Kotimaa

Eduskunta antoi Yli-Viikarille potkut VTV:n pääjohtajan virasta

Kuva Pixabay.

Eduskunta päätti tänään irtisanoa Tytti Yli-Viikarin valtiontalouden tarkastusviraston pääjohtajan virasta. Pääjohtajan sijaisena VTV:ssä jatkaa johtaja Matti Okko.

– Eduskunta on täysistunnossa tehnyt tänään odotetun päätöksen. VTV keskittyy nyt jatkamaan tärkeää tehtäväänsä valtion taloudenhoidon laillisuuden ja tarkoituksenmukaisuuden tarkastajana sekä finanssipolitiikan ja puolue- ja vaalirahoituksen valvojana, Matti Okko kertoo VTV:n tiedotteessa.

– Olemme jo käynnistäneet suunnitelmallisen työn oman toimintamme parantamiseksi huomioiden esimerkiksi tarkastusvaliokunnan mietinnön. Uskon, että johto ja koko henkilöstö ovat sitoutuneet toimimaan hyvän työilmapiirin rakentamisen ja ulkoisen luottamuksen vahvistamisen eteen.

Eduskunnan virkamieslaissa määrätty irtisanomisaika Tytti Yli-Viikarin kohdalla on kuusi kuukautta. Lain mukaan VTV:n pääjohtaja on vapautettuna aikaisemmasta virastaan sen ajan, kun hän hoitaa pääjohtajan tehtävää.

Yli-Viikarin mahdollinen paluu ylijohtajan virkaan on mahdollista aikaisintaan irtisanomisajan päätyttyä. Hänen edellytyksiään palata hoitamaan ylijohtajan virkaa arvioidaan ennen irtisanomisajan päättymistä.

Tilaa
Ilmoita
guest

15 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jupi

Kertoo miksi valtion rahankäyttö on holtitonta, kun talouden ylin valvova virkanainen hukkaa kuitteja ja sekoittaa omat ja muiden rahat. Jos itse olisin demari niin virkanimitys osuisi kyllä kaverille, joka on yhtä välinpitämätön niin onnistuu kuppaus sujuvammin

Ilkka Forsten

Minä tein omassa ” täysistunnossani ” saman päätöksen heti kun selvisi, kuinka valtiomme rahoja tarkastetaan Tytti Yli-Viikarin toimesta.
Kävi siis selväksi että Yli-Viikari hoitaa asioita kuin ” Ali” viikarit, eli kuppaa omaan pussiinsa muiden valuuttaa ja jos asiasta nousee häly, valitetaan rasismista tai ilmoitetaan että nyt kyllä täyttyy vainoamisen tunnusmerkit.
Yhy hyyy, olen syytön, en tiennyt että valtion rahat ei olekaan minun, ja sitä paitsi olen virkamies, ( entinen ) joten olen alenevasti syyntakeeton. Anon turvapaikkaa vihreiden puoluejärjestöstä tai saatan muuttaa jopa Ruotsiin, sillä ruotsalaiset osaavat sentään kunnioittaa huijareita kumartamalla..Yhy hyyy niisk.
En tiennyt että sokerointi ja tupeeraus veronmaksajien piikkiin on väärin, ja vetoankin siihen ettei samoista syistä nosteta hälyä, kun Izmael Muhamad Jabba kehittelee pitzamafian ja pakenee turkkiin kesken oikeusistunnon. Tämä on niin väärin, niin väärin, eihän Tsaarin virkamiehiäkään maalitettu eihän, paitsi muuan Nikolai Bobrikov joka sai senaatin rappukäytävässä nikkelihalvauksen varoittamatta. ( Tuolloin ei kuultu allahu akbar huutoa, toimituksen huomautus. )
Hänen ” maalittamisensa ” hoiti joku Eugen Schauman niminen hunsvotti. Mahtoiko olla edes aseenkantolupaa ? Takuulla äärioikeistolainen ja persu. Tämä käy ilmi antifan kronikoista joissa Josef Stalin nähdään Isä aurinkoisena täyspilviselläkin säällä.

Asiasta viidenteen mennäkseni, mannerheimintiellä on ollut, ( tai on yhäkin ) joku LGBTBLMHINTSHEHE +- Ryhmän laiton mielenosoitus, jossa sanoman sisältönä on että ratsastava heteromies ei saa olla näkyvällä paikalla, muistuttaa kuulemma kolonialismista ja liiallisesta epätasa-arvosta, jossa rakenteellinen rasismi pukkaa läpi kuin eunukin soiro jouluaattona pukin nähtyään. Olen syvästi liikuttunut siitä että näinkin vakavaan epäkohtaan osataan puuttua maailmassa, jossa ilmastohätätila tuottaa ähkyä otsonin ohentuessa kaiken aikaa.
Tietojemme mukaan mellakkapoliisi on ottanut kiinni kolme ( 3 ) LGBT****mikälie persoonaa ja vapauttanut heistä jo viisi. Suhdeluku alkaa olemaan sama kuin seemiläiskansan saagassa. Neljä miljoonaa otettiin kiinni, kuusi miljoonaa kuoli ja vain seitsemän miljoonaa selvisi. Näillä tiedoilla otaksun että sekin pitää paikkansa uutisena, jossa ilmoitettiin että ruotsin poliisi on lopultakin löytänyt puukon jolla Olof Palme ammuttiin keskellä katua på Stockholm armon vuonna 1986.
Tiedotus päätyy, mutta palaamme asiaan kun saamme lisätietoja varisverkoston älysivustolta ehkä jo tänään.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
Kata

Yhtä napakkaa kuin ennenkin,kiitos nauruista! 😀
Niin eikös Mannerheimista juoruttu jotain…mutta hävetköön nämä räkätit ja häipykööt kirjainyhdistelmiensä sumuun kuin pieru saharaan,kiitos.Näillä on aikaa haastaa poliisien resursseja joka päivä ja se on sitten ihqua?Cancel-kulttuuri on surkeinta maailmassa näiden muiden kirjanyhdistelmähupakkojen kera!

Ilkka Forsten

Annoin myrskyvaroituksen tulostani heti kun se oli mahdollista. Toden sanoakseni minulta meni monta hyvää aihetta sivu suun, kiitos herra sukkerperi, mutta yritän ottaa syntyneen vajeen kiinni ja jollottaa puoliksi tyhjää ja puoliksi asiaa.
Olen tasa-arvon kannattaja, joten suon kaikille mahdollisuuden itse miettiä koska ulosantini hedelmä on faktaa ja koska se on täyttä tuubaa.
Mielestäni jokainen lehti tarvitsee ainakin yhden kirjoittajan tuottamaan sisältöä, jota ei tarvitse välttämättä ottaa vakavasti.
Mies tulee räkänokastakin mutta ei tyhjän naurajasta..Väärin. Kyllä se mies tulee tyhjän naurajastakin ja hänellä on hauskempi elämä.

John Quiman

Vaikka meni monta hyvää aihetta sivu suun, on nykyinen Suomi täynnä hyviä aiheita, suorastaan ns. runsauden pula hullutuksista.

John Quiman

Nyt voikin Forsteeni päästellä vapaammin tarinoitaan vapaaksi mielensä sopukoista, kun ei ole Zukkeri kyttäämässä ja julistelemassa pannaan, eivätkä pääse muutkaan suvakit niin helposti ottamaan kiinni ja polttamaan roviolla.

Kiva lueskella, vaan varovasti, ettei kuole nauruun.

Nestori Lundahl

Nyt sitten pika-pikaa naistenlehtiin uhriutumaan!
Rikottu lasikatto jää veronmaksajien maksettavaksi.

Jane Tarzan

Vain suomessa, mutta ylikusettaja saa takuulla (lyön vaikka vetoa) toisen hyväpalkkaisen viran tilalle ja naureskelee koko matkan pankkiin koska -vain suomessa- häneltä ei aleta karhuamaan korvauksia menetetyistä verorahoista. Tämä on kommunistinen paskamaamme.

Jonss

Surullisinta tässä on se, että riippumatta siitä, saako Yli-Viikari pitää noita pestejään, hänen ei tarvitse olla huolissaan. Hänelle on takuulla tyrkyllä lukemattomia johtotason paikkoja heti kun vain haluaa. Nyt on sitä kovan tason kokemusta ja suhteita.

Jos Matti Meikäläinen puuhailee firman rahoilla mitä sattuu, eikä työtkään ole niin luistaneet, niin seuraava työpaikka onkin tiukassa.

Vieno Huttunen

Yli-Viikari on toiminut tarkastusvirastossa johdon asiantuntijana, esikuntapäällikkönä ja ylijohtajana, joista tehtävistä hänet on vapautettu pääjohtajan tehtävää varten. Nyt hänen kelpoisuuttaan palata samassa firmassa aiempiin tehtäviin on arvioitava uudestaan, eli nykyiset irtisanomiskriteerit eivät riitä edelleen korkean tason johtamis- ja asiantuntijatehtäviin, vaikka potkut antaa eduskunta.

Mielestäni Yli-Viikari on syyllistynyt törkeään virka-aseman väärinkäyttöön. Mutta voiko tässä silti olla takana huomion kääntäminen vielä törkeämmästä vedätyksestä, kuten elvytyspaketista ja sen jäämisestä pysyväksi mekanismiksi. Taikka perustuslain rikkomisesta EU:hun ja Euroon liittymisen yhteydessä?

Kata

Hänen edellytyksiään palata hoitamaan ylijohtajan virkaa arvioidaan ennen irtisanomisajan päättymistä.
Kyllä täytyy olla eliittituttuja että tällaista mahdollisuutta edes on!Miten tällaista edes pitää jauhaa näin kauan?Uskomatonta!
Varmaan jäi lentopisteet omalle kortille niin nyt voi varmaan taas matkustella.Sellainen demokratia-Suomi.Vattu.

Ilkka Forsten

Sosiaalidemokraattinen Suomi, vattu vielä kerran…

John Quiman

Tuohon tarkoitukseen voisi jo laittaa litran vattuja, ellei kaksikin. Ei vielä yhdellä vatulla helpota.

Kata

😀

Ilkka Forsten

Näin mansikka kauden keskellä vattu on pyhäinhäväistys, mutta toisaalta vattu ei ole myrkyllinen kuten mansikka. Ainoa henkilö johon kyseinen myrkky ei ole tehnyt vaikutusta on vanha tuttavani. Hän syö pari litraa mansikoita odotellessaan vaimon töistäpääsyä, ja kun ollaan kotona niin sitten menee toiset kaksi litraa.. Luulisi olevan ömppö olo, minulla ainakin olisi.