Eurooppa Maahanmuutto

Entinen Saksan tiedustelujohtaja kritisoi Merkelin pakolaispolitiikkaa

Gerhard Schindler. Kuva public domain.

Saksan tiedustelupalvelun (Bundesnachrichtendienst, BND) ex-johtaja Gerhard Schindler on kritisoinut liittokansleri Angela Merkelin (CDU) toimia vuoden 2015 pakolaiskriisin aikana.

Merkelin julistus ”Wir schaffen das” (Me selviämme siitä) ei ollut hyvä epämääräisyytensä takia. Julistus sai aikaan ”imuvaikutuksen” ja se innosti monia maahanmuuttajia tulemaan Saksaan, kerrotaan hänen uudessa kirjassaan Achse des Guten (Hyvän akseli).

Schindlerin mukaan tärkeää olisi ollut ”oikea-aikainen signaali lähtömaille”. Esimerkiksi Itävallan rajan sulkeminen olisi osoittanut, ”että Saksa ei ole se luvattu maa, eikä jokainen voi olla tervetullut tänne, sillä se ei yksinkertaisesti ole mahdollista”. Signaali jäi kuitenkin antamatta, ”koska pelättiin tv-reportaasien näkymiä Saksan rajoilta”.

Schindlerin kollegat ympäri maailmaa olivat tyrmistyneitä Saksan toimien johdosta. Saksan hallituksen vastuupoliitikot eristivät päätöksellään hyvin nopeasti EU:n muusta maailmasta, sekä samalla he pirstoivat maan kahteen leiriin.

– Massiivinen maahanmuutto ja yhteiskunnan jakava railo ovat kohtalokkaita tekijöitä Saksan sisäisen turvallisuuden kannalta. Ulkomaalaiset ovat yliedustettuja rikostilastoissa. Raportit arabiklaanien päivittäin harjoittamasta rikollisuudesta suurkaupungeissamme laskee maahanmuuton hyväksyntää rikos ja askel kerrallaan, varoitti Schindler.

Maahantulijoiden rekisteröinti Saksaan saapuessa ei Schindlerin mielestä riitä. Tulijoiden joukossa voi olla silti yhä ”rikollisia, ekstremistejä tai kiduttajia, eikä heitä voida tunnistaa puutteellisten tietojen takia”.

Schindler haluaakin vähemmän maahanmuuttoa ja enemmän karkotuksia. Yhdeksi ongelmaksi on kuitenkin muodostunut se, että jotkut osavaltiot eivät halua karkottaa nykyistä suurempaa määrää maahantulijoita.

Lähde Junge Freiheit.

  • 201
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset