Eurooppa Maahanmuutto

Defend Europen Välimeren operaatio on päättynyt tältä erää – ”operaatio oli menestys”

Defend Europen C Star. Kuva Defend Europe.
Defend Europe ilmoitti torstaina päättäneensä Välimeren ihmissalakuljettajien ja kansalaisjärjestöjen tarkkailuoperaationsa tältä erää.

Järjestö kertoo operaation olleen ”poliittinen menestys, mediamenestys sekä aktivismin menestys”.

Kansallismieliset, eurooppalaisuutta puolustavat identitääriliikkeet kokosivat toukokuussa voimansa ja varustivat aluksen Välimerelle estämään kansalaisjärjestöjä ja ihmissalakuljettajia, jotka saavat aikaan katkeamattoman siirtolaisvirran Afrikasta Eurooppaan.

Järjestön operaatio oli aktivismin voitto, sillä se sai kymmenet tuhannet eurooppalaiset liikkeelle ja tukemaan hanketta taloudellisesti.

Operaatio oli myös mediamenestys, sillä se sai valtavan mediahuomion, erityisesti Italiassa. Toki mukaan mahtui mittavassa määrin liberaalin ja vasemmistolaisen valtamedian valheita, mutta media toi kuitenkin hankkeen ja sen alkuperäisen syyn – hallitsemattoman siirtolaisuuden – miljoonien eurooppalaisten tietoisuuteen.

Hanke osoittautui poliittiseksi menestykseksi, sillä sen alkamisen myötä Italian hallitus kuuli huolestuneiden kansalaisten äänen, mikä edesauttoi siirtolaisvirran hillitsemisessä vain kuukauden aikana. Koko Eurooppa on nyt tietoinen, että jotkut näistä kansalaisjärjestöistä olivat itse asiassa salakuljetusliigojen aktiivisia kumppaneita ja siirtolaisille ”hyödyllisiä idiootteja”, Defend Europe kertoo tiedotteessaan.

”Defend Europe osoitti, että olemalla oikeassa paikassa oikeaan aikaan voi tehokkaasti vaikuttaa hallitusten toimiin ja saada aikaan konkreettisia tuloksia,” tiedotteessa sanotaan.

Vaikka Defend Europe -järjestön ensimmäinen operaatio on nyt takanapäin, järjestö jatkaa toimintaansa, ja uusia operaatioita on tulossa jatkossa.

  • 170
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset