Kotimaa Maahanmuutto Rikos

Espoolais- ja vantaalaismiehille tuomioita törkeistä huumausainerikoksista

Poliisin kuva: Takavarikoitua amfetamiinia laatikossa.

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus on antanut tuomioita törkeistä huumausainerikoksista ja huumausainerikoksesta. Epäiltynä olleista kuudesta vastaajasta kahden kohdalla syytteet on hylätty.

Törkeästä huumausainerikoksesta tuomittiin Kisaya Emil Kujabi 3 vuodeksi 6 kuukaudeksi vankeuteen, Naser Hassan Garban 3 vuodeksi 8 kuukaudeksi vankeuteen, Kabir Farhan Hamad, 3 vuodeksi 10 kuukaudeksi vankeuteen ja Rami Juan Colom huumausainerikoksesta 80 päiväsakkoon, yhteensä 480 euroa.

Rikosten kohteena on ollut suuria määriä erittäin vaarallisia huumausaineita, kuten kokaiinia, amfetamiinia ja marihuanaa. Etsinnöissä huumausaineita on löytynyt tuomittujen autoista, kotoa ja studiotiloista.

Rami Juan Colom on kiistänyt tienneensä huumausaineita säilytetyn hallinnassaan olevassa studiotilassa, joka hänen mukaansa oli artistien kokoontumispaikka ja jossa hän teki musiikkia. Tutkinnan perusteella studiotila näyttäisi kuitenkin toimineen varsin keskeisenä jakelupaikkana.

Törkeästä huumausainerikoksesta vankeuteen tuomittu Naser Hassan Garban on kertonut harrastavansa vapaaottelua ja hänellä on ollut tekoaikaan kickboxing-kisat. Lisäksi hänellä on ollut samaan aikaan kolme eri työtä lähihoitajana, järjestyksenvalvojana ja uimavalvojana.

Oikeudenkäynnistä koitui valtion varoista maksettavaksi vastaajien avustajille yhteensä noin 21 272 euroa.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

9 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Eetu

Kassohan sie, että oikein taas espoolais- ja vantaalaismiehiä moniosaamassa?

Allahu akbar.

vesku

Ei muuta kuin opettavat KAKOLASSA ja NOKALLA KEPAPIN RIEKALEIDEN KÄRISTYS NIKSIT,,,,niin on jotain HYÖTYÄ ÄHLÄMEISTÄ ja MUHAMATEISTA,,,,SUOMALAISTEN HERKKUJEN NAUTINTOIHIN,,,

kauko kiito

On ollut kysymyksiä ilmassa, että onko Suomi Ruotsin tiellä? On se, ja Etelä-Suomen kaupungit ovat jo perillä Ruotsissa.

Hese

Nämä vastenmieliset arabit on tietysti koko sakkilla ensi itsenäisyyspäivänä linnan juhlissa Niinistön kunniavieraina, nimikkeellä ”esimerkilliset kotoutujat.”

Letunviuhake

Onneksi ei tarvitse enää pitkään kuunnella tuon ROTTA NIINISTÖN SÖNKÖTYSTÄ, kun hän on huolissaan milloin mistäkin täysin epäollennaisista asioista, mitä sattuu sillä hetkellä olevan meneillään tai tahallisesti aiheutettu!!!!

Ja NEEEKERI !

Luin vain otsikon, mut ans kun mä taas arvaan…

Eka Kettunen

Siinä sitä napsahti taas yli miljoonan euron verran maksettavaa veronmaksajille kaikkine kuluineen. Eikä taaskaan ollut karkoituksista mitään puhetta. Elämme pellevaltiossa jossa sirkuksen rattaat pyörivät entistä tiuhemmin.

juu

Naser Hassan Garban on kertonut harrastavansa vapaaottelua ja hänellä on ollut tekoaikaan kickboxing-kisat. Lisäksi hänellä on ollut samaan aikaan kolme eri työtä lähihoitajana, järjestyksenvalvojana ja uimavalvojana.”

No siinä on se kauan mainostettu moniosaaja?

stetsonlogi

Väestön vaihtoa odotellessa tähän voisi todeta, että rasismilta vahvasti haiskahtaa Espoolais- ja Vantaalaismiesten tuomiot. Ahdistuksesta kärsivät poloiset ihan syyttömänä tuomittu. Kotoutukseen panostettava entistä pontevammin. On kumma, että Espoolais- ja Vantaalaismiehille ei millään saada luotua paratiisimaisia olosuhteita. Vihrvassarit te olette hirviöitä kun kohtelette ko miehiä kuin natsit