Eurooppa Maahanmuutto

Espanjalaisen konservatiivipuolueen johtaja: ”Afgaanien pitää mennä muslimimaihin, ei Eurooppaan”

Santiago Abascal. Kuva Contando Estrelas / Wikimedia Commons / CC BY-SA 2.0

Espanjalainen kansalliskonservatiivisen Vox-puolueen johtaja Santiago Abascal on vaatinut muslimimaita toivottamaan afganistanilaiset ​​pakolaiset tervetulleiksi.

Vox-johtaja Santiago Abascal sanoi, että afganistanilaisten pakolaisten ei pitäisi tulla Eurooppaan – sen sijaan heidän pitäisi mennä muslimimaihin Afganistanin lähellä.

– Talebanien terroria pakenevat afgaanit on otettava vastaan lähellä olevissa muslimimaissa. Näin vaikka edistykselliset poliitikot yhdessä väittävät nyt, että eurooppalaisten pitäisi kärsiä virheidensä ja petostensa seurauksista, Abascal sanoi Twitterissä.

Abascal vaati Eurooppaa ryhdistäytymään ja puolustamaan elämäntapaansa.

– Euroopan ja yleisesti lännen on oletettava, että sen elämäntapa voidaan voittaa sotilaallisesti, väestötieteellisesti ja kaupallisesti, ellemme ala puolustamaan sitä sen sijaan, että alentaisimme sitä kuten tähän saakka relativismilla ja monikulttuurisuudella, hän lisäsi.

Lähde Breitbart.

Tilaa
Ilmoita
guest
22 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jack Continent

Kyllä on.. Pakenevat oman kirjansa ohjeita elämään ja tuovat silti kirjansa ohjeet mukanaan. Parempi olisi polttaa se kirjanen ja katsoa tähän päivään.

John Quiman

Sen kirjan luoman kulttuurin edustajia ei vaan pitäisi laskea Eurooppaan muuten kuin turistiviisumilla lyhyeksi aikaa ja saapuessa pitää näyttää paluulippu sekä osoittaa varallisuus.

Ilkka Mänttäri

Eurooppa ei tarvitse muslimeita. Jos joku ei ymmärrä tuota niin on piste.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by Galina Manttari
John Quiman

Ainoa mitä islam tekee ja haluaa tehdä Euroopalle ja etenkin eurooppalaisuudelle on haitta ja mielellään tuho.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by John Quiman
Irmeli

Riikka Purra kun sanoo jotain samanlaista, se on vihapuhetta..Mutta Merkkel ja kumppanit kun sanoo se on parempaa puhetta ja he ovat näes niitä hyviä ihmisiä, Riikka Purra kuuluu meihin huonoihin…”Se joka itsensä ylentää se alennetaan” on sanassa vaikken kirkkoon kuulukkaan, mutta Raamatun olen lukenut kokonaan joskus nuorena.

John Quiman

Ns. suvaitsevaisten suvaitsemattomien mielestä muslimit pitää laskea Eurooppaan ihan vapaasti ja vaikka järjestää niille kuljetuksia.

Heidän mielestään on rasismia, jos niiden ei anneta valloittaa Eurooppaa tulemalla vapaasti rajojen yli ja lisääntymällä runsaasti. Kaikki tämä kuuluu niiden ihmisoikeuksiin.

murre riepunen

Väkisin, jopa asevoimin pyritään Afgaaneja opettaa länsimaiden tavoille, EI ONNISTU IKINÄ, suomalaisten polttamat lähes miljardi afgaaneille vuosien saatossa, mitä saatiin aikaan, kaksi kouluparakkia sekä vihkoja, kyniä sekä kasa pyyhekumeja., nyt kaikki kappaleina…voi hyvänen aika tyhmyyden määrää, vielä hakataan päätä seinää josko järjen ääni löytyy…ei löydy.

Solsidan

Ei kai nyt mikään maa ota suuria määriä kehitysmaalaisia rasittamaan yhteiskuntaansa ?
Köyhillä mailla ei ole sellaiseen varaa, mutta vaurailla mailla teoriassa olisi.
Käytännössä tuo rasite kuitenkin iskisi pahiten vauraiden maiden omiin vähäosaisiin, koska yläluokan etujärjestöt pitävät aina puolensa. Eiväthän tietyt ihmisryhmät muuten sitä yläluokkaa olisikaan !

John Quiman

Jos ottaa suuria määriä kehitysmaalaisia, tulee ajan kanssa itse kehitysmaaksi, sillä varat loppuvat jossain ajassa ja kehitysmaalaiset tekevät maasta itsensä kaltaisen.

Ilkka Mänttäri

Kaikki ymmärtävät tuon, paitsi vihervasemmisto. Tuosta isäni minua halusi varoittaa kun häneltä kysyin mitä puoluetta hän äänestää ja hän sanoi että ei kerro. Kai oli siinä ajatuksessa että jossakin vaiheessa järjen ääni syttyy, no kauan siihen meni. Harvinaisen ajattelukykyinen ihminen. No siitä on aikaa jo viitesenkymmentä vuotta ja hän ei einää ole keskuudessamme. Olisihan se outoa kun jo itse lähentelen seitsemääkymmentä.

John Quiman

Kalenterin sivut kääntyvät hitaasti, kun on 6-vuotias. Silloin vuosi on kamalan pitkä aika, aivan sietämättömän pitkä, jos pitää odottaa jotain asiaa vuosi.

Kun on 60-vuotias, vilisevät ne kalenterin sivut aika nopeasti, eikä vuoden odottelu tunnu kamalan pitkältä. No, en tarkoittanut kaupan kassalla oman vuoron odottelua kuitenkaan.

Tietää jo, että ei elä ikuisesti ja että aikuiset eivät tiedä kaikkea. Tietää senkin, että ihmisen maailma on rakennettu valheista, joiden aukominen on elämän kestävä juttu, eikä silti kaikkea käsitä. On kuitenkin jo haju siitä, että miten elämässä olisi pitänyt ajatella ja toimia. Sen kertominen nuorelle ei yleensä auta mitään, koska se tapaa tietää paremmin aina kunnes se on itse 60-vuotias ja älyää, että ei tiennytkään.

Ilmankos tämä maailma ei ole tullut fiksummaksi.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by John Quiman
Työperäistä

Mutta Ohisalo haluaa tänne työperäistä maahanmuuttoa. Siihen ei meillä ole vain varaa, mitä Vihreät eivät käsitä

juu

Lisäähän se työllisyyttä kun ensin perustetaan muutamaksi vuodeksi satoja vokkeja.
Sitten valitusten kanssa lakimiehet tienaa enemmän kun koskaan, sitten tarvitaan poliisia ja ”oikeuslaitosta” enemmän kuin koskaan. Kaupat kioskit ja muut moninkertaistaa myyntinsä (kelan rahoilla tietysti) jne jne..
Ja suurin hyötyjä on tietysti SPR joka satojentuhansien palkkoja nauttivien johtajiensa toimesta varmaan jo hieroo karvasia käsiään miljoonia odotellessa.
Eikä tietysti pidä unohtaa pää olkapää peppu vanhojapiikoja jotka saa vihdoin kaipaamiaan uusia lemmikkejä..

John Quiman

Ohisalo ymmärtänee työperäisen siten, että tehdään paljon töitä, jotta ne saataisiin ja kun ne on saatu.

Ohisalo tuskin kuvittelee, että niiden pitäisi tehdä töitä, koska hänen ymmärryksensä mukaan rikas maa voi loputtomiin elättää loputtoman määrän kehitysmaalaisia.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by John Quiman
Minuhe Kerettiläinen

Onhan ohisalo sentään köyhyystutkija, joten kyllä hän osaa Suomen kansan köyhdyttää.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by Minuhe Kerettiläinen
Ilkka Mänttäri

😂

John Quiman

Ohisalon tulossa oleva kirja: ”Kuinka tulen köyhäksi ja kurjaksi – Ensimmäinen miljoonani sossusta”.

Kaino-Vieno Huttunen

”… ellemme ala puolustamaan sitä sen sijaan, että alentaisimme sitä kuten tähän saakka relativismilla ja monikulttuurisuudella, hän lisäsi.”

Nimenomaan. Ja tullaanko meitä missään Afrikan tai Lähi-Idän maassa vastaan? Vallitseeko niissä monikulttuurinen ilmapiiri, jossa valkoiset toivotetaan tervetulleiksi. Onko tarjolla valkoisille siirtolaisille ilmainen ylläpito, majoitus, tuhdit Kela-tuet, starttirahat ja verovapaus yrityksille? Suitsivatko Afrikan ja Lähi-Idän maiden väkivaltakoneistot vihapuhetta valkoisia kohtaan ja paimentavat omia kansalaisia polvilleen siirtolaisten edessä tuntemaan alemmuutta White Powerille? Toteutuuko väestönvaihdos ja rotujen yhteensulauttaminen myös toiseen suuntaan?

Hätätila tai väärinymmärrys

Unkarihan valitsee itse keiden kanssa maataan asuttavat. Tämä ei sovi valtaosalle EU-maita.

Huru-ukko

Kyllä se sopisi valtaoslle EU-maita, ja varsinkin niiden maiden kansalaisia. Muuta se ei sovi niiden lökäpöksyjohtajille ja siinä on suuri ero.

Kata

”Sen sijaan heidän pitäisi mennä muslimimaihin Afganistanin lähellä….” wowowowowow alkaako viimeinkin järki löytyä vaikka yrzyläänzeläylvätuttimäriiiiäsännä sanoisi mitä!

Kunhan ei olisi vain jargonia pelkästään!

Ilkka Forsten

On siinä sitäkin, mutta kyllä sen kautta menee viesti perille EU:n valtakunnanbunkkeriin, koska tätä näkemystä alkaa ilmenemään melko laajalla alueella EU: sisällä. Lopulta tullaan pisteeseen kun Ylva & kump tajuaa pelin menetetyksi.

Tulee olemaan mielenkiintoista kuulla miten asiat silloin selitetään kun alkaa häämöttämään uraputken katkeaminen ja kansat ei enää anna uutta mahdollisuutta edes kotiinpaluuseen. Paras rangaistus olisi silloin työntää ne samaan koneeseen muslimien kanssa ja ilmoittaa ovella että kaikki ovat repineet koraanin,ovat ateisteja ja profeetan puheet on pelkkää tuuleen huutamista heidän mielestään.