Eurooppa

Espanjan etsimä jihadisti löydettiin pahamaineiselta Brysselin no go -alueelta

Kuvituskuva. Kuva Dickelbers / Wikimedia Commons / CC BY-SA 3.0

Belgian poliisi on ottanut kiinni Espanjan etsimän jihadistin Brysselissä Molenbeekin no go -alueella, joka on pahamaineinen radikaalin islamistisen toiminnan pesäke.

Espanjalainen tuomioistuin oli vuonna 2018 tuominnut 22-vuotiaan jihadistin kahdeksi vuodeksi vankeuteen, kun hänet oli pidätetty edellisenä vuonna syytettynä Ranskassa tehtyjen islamilaisten terrori-iskujen ylistämisestä sosiaalisessa mediassa.

Epäillyllä tiettävästi oli myös veli, joka liittyi islamilaisen valtion terroristiryhmään Lähi-idässä ja kuoli taistelussa. Veljen uskotaan osallistuneen miehen radikalisaatioon.

Epäillystä annettiin eurooppalainen pidätysmääräys viime vuoden lokakuussa.

Pidätys on viimeisin Molenbeekissa, joka on tullut tunnetuksi radikaalin islamin pesäkkeenä Euroopassa ja tarjonnut piilopaikan monille terroristille, mukaan lukien jotkut vuoden 2015 Pariisin Bataclanin verilöylyyn osallistuneista jihadisteista.

Lähde Breitbart.

Tilaa
Ilmoita
guest

8 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

Kyllä se tästä vielä posahtaa!

Eka Kettunen

Ennen Euroopassa ei no go-alueita ollut lainkaan, mutta monikulttuurisuuden myötä tämäkin asia on tullut korjattua niin, että ihan laulattaa.

Jos nougou alueille haluat mennä nyt sä takuulla yllätyt
Näät kaupungit myllätyt
Kas pienet jihadistit vekkulit on
Nyt käyneet suureen joukkiohon.
On päivä jihadistien villin retken.

Kata

😀 Saako lainata oli niin kiva!

Kata

Brysseli,tuo EU:n suuri ”päämaja”…ja kaikki tämä.Kuka voi luottaa siinä instituutiossa yhtään mihinkään?
Kalifaatti nurkan takana kun meppilauma saapuu tekemään upeita sopimuksia.Naurettavaa että Dublin ja Schengen on muka ”yhä voimassa”.

Hyeen

Belgia on vakavasti islamisoitunut. Turvattomuus ruohonjuuritasolla on silmitöntä.

Kaino-Vieno Huttunen

”Pidätys on viimeisin Molenbeekissa, joka on tullut tunnetuksi radikaalin islamin pesäkkeenä Euroopassa ja tarjonnut piilopaikan monille terroristille…”

Jos tämä on kerran tiedossa, miksi samalla ei pidätetty kaikkia islamisteja. Vai onko niin, ettei itse radikaali islam tai terroristien piilottelu ole rikos, ainoastaan terroriteko tai sen ylistäminen. Herättää kyllä kysymyksiä viranomaisten ja valtiin toiminta. Terrorismia ei edes yritetä estää tai suitsia, odotetaan että ihmisiä tapetaan, lasketaan ruumiit ja tarjotaan tekijöille sitten täysihoito.

John Quiman

Suurin rikos on kuitenkin terroristien etnisyyden mainitseminen ja terroristisen ihmismassan maahanlaskemisen vastustaminen.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
John Quiman

Piileskeli Molenbeekin kalifaatissa.