Maahanmuutto Muu maailma Rikos Uutiset

Egyptiläistytöt murhattu ISIS-leirissä

Kaksi egyptiläistä tyttöä on löydetty murhattuna kurdien hallinnoimasta al-Holin leiristä koillis-Syyriassa, kertovat kansainväliset uutistoimistot.  Tyttöjen ruumiit ja irtileikatut päät oli heitetty leirin jätevesialtaaseen. Murhatut olivat iältään 11- ja 13-vuotiaita. Tiedot on saatu kahdelta leirillä työskentelevältä kurdilta, jotka koston pelossa haluavat pysyä nimettömänä.

Syyrian Demokraattisten Joukkojen edustaja Siamand Ali on vahvistanut murhien tapahtuneen.

Al-Holin leirillä on Islamilaisen Valtion palveluksessa olleitten lisäksi syyrialaisia sekä irakilaisia pakolaisia. Leirillä on noin 50 000 ihmistä. Kurdit vaativat ulkomaita noutamaan kansalaisensa leiriltä.

Murhat ovat ensimmäiset kurdijoukkojen 24 päivää kestäneen ratsioitten sarjan jälkeen. Kurdijoukot löysivät ratsioissa aseita sekä Isiksen nukkuvia soluja. Useita kymmeniä ihmisiä on vangittu.

Operaatio aloitettiin Isiksen leirissä tekemien rikosten jälkeen.

Kurdijoukot murskasivat islamilaisen terrorijärjestö Isiksen luoman Islamilaisen Valtion Yhdysvaltain tukemana vuonna 2019, mutta järjestön nukkuvat solut suorittavat yhä terrori-iskuja.

Motiivia egyptiläistyttöjen murhiin ei tiedetä.

Lähde Al-Jazeera

12 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Forsten

Motiivi on helppo selvittää. Islam. Ja kyllä nyt meidän on tehtävä kaikkemme että tekijät saadaan turvaan suomeen, ennen kuin joku ehtii jakaa oikeutta siellä toisessa päässä. Pekka hoi !!! nyt kipin kapin varaamaan yksityislentoa asialla on kiire, me emme voi jättää noin hienoa sakkia pelastamatta, Eva Biaudet tietää taas taustat yhdessä Päivi Nerg:n kanssa, pyykkäreitä ja sairaanhoitajia tarjolla eikö niin..? He katuvat syvästi kaikkia tekojaan, ja ihmisoikeusjulistus EU:n tavalla tulkittuna tarkoittaa ettei mikään riitä olemaan peruste järjen käytölle.

otto suni

Nyt on todella kiire ja Pekka on jo varmasti varannut suihkarin hakemaan näitä onnettomia!

Blow

suikkarin myös…

Pahamaa

Eiköhän yksityiseltäkin puolelta löydy monikulttuurin fanaattisia ajajia https://keskustelu.suomi24.fi/t/15668314/isisin-vaimot-lapset-ja-morsiamet—mitapa-tehda

Jukka

Isisin vastainen porukka jätti työn kesken.

Pesunkestävä yön timo

Sairasta kulttuuria! Ja peppu-pekka haluaa tätä basaa tänne meillekin pikkupöksyt kosteina.. 🤦🏻‍♂️

jake

Motiivi saattaa olla, että halusivat miellyttää H-Pekkaa turvapaikan toivossa.

Voi halvattu

H= hoonaus. Ajatelkaa sitä valtavaa myötähäpeää (jos tämä valitaan suvakkiakkojen äänillä pressaksi), kun Mariankadun avonaisista ikkunoista kuuluu h. omostelu mylvintää ja karjuntaa japanilaisten yms. turistien korviin… 😳

Jukka

Jos pressalinnan itsenäisyyspäivän juhlissa pressaparin Pekka vie vaimonsa Antonion tanssiin, oksennuksen määrälle ei tule loppua…………

vaseliini

Ja jos näyttää seuraavana aamuna väsyneeltä, niin kumpi toimi perämiehenä…

Piikkilampaat

Yksi nimeltä mainittematon ho-ministeri reikä märkänä lennätti noita kurkunleikkaajia yksityiskoneella Suomeen, eikä kukaan tiedä minne, eli kaikki on jossain ihmisten ilmoilla eikä yhtäkään isis akkaa joutunut oikeuteen.

Kata

No keittäjä-äityliinit puuhissaan?

Aivan hirveää on tämäkin uutinen.

Uusimmat uutiset