Eurooppa Rikos

Entinen ministeri: Transsukupuoliset vangit raiskasivat naispuolisia vartijoita vankilassa

Kuva Shutterstock.

Iso-Britannian entinen vankiloista vastaava ministeri paljastaa, että hänen virassaoloaikanaan transsukupuoliset vangit ovat tehneet seksuaalista väkivaltaa naispuolisia vartijoita kohtaan.

Rory Stewart teki paljastuksensa GQ-aikakauslehden haastattelussa, kertoo Breitbart. Kun Stewartilta kysyttiin, pitäisikö naiseksi itsensä kokeville biologisille miehille sallia vapaa pääsy vain naisille tarkoitettuihin saniteettitiloihin, Stewart sanoi olevansa huolestunut ajatuksesta.

– Jos joku on biologinen mies, erityisesti vankilan kaltaisessa ympäristössä sitä ei saisi päästää tapahtumaan, Stewart painotti.

Vankiloista vastaavana ministerinä Stewart oli törmännyt tapauksiin, joissa naiseksi itsensä kokevat miesvangit olivat raiskanneet vankilan naispuolisia vartijoita.

– Minusta naisten oikeus kokea olonsa turvalliseksi on tärkeämpää kuin jonkun biologisen miehen pääseminen kyseiseen tilaan, Stewart totesi.

Britannian hallitus ei ole paljastanut, kuinka moni transsukupuolisista vangeista on aiemmin syyllistynyt seksuaalirikoksiin, mutta Fair Play for Women -hyväntekeväisyysjärjestön analyysin mukaan jopa puolet heistä saattaa olla seksuaalirikollisia.

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit