Kotimaa Rikos

Englantia puhuva mies ahdisteli lapsia Tampereella

Kuva: Petri Saarela.

Poliisi tutkii Tampereella tapahtunutta epäiltyä lapsiin kohdistunutta ahdistelutapausta.

Sisä-Suomen poliisilaitos tutkii sunnuntaina 19.9.2021 Tampereella tapahtunutta epäiltyä lapsiin kohdistunutta ahdistelutapausta. Tapausta tutkitaan rikosnimikkeellä lapsen seksuaalisen hyväksikäytön yritys.

Ryhmä lapsia oli sunnuntaina Hatanpään Sale-kaupan edustalla ja lähistöllä, jossa he olivat tekemisissä sähköpotkulaudalla liikkuneen mieshenkilön kanssa. Mies saapui paikalle hieman ennen klo 13. Yksi lapsista oli lainannut luvallisesti miehen sähköpotkulautaa hetken aikaa. Mies oli itsekin ajellut sähköpotkulaudalla kaupan ympäristössä, eikä ollut kaiken aikaa yhdessä lasten kanssa. Lapset olivat kaupan lähistöllä noin klo 13.15 saakka. Nämä seikat on voitu todeta valvontakameran tallenteelta.

Tapahtumien tarkka kulku on tämän jälkeen hieman epävarma, mutta lapset olivat pian tämän jälkeen poistuneet läheisen kadun, Siirtolapuutarhakadun suuntaan. Osa lapsista oli liikkeellä polkupyörällä, osa kävellen. Lapset olivat kertomansa mukaan havainneet, että heitä oli seurannut mieshenkilö.

Miehen kerrotaan tarttuneen seurueessa olleeseen tyttöön kiinni Siirtolapuutarhankadulla ja tässä yhteydessä miehen penis olisi mahdollisesti ollut näkyvillä. Lapset olivat päässeet poistumaan tästä tilanteesta ja olivat menneet kertomaan tapahtumasta aikuisille.

Valvontakameran tallenteesta on voitu todeta, että lasten kanssa oli kaupan läheisyydessä tekemisissä mieshenkilö, jolla oli tummat vaatteet, huppu päässä ja maski kasvoillaan. Lapset ovat toisaalta kertoneet, että myöhemmässä vaiheessa vaatetus olisi mahdollisesti ollut erilainen ja on kerrottu mm. punaisesta lippalakista ja keltaisesta väristä vaatteessa. Lasten mukaan mies oli puhunut englantia.

Mikäli tällaisesta tapahtumasta on havaintoja tai tietoja, pyydetään ensisijaisesti olemaan yhteydessä tutkivan ryhmän sähköpostiin pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi tai virka-aikana numeroon 050 3998 024.

Tilaa
Ilmoita
guest

43 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Eipä tuolla ollut tarjoamissasi kirjoituksissasi asiaa, vaan pelkkää ns. suvaitsevaisten suvaitsemattomien propagandaa eli valheita, joilla pyritään harhauttamaan kansaa.

Värinää

Kaveri on varmaan jo kertaalleen käynyt ”oikeusprosessimme” läpi harrastuksensa tiimoilta, kun vaihteli vaatteitaan hämätäkseen.

Meillä kun demla päästää tälläiset harrastelijat yleensä ehtoollisella vapaalle jalalle sen jälkeen kun poliisi on ensin ottanut heidät kiinni. Aate velvoittaa.

Lieväasteinen

Pensselisetää hieman mukaillen:

Gerоntofііli jahtаа mummоja
Pеdаri rаіskаа lapsia
Еkshіbіtіоnіstі tyrkyttää kіkulіа
Ja pоlpо etsii nаtsеjа.

Vai onko tuo ihan normaalia LGBTQ+/-toimintaa? Missä on raja? Selittäkää minulle vähä-älyіsеllе.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen
John Quiman

Rajaa ei ole misään, sillä tavoite on länsimaisen ihmisen tekeminen sekopääksi, joka ei osaa mitään, on irtautunut kaikesta luonnollisesta, siis normaalista ja lopulta jää muiden jalkoihin.

John Quiman

Ehkä valkoista ihminen halutaan viedä samaan tilaan kuin ihmiset ovat Apinoiden planeetta-elokuvassa?

Ilkka Forsten

Mutta eihän Tarzan ollut mikään tumpelo, hän paini jopa krokotiilien kanssa eikä koskaan jäänyt toiseksi.

John Quiman

Apinoiden planeetta-elokuvassa ihmiset olivat orjia, vailla lukutaitoa jne. Apinat olivat herroja, kuten viherfasistit nyt haluavat olla. Ehkä viherfasisti katsoo tuota mainittua elokuvaa ja saa siitä loistavan tarkoituksen elämälleen: tahdon apinaksi apinan paikalle.

Kata

https://www.verkkouutiset.fi/poliisi-haluaa-siirtaa-mielenosoituksen-elokapina-ei-suostu/#2283a895
Elohiiret ovat nyt herroja ja poliisi kiltisti kyselee että mahtasko sopia…aivan uskomatonta touhua.
Hyvin kärrättiin mellakkapoliisin avulla mummoja autoon kun laillinen miekkari rajoituksia vastaan.Australiassa jopa mummo katuun ja pippuria naamaan.Rohkeita poikia ja kumiluoteja päin ihmisiä.Koska ne kovenee…ne luodit.

”Kaikki ovat tasa-arvoisia mutta toiset ovat vain tasa-arvoisempia kuin toiset”…

John Quiman

Australiassa yrittävätkin kovilla otteillaan laittaa kansan kuriin nämä kansan valitsemat demokratiaa ylläpitävät poliitikot. Otteet on kuin kommunistimaissa.

Kata

Todellakin..demokratiaa.Halveksittavaa porukkaa.
Ja joe uhkailee rajavartijoita,ratsukkoja kun otettu laittomia kiinni ja se musta kiihkomummo waters näki ruoskan(ja moni muu vasuri)…ei oo kuullu että jotenkin heppaa ohjataan.Mikä halloo ja nää äijät pois töistä…uskomatonta!
https://www.instagram.com/p/CUNy6L7lkxp/?utm_source=ig_web_copy_link

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=BwQ2H1csfFM

Tämä menee jo yli ymmärryksen.Tuo lapsi ei jumankekka mitä sairasta politiikkaa!
Toiset saa osoittaa mieltään toiset ei niinhän se menikin…

John Quiman

Hallitus ei enää palvele kansaa, vaan vaatii kansaa palvelemaan hallitusta.

Lieväasteinen

Sitä minä en pysty ymmärtämään, että Elokapina estää mm. joukkoliikennettä, siis noita ympäristöystävällisiä ratikoita. Kesällä joku kommentoi Hesarissa, että hänen köyhä, iäkäs naissukulainen ei päässyt ratikalla leikkaukseen, koska apinat istuivat kiskoilla, ja joutui kutsumaan taksin. On myös muutama köyhien lapsi ei päässyt kesällä julkisella lääkäriin samasta syystä. Näin Elokapinan aatteet eivät saa paljon kannatusta ainakaan köyhien keskuudessa. Ehkä apinoiden käsityksen mukaan Suomessa ei ole köyhiä, vaan ainoastaan rikkaita ympäristörіkollisia. Vai onko tavoitteena ihan oikeasti ilmasto? Epäilen kovasti.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen
Ilkka Forsten

Kommunisteja, tavoitteena kommunistinen hallinto. Ilmaston kanssa noilla ei ole mitään tekemistä mutta sitä käytetään keppihevosena.

Lieväasteinen

Moniko elokapinallinen luopuisi vapaaehtoisesti omasta korkeasta elämänlaadustaan ja eläisi oman oppiensa mukaan? On kiva kapinoida kalliit merkkivaatteet päällä ja omenapuhelimet kädessä, laitella someen selfieitä, kuvia ja videoita ”vastarinnasta” ja ”kansalaistottelemattomuudesta”. Vanhemmat kustantavat kaikki vempaimet ja harrastukset, antavat tarvittaessa autokyydin ja lennättävät laskettelu- ja etelänlomille. Pappa/mamma betalar. Miksi vallankumouksellisiksi päätyvät lähes aina hyvätuloisten perheiden lapset? Otetaan esimerkiksi Neuvosto-Venäjän ensimmäisen kansankomissaarien neuvoston (minusta tuo elin kuulostaa ihan EU:lta) jäsenet. Joko juutаlаіnen tai aateliston/rikkaiden kakru tai molempia kuten Lenin-Blank. Vain toveri Džugašvili oli oikea proletaari. Hänen isänsä oli juoppo suutari (itse asiassa hänkin elinkeinonharjoittaja eikä tehdastyöläinen), jolla oli tapana hаkаtа kännipäässä sekä vaimoaan että pikku Sosoa (Stalinin lempinimi). Ohisalo on kuulemma myös köyhästä perheestä, mutta nykyään öljymagnaatin vaimo. Sitten Suuri Perämies, siis Mao eikä Pekka. Castrojen klaani Kuubassa, Pol Pot, Carlos Ilich Sakaali Sánchez (vai mikä sen nimi oikeasti on), Chávez… Kaikki rikkaiden kakruja.

John Quiman

Naiiveja hyödyllisiä idiootteja nämä elohiiret. Kuten jo tuli esille, kannattavat tummanpunaista vasemmistoliikettä, jolla on ainoa tarkoitus lyödä länsimaat littanaksi ja ottaa kansat viherfasistisen diktatuurinsa alamaisiksi.

Ilkka Forsten

Björn Wahlroos on hyvä esimerkki shamppanjasosialistista. Alunperinkin hyvin rikkaan suvun kakara leikki 1960 luvulla kommunistia. Heilutti punalippua ja kiljui kapitalistista USA:ta vastaan yhdessä Erkki Tuomiojan rinnalla. Ja sitten kas kummaa, ituhippiaate kuihtui ja samalla wahlrooskin koki valaistumisen joka vaati pukua, solmiota ja kippakustaan kenkiä, sekä mukavaa virkaa johtajana kuin myöskin Bentleytä ajopeliksi. Tietenkin niin että kuski ajaa ja herran koira istuu etupenkillä isännän ollessa takapenkin matkustajana uppoutuneena liikemaailman mukavuuksiin. Ilmastolla ei ole vi***kaan väliä, eikä sillä toteutuuko tasa-arvo tai onko omaisuus jakautunut tasapuolisesti kaikkien kesken.

Näitä saman tyylin keloapinoita on nykyisetkin kommarit. Sitten kun pitää elättää itsensä ja ansaita leipä pöytään, ollaan huonomuistisia eikä millään tahdota päästä kärryille, jos joku huomauttaa että sinähän halusit täydellistä yhteiskunnan kurjistamista ja ihan ilmastohömpän nimissä. Istuit katujen tukkeena ja oletit että toimillasi olisi maailmanlaajuinen merkitys, sillä näin SUURI kansa kuin suomalaiset aiheuttaa kaiken mikä kuviteltavissa on, mutta tietenkin koronapandemia huomioiden, joka sekin on kuulemma ilmastonmuutoksen aiheuttama sanoo vihreät ( De Höna.)

John Quiman

Nuoruudessani tunsin yhden vahvasti kommunistisen tapauksen. Hän opiskeli ja perusti oman yrityksen. Sen jälkeen ei puhuttu tasa-arvosta ja tasajaosta, vaan siitä, miten törkeän korkeaa on verotus.

Kata

Samoin Liiii ja pallinaama…rikkaiden kakarat vinkuu…
USAssa AOC,Joe,Nänsi ja niin moni muu multibiljonääri itkee ”köyhien puolesta”ja kuten olen ennenkin sanonut meillä reuhasi aikoinaan Puntarpää.Ja rutiköyhät uskoivat matkasta ”kaikkien tasa-arvoon ja kellään ei ole mitään niin ollaan onnellisia”.
Sillä matkalla ollaan?
Norjassa kuiten tanssitaan ilosta!

Kata

Ei,ilmastosta ei ole kyse vaan hallinnasta.Nää kakarat on saatu mukaan pesemällä jo ennestään kuivahkoja aivonystyröitä joten he ehkä uskovat siihen mutta ne mäkkäriruoat ja limsat sun muut kiinalaiset teltat kyllä kertoo ettei ne ymmärrä mitään!Kuten se yksi vastasi Sebulle mitä pitää muuttaa..”KAIKKEA!” 😀
Ihan sekoja!
Voi mummoparka tuosta pitäisi tehä juttua eri tahoille!Vaikka tuskin näiden johtaja Suomessa tai Briteissä mummoista perustaa kanankakan vertaa!Pelkkiä anarkisteja!
Sismin kompaa heitä kuiten….ja ehkäpä jopa Sale kun oli niin hurja puhe Nykissä…

John Quiman

Kaikenlaisiin aatteisiin ja uskomuksiin löytyy etenkin nuoria seuraajia, kunhan on helposti omaksuttavissa olevat ideologiat ja iskulauseet, eikä omakohtaisella tajuamisella ole niin väliksi. Maailman parantaminen jo useimmille nuorille hyvältä kuulostava juttu ja siksi monet heistä uskovat helposti ensimmäistä omaan käsitysmaailmaan sopivaa ”maailman parannusta” tarjoavaa.

Ovat siinä vaiheessa pelkkiä pelinappuloita, toimintaa ohjaavien ohjaamia ideologisesti ohjelmoituja hyväuskoisia tyhjäpäitä. Tietoa ei ole, mutta retoriikkaa on harjoiteltu ja raukat uskovat siihen retoriikkaan.

Ilkka Forsten

Mietipäs tilanne jossa se ” äärioikeisto ” sulkisi kadut ja ilmoittaisi että on ihan sama mitä puhutte, me haittaamme liikennettä ihan niin pitkään kuin itseä huvittaa ?

Olisiko mahdollista, ja jos ei ole niin miksi, sillä ei tuokaan ole yhteiskuntakelpoista vaikuttamista.

John Quiman

”Äärioikeisto” saisi pikaisen lähdön putkaan jo ennen kuin ehtisivät istumaan.

Lieväasteinen

Heti olisi paikalla panssaroituja ajoneuvoja, kyynelkааsua, pаmppuja, etälаmаuttіmia, koviakin ehkä, vahvistetut poliisin erikoisyksiköt, melakkаpoliisi, kaikki mahdolliset pakkokeinot käytössä ja ns. kovia pidätyksiä tyylin kädet taakse, naamаlla päin asfаlttia ja käsirаutоihin. Ohisalo valkoisen hevosen selässä johtaisi henkilökohtaisesti koko operaatiota ja sitten Yleisprop ja Stadin Pravda ylistäisi joka päivä sisäministeriä, joka on sankarillisesti estänyt äärioikeistоn vаllаnkааppаusyrityksеn.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen
Ilkka Forsten

Niin nythän YLE onkin jo muistuttanut meitä siitä että SANNA MARIN selätti koronan ja pelasti suomen. Voi sentään, miten en sitä itse huomannut ?

John Quiman

No minkäs Schwab-marinoitu sille voi, että se tuli, vaikka hallitus oli päättänyt, että ei se tule. Kuka tietää, ehkä tarkoituskin oli, että pääsee tulemaan. Poliitikkojen touhuista ei koskaan tiedä. Viattomia ovat toki aina, kun kysytään.

Lieväasteinen

Olen miettinyt sitäkin skenaariota, että mikäli joku elokapinallinen jää vahingossa (korostan: vahingossa) ratikan, bussin tai Luoja varjelkoon henkilöauton alle. Viherkommarit saavat (haluamansa?) mаrttyyrіn ja komentavat joukkonsa (antifat, kiakkovieraat, Danin militantit ym. rupusakki) kaduille rikkomaan autoja, vahingoittamaan omaisuutta, ryöstämään kauppoja ja yrityksiä sekä muuten ”tekemään ympäristövallankumousta”. Etnisiäkin todennäköisesti yllytetään samaan toimintaan. Hallitus tuskin puuttuu asiaan niin kuin pitäisi. Kaikki kansalaiset eivät ilmeisesti tykkäisi siitä, että äärivasemmisto riehuu kaduilla. Alkaisi ehkä jonkinlainen järjestäytyminen ja kenties vastarinta…

Ilkka Forsten

Kiskoin juuri vyön MG-42:n syöttäjään. Sen ominaisuuksiin liittyy vahvasti kyky vetää kuolemaa puoleensa. Siihen kannattaa siis rakastua valikoivasti, mutta toisaalta se on aito demokraatti. Sillä ei ole väliä ketä edessä toljottaa kaikki kaatuu takuuvarmasti ja ilman sen suurempaa älämölöä.

Ilkka Forsten

He eivät ole nähneet elokuvaa ” Tahdon Riemuvoitto .” Siinä olisikin katsottavaa ituhipeille, sillä sitä kohti mennään eikä keloapinoiden hallitsemaa maailmaa.

Lieväasteinen

Joo, olen katsonut kaikki Apinoiden planeetan elokuvat ja sarjat. Nykyään on menossa vaihe ”Apinoiden planeetan synty”. Mellakoivatkin ne kuin BLM sillä erolla, että poliisi ei vastusta BLM:iä.

Ilmari

Siis oli tummat vaatteet. Entä minkävärinen naama?

Ilkka Forsten

Peilikuva hynttyistä..

Hyvin menee

Hienosti menee Tampereella näköjään myöskin.

Multikulttia

Tyttöjen ahdistus on lisääntynyt. Ja tulee lisääntymään.

totuutta kehiin

Ja mistä saamme kiittää siitä, yleensä sitä joka pysyy asiasta hiljaa.

murre riepunen

Mies Tampereelta jne, tuntomerkkien perusteella, tummaihoinen, jota kuitenkin pyritään salailemaan, poliisille annettujen tiukkojen ohjeiden mukaan.

Kata

Näinpä tosiaan.MIKSI näitä suojellaan?Vastaako Tapsukka?
Mustat vaatteet niin vaikea on erottaa oliko se kikuli esillä mutta ilmeisesti hätätila yllätti lasten joukossa…yksittäistapaus numero ääretön.
Oliko lapsille kerrottu se mikä oli muutama vuosi sitten….että pitää vain tutustua vaikka on eri kulttuuri…ja käytös.
Voi luoja tätä pashaa.

Ilkka Forsten

Pitäisi olla rohkeampi. Ottaa ” setää ” kepistä kiinni, puristaa lujaa ja ravistaa niin että irtoaminen on lähellä, ja toivottaa varhaiskarjalaisella aksentilla. ” No päivee, myö ei ollakkaa työtä pelekäävii mut siehää taijatkii olla ko niin rimpuilet. ”

Kata

😀 No pakko se on nauraa!

G. C. Magreement

Kun sisäministerin pesti lopulta vaihtuu jollekin muulle puolueelle (poisluettuna Kokoomus/Mykkänen) niin saattaa yksi jos toinenkin rivipoliisi korkata kosanderit tai kuohuvat.

Tassos

Kun nämä turkulaiset ovat niin kiihkeitä ja vikkeliä, saattaa siinä tohinassa kikkeli vilahtaa.