Kotimaa

”Ei-niin-seitsemän-veljeksen” näköinen nuorisojoukko hyökkäsi PS-poliitikon seurueen kimppuun Helsingissä

Käpylää. Kuva Mikkoau / Wikimedia Commons / CC BY-SA 4.0

Tarinat kapungilla mellastavista lapsi/nuorisoporukoista eivät liene aivan keksittyjä, toteaa helsinkiläinen perussuomalaisten poliitikko Mika Raatikainen Facebook-sivullaan.

Raatikainen päätti tiistaina tarjota vanhoille kollegoilleen ja kaverilleen oluet Käpy-grillin terassilla Käpylän ”vihreässä lintukodossa”. Kolme toverusta istuivat koronavälejä noudattaen, kun hetken päästä katua pitkin tuli 4 – 5 arviolta 12-16-vuotiasta poikaa.

– Yrittävät pummata ja ostaa tupakkaa, mitä meillä ei ole emmekä antaisi, vaikka olisikin. No, porukka huutelee jotain ja jatkaa matkaa vain palatakseen hetken päästä aukomaan päätään.

Raatikainen poistui sisätiloihin hetkeksi ja kun hän palasi, kaverilla oli verta vuotava haava poskipäässään.

– Kullannuput olivat avanneet terassille johtavan portin ja hyökänneet päälle ilman mitään syytä. Onneksi kaverini sai sekopäisen nuorisolauman ajettua terassilta pois ilman isompia vahinkoja.

Tapaus ei ollut Käpylässä ensimmäinen laatuaan. Pari päivää aikaisemmin nuorisolauma oli hyökännyt Käpylässä kotiinsa matkalla olleen miehen päälle.

– Veikkaan, että Käpylän nurkilla tapahtuu pahoja jatkossakin, jos tätä ei-niin-seitsemän-veljeksen näköistä  poikalaumaa ei saada ojennukseen. Aika paljon olen nähnyt matkan varrella, mutta en sitä, että pikkulapsilaumat hyökkäilevät ravintolassa istuvien aikuisten kimppuun. Ruotsi, täältä tullaan! Ikävä kyllä.

Tilaa
Ilmoita
guest
1 Kommentti
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit