Kotimaa Politiikka Rikos

Elokapina lupaa: kesäkuussa rikotaan jälleen lakeja, tällä kertaa ennennäkemättömän paljon

Kuva: Kuvakaappaus YouTube.

Suomen yhdistyslakia sekä lukemattomia muita lakeja jatkuvasti rikkova Elokapina lupaa jälleen rikkoa lakia. Tällä kertaa se lupaa tehdä sitä suuremmalla volyymillä kuin koskaan aikaisemmin.

Järjestö ilmoittaa, että sillä on kesäkuussa kaksi viikon mittaista lakienrikkomis-jaksoa. Ajankohdat ovat 7.-13.6. sekä 25.-30.6. Se antoi jo tulevista putkareissuistaan ”myrskyvaroituksen.” Ennakkoilmoituksesta huolimatta viranomaiset antavat tämän tapahtua.

Elokapinan edustaja Amos Wallgren on valehdellut medialle, että Elokapinan jäsenet saattavat tehdä rikoksia yksityishenkilöinä, vaikka rikolliset tempaukset ovat nimenomaan osa yhdistyksen toimintaa. Vuonna 2020 kansalaisaktivisti Tiina Wiik haastatteli Elokapinan oululaista aktiivia, joka tunnusti suoraan kameralle laittomuuksien kuuluvan järjestön toimintaan.

Suomen yhdistyslain mukaan yhdistyksen voi lakkauttaa, mikäli se toimii vastoin lakia tai hyviä tapoja. ”Jostain syystä” Elokapinaa ei ole haettu lakkautettavaksi.

Lähteet: Iltalehti, Partisaani

 

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Manttari

Onkohan suomessa enää lakeja joita täytyy noudatta. Kyllä kai jos ne koskevat ihmisten yliverottamista ym. valtion harrastamaa varastamista.

Ruoste Iskee

Mitäpä sitä enää lakia noudattamaan kun eloapinat saa tehdä mitä haluaa, katotaan miten nopeasti virkavalla ajatus muuttuu kun alkaa kansalaiset metsästämään muualla kun metsissä….Tämä maa on maapallon vitsi mitä tulee lakeihin ja niitä valvoviin virka-apinoihin. Ole vaikka minuuti liian pitkään mussuttamassa eväitäsi niin aina on joku virkaintoinen koputtamassa ikkunaan vaikka tekisi töitä noiden rakennusmaalla.

Ruoste Iskee

Täytyykin lähteä kaivikoneella kerään nuo roskat ennen virkavaltaa tunkiolle.