Kotimaa Politiikka

Sebastian Tynkkynen: ”Dear illegal immigrants in Finland, Helsinki says welcome!”

Kuvakaappaus Sebastian Tynkkysen Facebook-videolta.

Perussuomalaisten Oulun kaupunginvaltuutettu Sebastian Tynkkynen kertoo laittomasti maassa oleville, että täysi ylläpito ja ilmainen laajennettu terveydenhuolto ei olekaan vain unelmaa, vaan totista totta.

Helsingin kaupunginvaltuusto teki päätöksen paperittomien terveydenhoidon laajentamisesta. Päätöksen myötä paperittomat saavat akuutin päivystyshoidon lisäksi esimerkiksi rokotteet ja kroonisten sairauksien hoidon.

Helsingin päätöksen jälkeen perussuomalaisten Oulun kaupunginvaltuutettu Sebastian Tynkkynen teki laittomasti maassa oleville suunnatun videon, jossa hän kertoo heille hyviä ja huonoja uutisia.

Hyvät laittomasti maassa olevat. Minulla on teille hyviä ja huonoja uutisia.

Aloitetaan huonoilla.

Ne ongelmat, joita teillä on ollut Migrin kanssa ovat vasta alkua. Suomen hallitus on tiukentamassa lakeja maahanmuuton suhteen. Jokainen laiton maassaolija palautetaan takaisin kotimaahansa.

Haluan pyytää anteeksi sitä, että pääministeri lupasi kotiaan teille. Yhtään pakolaista ei kotiin otettu. Se oli vain tyhjä lupaus, aivan kuten ne unelmat, joita salakuljettajat myyvät teille saadakseen rahanne.

Kertokaa veljillenne ja siskoillenne, mitä olette kokeneet Suomessa turvapaikanhakijoina ja kuinka teistä tehtiin laittomia. Kertokaa heille, että heidän ei tulisi tuhlata rahaa matkaan, joka ei ole elämän riskeeraamisen arvoinen.

Mutta sitten hyviin uutisiin.

Suomi on antanut korkealaatuista koulutusta Peshmerga-sotilaille ja yhdessä paikallisten ja kansainvälisten joukkojen kanssa Irakissa ja Syyriassa olemme kaataneet ISIS:iä kaupunki kaupungilta.

Pääkaupunkimme Helsinki teki päätöksen 29.11.2017 laajentaa palveluitaan laittomasti maassa oleskeleville.

Kun vietät viimeisiä päiviäsi Suomessa ennen palauttamista, pidä itsestäsi huolta. Mene Helsinkiin. Hyvin pian pääkaupunkimme alkaa antamaan laittomasti maassa oleville ylimääräisiä palveluita, mutta vain jos menet Helsinkiin.

Kun muut kaupungit antavat palveluja vain minimitasolla, Helsinki alkaa tarjoamaan laajennettuja palveluja: asumisessa, ruoan suhteen, rokottamisessa, lääkkeissä, tautien seurannan ja hoidon suhteen, mielenterveyspalveluissa, hammashoidossa, ei-kiireellisessä terveydenhuollossa, oikeudellisessa avussa ja yhteystietojen tarjoamisessa palveluihin kielelläsi.

Jos et pääse Helsinkiin ennenkuin sinut palautetaan Suomesta, et saa mahdollisuutta saada tätä hoitoa ja kaikkia näitä palveluja ilmaiseksi!

Aloita pakkaaminen nyt.

Nauti viimeisistä päivistäsi Suomessa menemällä Helsinkiin paremman huolenpidon pariin.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Kansalaisen verkkokauppa