Kotimaa

Eduskuntatalolla järjestettävä mielenilmaus vastustaa Suomen EU-jäsenyyttä ja vaatii hallituksen eroa: ”Päätösvalta oman kansamme asioista ja hyvinvoinnista tulee saada takaisin Suomeen”

Kuvassa 1.9.2020 mielenosoitukseen eduskuntatalon edustalla osallistuneita. Kuva Jouko Piho.

”Suomi eroon EUsta ja eroa hallitus VOL.2” -mielenilmauksessa vaaditaan hallituksen eroa, Suomen eroa EU:sta sekä vastustetaan EU:n elpymispakettia.

– On selvästi nähtävissä, että EU menee vääjäämättä kohti liittovaltiota ja Suomen hallitus pääministerin johdolla tekee maastamme ikuisen velkavangin unioniin. Jos jo nyt korkeaa verotustamme nostetaan entisestään, ajetaan kansalaiset ahdinkoon vain sen vuoksi, että vastuuttomalla taloudenpidolla eläneet Etelä-Euroopan maat saisivat talouttaan tasapainoon. Tätä me emme voi hyväksyä, tapahtuman tiedotteessa kerrotaan.

Mielenilmaus järjestetään eduskuntatalolla lauantaina 28.11.2020 klo 13:30-15:30.

Tapahtumassa puhuvat muun muassa parlamentaarinen avustaja Olli Kotro, kansanedustaja Mauri Peltokangas, europarlamenttiedustaja Laura Huhtasaari sekä Alternativ för Sverige -puolueen puheenjohtaja Gustav Kasselstrand.

Järjestäjien mukaan ”tapahtuma on suunnattu Suomen kansalle, eikä se liity minkään poliittisen puolueen, ryhmän järjestön tai minkään muunkaan yhteisön toimintaan eikä näin ollen mielenosoituksessa sallita muita tunnuksia tai lippuja kuin Suomen lippu sekä tapahtuman luonteeseen sopivia banderolleja.”

Paikalle kehotetaan saapumaan vain terveenä, huomioimaan turvavälit sekä noudattamaan hygieniasuosituksia.

Edellisen kerran vastaava mielenilmaus järjestettiin 1. syyskuuta.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit