Kotimaa Rikos Uutiset

Espoossa huumausaineita kaupitellut joutui ryöstön uhriksi, molemmat osapuolet tuomittiin

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus määräsi eilen kahdelle ulkomaalaistaustaiselle henkilölle tuomiot ryöstöstä, jonka uhrille määrättiin tuomio huumausainerikoksesta.

Ryöstöstä nuorena henkilönä Abbas Altneeji tuomittiin kolmeksi kuukaudeksi ja 20 päiväksi ehdolliseen vankeuteen. Rangaistuksen täytäntöönpanoa lykätään koeajaksi, jonka viimeinen voimassaolopäivä on 31.12.2023.

Samassa rikoksessa vastaajana ollut Yousif Vago tuomittiin ryöstöstä viideksi kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen.

Myös ryöstön uhrille Marko Holopaiselle määrättiin huumausainerikoksesta 20 päiväsakkoa, yhteensä 120 euroa.

Holopainen on 30.1. 2020 yrittänyt kauppakeskus Ison Omenan edessä Espoossa  myydä Rivotril-tabletteja Altneejille, Vagolle ja kolmannelle mukana olleelle henkilölle, jotka ovat väkivaltaa käyttämällä anastaneet lääkepurkin itselleen.

Kaikille kolmelle määrättiin maksettavaksi valtiolle rikosuhrimaksu 80 euroa. Altneeji ja Vago velvoitettiin yhteisvastuullisesti korvaamaan Holopaiselle kivusta ja särystä sekä muusta tilapäisestä haitasta 250 euroa ja loukkauksen aiheuttamasta kärsimyksestä 400 euroa.

Asianajajien palkkiot maksetaan valtion varoista.

Lähde: käräjäoikeus

21 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Sari Saarela

Ja lisää on tulossa:
”Saimme nopeasti vastauksen Helsingin vastaanottokeskuksen Punavuoren toimipisteeltä, mutta muut vastaanottokeskukset jäivät käsittelemään tietopyyntöämme useiksi viikoiksi. Punavuoren vastaanottokeskuksessa afrikkalais- ja arabisiirtolaisten määrä kasvoi 290 prosenttia viime vuodesta. Havaintomme tuki tänä keväänä Suomeenkin kantautuneita uutisvideoita ja ‑kuvia, joissa Ukrainan juna-asemat ovat olleet täynnä sotaa vältteleviä tummapintaisia elintasopakolaisia.
Maahanmuuttoviraston Vastaanottoyksikkö vastasi lopulta tietopyyntöömme koostetusti kaikkien Suomen vastaanottokeskusten puolesta (pois lukien yksin saapuneiden alaikäisten vastaanottokeskukset). Saateviestissään Vastaanottoyksikkö toteaa, että ainut selittävä tekijä siirtolaismäärän suuressa kasvussa viime vuoteen verrattuna on Ukrainan kriisi.”
https://www.partisaani.com/news/replacement/2022/04/15/ukrainasta-suomeen-heti-sodan-alussa-yli-1-800-siirtolaista-joilla-tuntematon-aidinkieli/?fbclid=IwAR1SUskdaHnp6-wFv4RULf_n1FL8XZFMyBegtDxx_MDsyLXMqVAuWsZBS5g
Ts tämäKIN kusetus myydään kansalle kuvilla Ukrainan naisista ja lapsista, ja mitä taaskin saadaan???

Kata

Voi suutananveetana..ihanaa…Vai Ukrainan kriisi…vai loppuiko riisi…kun ei jaksa töitä tehdä vaan matkustella ”pakolaisena” ja rahaa tippuu aina jostain!Hulluus huipussaan!
Joku ratkaisu on tehtävä!Ja pian!

Jukka

Ukrainalaisten joukossa tulee myös ”ukrainalaisia”. Miksi Suomeen voi päästä kirjautumatta viranomaisille? Olemme mukamas järjestäytynyt yhteiskunta. Meille tulee Ukrainan sodan varjolla niitäkin, joita ei pitäisi päästää koskaan rajojen sisälle.

Allun akkabaari

”INKOON keskustassa tapahtui myöhään torstai-iltana raju välikohtaus, jota poliisi tutkii törkeänä ryöstön yrityksenä.
IS:n tietojen mukaan alle 16-vuotiasta nuorta olisi puukotettu kymmenen aikoihin illalla.”

Onko siis Inkoossakin jo migrikirurgien katupäivystystä ?

Lieväasteinen

Yes! Make Suomi kehitysmaa again!
Terv. vihervasemmito ja globalistit

juha II

Näistä ”werner-von-braumeista” on yhtä paljon hyötyä Suomelle kuin Yhdysvalloille ja sen avaruusohjelmalle saksalaisesta ”raketti-insinjööristä”.

Valkoinen pako Helsingistä on alkanut kiihtymään samaa tahtia kuin ”haavoittuvassa asemassa” olevia huumekauppiaita asuttaa ”Itämeren Helmeä”!!!

Eka Kettunen

Ehdollista (eli ei mitään) kahdelle ja pikkusakko yhdelle, ei siis ihme, että huumekauppa rehottaa.

Maila Laukas

Joko nämä saataisiin karkoitettua Suomesta ja vähän äkkiä, kiitos!

Jukka

Huumetuomiot ovat naurettavia. Paras tuomio, kun lähtö ja helvetin äkkiä sinne mistä on tullutkin. Ja kaikki muutkin maahanmuuttajaloisrikolliset. Miksi Suomi on nössöpas…ka Vi..ttu että hattua kivistää..

murre riepunen

Vihreiden toive vapaampi huume-suomi toteutuessaan poistaa tämän kaltaiset pikku kahinat..ehkä. Toistaiseksi tämä hulluus on vihreiden keskuudessa asetettu jäihin, julkisuuteen vuodetettu lausuma kehoittaa keskittymään ajankohtaisiin ongelmiin, joskin ilmastohysteria on pidettävä ykkösenä, siitä aina mainittava mikäli valtamedia antaa tilaa…enää, totuuden alkaessa paljastumaan jopa valtamedialle TV-aika jäämässä melkolailla vähiin..onneksi.

ike

Poistetaan suomesta rikollisuus.Tehdään kaikista rikoksista laillisia, aika pitkällä jo ollaan.

vesku

Kun eilen tuli Urheilu-Ruudussa Suomalaista ns. Potkupalloa,,,,kenttä täynnä Trasselipäitä ja Muriaaneja,,kähinöimässä keskenään,,,,ei näin ennen ollut,,ei vuoden-66, eikä -74 MM Mestareissa ainoatakaan muriaania,,,,,ja kun kuuntelee uutisia,,ongelmat siellä missä tapahtuu,, MALMÖ,,JERUSALEM,,,,

Kata

Jussu,appasgabbas ja märkö…tarvitte noita tabuja erääseen aukkoon ja tynamiittia perään myös…sitten kohti marsia.Ja uusia seikkailuja!
Ehollista koeajalla vuosiksi…hahahahahahahahahahaaaaa ja kansalaiset maksakaa!Muistakaa maksaa myös noiden koko elinkaari!Voi tätä onnen päivää!TAAS.

Jukka

Ei niitä kannata marsilaisten kiusaksi lähettää! Potku p..seelle niin että lentävät kotimaahansa.

Tuumailija

Se on hienoa kun katukauppiaallekkin korvataan laittomasta aineesta myyntitappio ja materiaalin turmeltuminen näpistyksen yhteydessä.

Se on selviö, että kun on kyseessä kylttyyririkkaus, niin teko kuin teko aiheuttaa jopa ehdollisen tuomion. Harvassa on muhammedin poikien täysimääräinen vankeus tahi maastapoisto.

Kata

Näinpä.Siksi ehdotinkin vauhtimateriaalia peppuun.Ylöspäin vaan ja kauas. 😀

Tuumailija

Sopii viikonlopun teemaan, eikös ne noidat tarussakin lentäneet luudalla. XD

Kata

😀

Jukka

Ei niitä marsilaisten riesaksi saa lähettää. Menolippu sinne mistä ovat tulleetkin!

Kata

No ei siellä ketään näkynyt kun just katoin Nasan auringonnousun Marsissa,niin paitsi se vekotin…https://www.instagram.com/p/CcX3UHGD_jg/?utm_source=ig_web_copy_link
😀

Tuumailija

Jospa tähtäävät uranukseen noin niin kuin ajan hengen mukaisesti.