

Ilkka Forsten

Katsoin pussiini ja sanoin ettei saa uhata, en tiedä muuttuiko mikään ? Äänestän kuitenkin sen puolesta ettei tarvitsisi katsella pussiin ja sanoa jotain terveyteen liittyvää. Jos se ei sitten riitä, niin pitää miettiä uusiksi koko konsepti.

Se ainakin on varmaa ettei minun äänelläni sen paremmin Ohisalo kuin Marinikaan enää esitä omaa disclaimeriaan, ( vastuuvapauslausuntoa. )

juha II

Ruuti olisi parempi vaihtoehto, sillä vain pelkurit pyrkivät Eurooppaan, jossa on vielä suurempia pelkureita ja pehmoisia kuin vauvan pylly!
Ja kaikki tämä on saksalaisen jo aikaa sitten kulahtaneen mummon syytä!!!

John Quiman

Edellyttää suojapukua, hanskoja ja mustia silmälaseja.

Seppo-Sisko

Mistä nyt on kyse?

Eikö tuolle alueelle tule vain akuuttia hätää kärsiviä pakolaisia?! Ja vain naisia ja lapsia.

Onko meitä huijattu?

Onneksi Sanna ja Maria ovat jakamassa meidän rahoja, niin muilta ei ainakaan rahat lopu.

Jaxuhaleja.

Syy kuntoon ensin

Eikö sitä ihmiskauppalaivastoa kannattaisi käännyttää jo alkujaan takaisin barbaarirannikolle (vanhoissa kartoissa nimi oli tälläinen), niin ihmisten hyväksikäyttö ja kauppa tyrehtyisi alkuunsa?

ilkka

Menee ehä vähän sivuun, mutta verirahta ovat myös minun.Islami kertoo miten solmuun ihmismieli voi mennä ja miten alkeellisia me tosiasiassa olemme, no olisin tuohon voinut vielä lisätä Elokapinaliikkeen jonka ei pitäisi saada julkisuutta millään keinolla mutta menköön nyt vielä kerran koska minua aika harva lukee, niin tämä on huuto pimeään.

Kata

Kyllä luetaan aina!Lisätään vielä niin monomonimuuntransjasunmuusukupuolisuus josta pitää puhua turuilla ja toreilla että julkisuus on tarpeen,niin tarpeen.Kun kysyy että mistä niin monimonimonisuus pissaa niin johan sitä suututaan!Olen niin cis ja muuta sain vastaukseksi…tuossakin sanassa seksi…joo.
Oikeesti evvk nuokin….

ilkka

😂

Syy kuntoon ensin

Hah, olipa hyvä kysymys 😁

Kuvaa hyvin tätä mielipuolisuutta.

Nm. Lähden piipiille pillillä 🤣

Ilkka Forsten

Minä luen sinua kuin avointa kirjaa, ja pimeässä onkin hyvä huutaa, silloin ei pystytä sanomaan kuka häiriön aiheutti. ” keloapinat ” on kommunistinen hippiliike joka ei tule koskaan olemaan mitään merkittävää, sillä se(kin) ryhmä ikääntyy ja jonakin päivänä hävetään omaa menettelyä. Sama tapahtui monen kuusikymmenluvun stalinistin kanssa. Oltiin niin aktiivisia soittamaan suuta ja kapinoimaan, mutta lopulta päädyttiin pankiiriksi kuten muuan ” Björn .”

Ilkka Forsten

Islam kieltää ryyppäämisen, joten Bar Baari, ( Ruotsi – Suomi ) kaksikielisesti ilmaistuna ei voi edes rannikkona tulla kysymykseen.