Eurooppa

Defend Europen saksalaiset miehistön jäsenet saapuivat tänään Italiaan

Kuva Defend Europe.
Identitäre Bewegungin Defend Europe-hankkeen saksalaiset  miehistön jäsenet saapuivat tänään Italian Catanaan.

C Star -laivan saksalaiset miehistön jäsenet saapuivat tänään Italiaan, mutta C Star -laivan matkalla Djiboutista Italiaan on ollut vasemmistojärjestön aikaansaamia mutkia matkassa. Laivasta oli tehty väärä ilmianto, jonka seurauksena laiva tarkastettiin. Mitään huomautettavaa ei kuitenkaan löytynyt, ja Defend Europe -missio jatkuu täydellä höyryllä.

Poliitikkojen ja kansalaisjärjestöjen paine Defend Europea kohtaan kasvaa sitä mukaa, kun heidän avoimien rajojen politiikkansa kannatus  ja julkinen tukensa kaikkoavat. Estääkseen Defend Europen hankkeen, he levittävät järjettömiä valeuutisia, sanotaan Defend Europen tiedotteessa.

”Valtava paine projektiamme kohtaan herättää tärkeän kysymyksen: mitä heillä on salattavaa? Miksi he haluavat estää hintaan mihin hyvänsä kansalaisjärjestöihin kuulumatonta alusta pääsemästä [Libyan rannikon] SAR-alueelle,” IB-liikkeen Defend Europe-hankkeesta kysytään.

Kansallismieliset, eurooppalaisuutta puolustavat identitääriliikkeet ovat koonneet voimansa ja varustaneet aluksen Defend Europe -projektin nimellä Välimerelle estämään kansalaisjärjestöjä ja ihmissalakuljettajia, jotka saavat aikaan katkeamattoman siirtolaisvirran Afrikasta Eurooppaan.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit