Kolumnit

Entinen muslimi Mona Walter: Ruotsalaiset menettävät Ruotsin 50 vuodessa

Mona Walter. Kuvakaappaus Youtube.

Somaliasta Ruotsiin 1990-luvulla muuttanut ja siellä islamista luopunut Mona Walter uskoo, että ruotsalaiset eivät tunnista maata enää omakseen 50 vuoden kuluttua. Hänen mukaansa ainoa tapa muuttaa kehityssuunta on aloittaa niiden ulkomaalaisten massakotiuttamiset, jotka eivät halua integroitua ruotsalaiseen yhteiskuntaan.

Mona Walter, entinen muslimi, muutti 1990-luvulla Somaliasta Ruotsiin. Hän ei kuitenkaan Ruotsissa päässyt eroon islamista ja sen naisia alistavista säännöistä, vaan joutui sielläkin käyttämään islamilaisia naisten asusteita, muun muassa hijabia. Muutamien vuosien kuluttua Mona Walter nousi kapinaan ja jätti islamin tullakseen ateistiksi, mutta kääntyi lopulta kristinuskoon.

Mona Walter kertoi viime syksynä ruotsalaisjournalistien Ingrid Carlqvistin ja Maria Celanderin blogisivustolla, millaiseksi hän uskoo Ruotsin muuttuvan vain 50 vuoden kuluessa.

– Useiden vuosien ajan yritin saada ruotsalaisia ymmärtämään muslimien päämäärän – maan valtaaminen. Ensimmäinen asia, minkä he tulevat tekemään, on sharia-tuomioistuimien vaatiminen, kuten UK:ssa on tapahtunut, hän sanoo.

– Ruotsalaiset ovat vakuuttuneita, että Ruotsin lait pätevät heidän maassaan. Mutta kysykää keneltä hyvänsä englantilaiselta, olisiko hän 30 vuotta sitten uskonut, että Britanniassa olisi sharia-tuomioistuimia vuonna 2018? Kukaan ei olisi pitänyt sitä mahdollisena, Walter muistuttaa.

– Jos Ruotsi tunnustaa sharia-oikeuden, muslimit esittävät uusia vaatimuksia, kuten lupa hallita omissa yhteisöissään ilman ruotsalaisen yhteiskunnan puuttumista asiaan. Lopullisena tavoitteena on ottaa sharia käyttöön koko Ruotsissa.

– Ei ole väliä, onko tuolloin enää vaaleita ja sinisilmäisiä ruotsalaisia jäljellä – he kaikki tulevat olemaan niqabien ja burkien peittämiä.

– Muslimipoliitikot haluavat muuttaa lakeja siten, että Ruotsissa asuvat muslimit voivat toimia sharialain alaisena. He haluavat hallita omia alueitaan ilman että tarvitsee noudattaa Ruotsin lakeja.

– Tämä on pitkän aikavälin tavoite, ja islam on kärsivällinen. Kuten he sanovat: ”Teillä on kellot, mutta meillä on aika”.

– Ruotsin ainoa mahdollisuus on aloittaa niiden massakotiuttamiset, jotka ajattelevat, että kaikki täällä on ”haram”, eivätkä halua integroitua, vaan kieltäytyvät sopeutumasta.

– Jos emme tee näin, islam valtaa maan 50 vuoden kuluessa. Demografian kannalta asia on selvä – 100 vuodessa peli on pelattu.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit