Eurooppa Maahanmuutto

Entinen EU-pomo vaatii maahanmuuttotaukoa unioniin

Michel Barnier. Kuva EP multimedia centre.

Michel Barnier vaatii Euroopan unioniin suuntautuvan maahanmuuton keskeyttämistä ja varoittaa, että unionin ulkorajoista on tullut rikollisten ja terroristien seula.

Michel Barnier on entinen ranskalainen ministeri ja EU-komissaari, joka johti EU:n Brexit-neuvotteluja Yhdistyneen kuningaskunnan kanssa. Nyt hän haluaa jopa viiden vuoden tauon maahanmuutolle EU-maihin. Rajojen sulkemista vaatiessaan Barnier viittaa maahanmuuton ja ”muuttovirtoihin tunkeutuvien terroristiverkostojen” välisiin yhteyksiin mutta myös ihmiskauppaan.

Barnier on konservatiivi ja kuuluu Nicolas Sarkozyn republikaaneihin, mutta hänet tunnetaan myös jossain määrin myös globalistina. Kun Barnierilta kysyttiin, ovatko hänen kommenttinsa ristiriidassa hänen ”kohtuullisen” maineensa kanssa, hän vastasi, että maahanmuutto-ongelmat eivät ole kohtuullisia. Hän viittasi myös siihen, millaisina ranskalaiset kokevat ongelmat, joita hänen poliitikkona odotetaan ratkaisevan.

Samalla Barnier kuitenkin korosti, että kommenteillaan hän ei tarkoita ”pakolaisia”. Hän sanoi näin siitä huolimatta, että monet Euroopassa iskuja tehneistä terroristeista ovat saapuneet EU-alueelle pakolaisina.

Barnierin odotetaan osallistuvan ensi vuoden Ranskan presidentinvaaleihin.

Lähteet Breitbart, Youtube.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa