Eurooppa

Épinay-sur-Seinen vaaralliset yöt: 50 henkilöä yritti polttaa poliiseja – VIDEO

Kuvakaappaus Twitter.

Väkivalta puhkesi Épinay-sur-Seinessä sen jälkeen, kun paikalliset poliisit olivat löytäneet kollegoidensa kuvia rakennuksen seinään liimattuina, kaikkien nähtäville asetettuina.

– Tätä menoa he vielä tappavat jonkun kollegoistamme, protestoi poliisien ammattiliitto Option Nuit Twitterissä. Seuraavana yönä alueella puhkesi taas väkivalta. Noin 50 henkilöä hyökkäsi poliisin kimppuun.

Ammattiliiton julkaisema video osoittaa tilanteen vaarallisuuden.

Raketit räjähtelivät kaikkialla ja asettivat paikalla olevat virkamiehet välittömään vaaraan. Ajoneuvot vahingoittuvat kivisateesta. Poliiseja heiteltiin polttopulloilla.

– #EpinaySurSeine, uusi kaupunkiväkivallan yö. Kollegat ovat jälleen väkivallan, kivityksen ja Molotovin cocktailien uhreja. Rangaistuksen on oltava välitön ja ankara !!! poliisien ammattiliitosta twiitattiin.

Sisäministeri Gérald Darmanin reagoi tapaukseen voimakkaasti.

– Täysi tuki poliiseillemme, joiden kasvot ja nimet on laitettu näkyville Épinay-sur-Seineen pelottelumielessä. En koskaan tule hyväksymään sitä, että meitä suojelevia uhataan, sisäministeri twiittasi.

Poliisit Épinay-sur-Seinessä ovat joutuneet jo pitkään taistelemaan öisin huligaaneja vastaan.

– Yöpartiot joutuivat jälleen kivityksen kohteeksi. Viimeisen kuukauden aikana yöt ovat olleet täynnä väijytyksiä, ammattiliitto twiittasi viime viikolla.

Lähde ACTU Penit.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Tagit