Eurooppa Rikos

Essenin kunniamurhayrityksen jälkilöylyt: Tiukempaa ja kovempaa kotoutusta!

Kuvituskuva. Kuva Pixabay
Saksalainen konservatiivipoliitikko kritisoi hallituksen pakolaispolitiikkaa ja vaatii kovempia kotoutustoimia.

Saksan Essenissä tapahtuneen kunniamurhayrityksen jälkeen on CDU-poliitikko Dirk Kalweit kritisoinut hallituksen pakolaispolitiikkaa ja vaatii kovempia toimia kotoutukseen.

Essenissä syyrialainen perhe halusi tappaa 19-vuotiaan uhrin ja kuvasi koko raa’an tapahtuman. Aseina käytettiin veitsiä ja lankkuja. 19-vuotiaalla syyrialaisella oli ollut suhde toisen syyrialaisperheen naimisissa olevan naisen kanssa.

– Tämä tapaus kertoo taas kerran, että hallitsematon maahanmuutto Saksaan on ollut suuri virhe, jota ei saa toistaa, kertoo Kalweit.

– Uuden kulttuurisen ja uskonnollisen monimuotoisuuden mukana tulee myös varjot. Ne, jotka puhuvat yksittäistapauksista, vähättelevät ongelmaa. Useat varjoissa tuodut kulttuuriset ja uskonnolliset arvot eivät sovi vallitsevaan arvojärjestelmään. Tässä auttaa vain näyttää kaikilla lakien antamilla keinoilla missä meillä menee raja normien ja arvojen suhteen, sanoo Kalweit.

– Suvaitsemattomien suvaitseminen ei saa olla johtoajatus. Ne, jotka eivät kykene elämään normien mukaan eivätkä lähde vapaaehtoisesti, on karkotettava, lopettaa Kalweit.

Lähde: WAZ

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit