Kotimaa Maahanmuutto

EU-maat vaativat Suomeakin jatkamaan afgaanien karkotuksia

Kuva Masakatsu Ukon / Flickr / CC BY-SA 2.0

Migri on lopettanut toistaiseksi kielteisten turvapaikkapäätösten tekemisen Afganistanista saapuneille turvapaikanhakijoille. Suomen poliisikin epäröi palauttaa karkotettavia henkilöitä Afganistaniin. Nyt kuusi EU-maata vaatii, että Afganistaniin suuntautuvia karkotuksia EU:sta on jatkettava.

– Palautusten lopettaminen antaa väärän signaalin ja luultavasti motivoi lisää Afganistanin kansalaisia ​​lähtemään kotoaan EU:iin, kirjoittavat Saksan, Alankomaiden, Tanskan, Itävallan, Belgian ja Kreikan ministerit kirjeessään, jossa ei erikseen mainita Suomea.

Ministerit ovat huolissaan siitä, että maasta poistamisten lopettaminen houkuttelee lisää afganistanilaisia ​​siirtolaisia ​​hakemaan EU-turvapaikkaa. Vuoden 2015 siirtolaiskriisin jälkeen 570 000 afganistanilaista on hakenut turvapaikkaa EU:sta, ja viime vuonna 44 000 afgaania muodostivat toiseksi suurimman pakolaisryhmän EU:ssa.

Heinäkuussa Afganistanin pakolaisministeriö irtisanoi yksipuolisesti sopimuksen EU:n kanssa Afganistanin kansalaisten vastaanottamisesta kolmen kuukauden ajaksi maan turvallisuustilanteen vuoksi.

Kirjeen allekirjoittaneet ministerit uskovat kuitenkin, ettei sopimusta voida keskeyttää yksipuolisesti ja kehottavat EU-sisäasiain komissaari Ylva Johanssonia ja EU-komission varapuheenjohtaja Margaritis Schinasia toimimaan.

Lähteet Reuters, Kansalainen, Iltalehti.

Tilaa
Ilmoita
guest
109 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Forsten

UGH! Järjen sana on kaikunut eetteriin, mutta Ohisalon ja Marinin anteenit ei ota sitä vastaan. ” Hei tenttuokot hyppikää, nyt kirkasten aika.”

John Quiman

Ohisalo kuuntelee vain viherfasistien ideologian taajuuksia.

Kata

”Herkällä korvalla”koska kaikki on niin herkkää herkillä alueilla…prkl

Ilkka Forsten

0.001 megahertziä.

John Quiman

Hiedän taajuutensa voidaan ilmaista MHz:n lisäksi toisella tavalla: ÄO 20.

Hullua menoa nyky-Suomessa

Heh, samaan aikaa Haavisto hakee lentokoneella Afganistanista Suomeen väkeä, kun toiset EU-maat palauttaa sinne väkeä.

Ylioppilas ministerinä

Niin. Sehän onkin ihmeellistä tässä maassa Oy Suomi Finland ab osalta, miten rikollinen ministeri voi lennättää rikollisia ja yhteiskunnalle vaarallisia terroristeja Suomeen tuosta noin vain. Syytesuoja. Sen perusteella se niljake tekee mitä huvittaa. Ja valtamedia rummuttaa, miten Haavisto on yksi suosikeista pressan vaaleissa. Uskomatonta. Jos kuvitellaan, että Haavisto saataisiin pressaksi, niin on varmaa, mikä läpimätä systeemi on Suomessa. Piste.

Ilkka Forsten

Siitä ei tule pressaa, piste.

Ihmettelijä

Ehkäpä muuten ei, mutta kaikkialla vaalivilppi on voimissaan, joten se voi auttaa pressaksi.

Ilkka Forsten

Hah hah hah Haavisto Hah hah hakee koska jakamattomat ihmisoikeudet sössön söö ja laari laari laa, näin soipi armahin suomeni maa.

Jussi Hämäläinen

Kaikki Euroopassa tietävät, joka ikinen ainoa, että matalan ÄO:n omaavia, kouluttamattomia, ammattitaidottomia ja eurooppalaisten laeista täysin piittaamattomia Thar-kulttuurilaisia henkilöitä maahan päästettäessä nämä muodostavat ikuisen menoerän, ikuisen rauhattomuuden, ikuisen haitan ja kiusan maan asukkaille. Jokainen tietää, että noiden syöttiläiden rikosalttius on kymmeniä kertoja suurempi kuin kantaväestön. Tästä kaikesta on täysin vääjäämättömät kokemukset ja näytöt.

Joka ainoa EU:n virkasyöttiläs tietää tämän, ja tämän tietävät joka ikinen ainoa Suomen hallituksen jäsen. Jokainen, ilman ainoatakaan poikkeusta, vaikka sitten kysyttynä yrittävätkin heihin ohjelmoiduilla tunneperäisillä kliseillä poisselittää ja kaunomaalata nämä asiat.

Silti aivan erityisesti Suomen hallitus on halukas pilaamaan oman väestönsä elämän, kulttuurin, yhteiskunnan ja tulevaisuuden näillä rötöstelevillä syöttiläillä. Ja tähän ovat valmiit myös suomalaiset itse, katso vain äänestystuloksia. Me olemme siis itse kohtalomme valinneet. Aivan itse.
Hyvä me!

Järjestelmäpuolueet

Kyllä. Äänestys %. Puolet äänestäjistä viittaa kintaalla. Mutta veikkaanpa, että kun 10 – 20 v on mennyt, alkaakin kiinnostamaan. Tosin itsekin olen hieman skeptinen äänten laskentaan ja galluppeihin.

Ilkka Mänttäri

Osittain olet oikesassa. On se kumma kun ihmisiä ei kiinnota tyyppi joka on rikkonut lakia ja vielä jatkaa tehtävissään. Siitä voidaan vedetä johtopäätös että koko hallitus kannattaa laittomuutta. Sitten hllitus sanoo että, so what. Näin alas on vajotu.

Ihmettelijä

Voi veikkonen, ei suomalaisia sitten enää ole olemassakaan.

U. Kamutapsa

Valtaosa Suomen kansasta haluaa olla voittajan (valloittajan) puolella. Ei näin tyhmä kansa ansaitse elää – tosin olen yksilönä nykymenosta kovin eri mieltä – jo ihan perheeni ja sukuni vuoksi.

Ilkka Mänttäri

👍 Pidä tuo, joku voi muuttua. Emme kuitenkaan ole niin pahoja kuin vihervassut ajattelevat. Valtameidia on mutta sekin muuttuu.

Ilkka Forsten

Hyvä TE, minä en sitä ole äänestänyt.

Jane Tarzan

Kun kaikki käännytetään rajalla, ei ole ongelmia. Paskahousujen maa tämä suomi.

Che

Miten tuleekin mieleen Meryln Streepin elokuva ”Sofien valinta” ja kohtaus, kun äiti keskitysleirille junalla saapuessa, joutuu päättämään, kumpi lapsista jää henkiin, kumpi kaasutetaan. Tätähän tämä on, selektiivistä, sinä elät sinä kuolet.

Pelle Hemppainen

En ymmärrä? Tarkoitatko, että lapset lisääntyivät kaasuttamalla?
https://3.bp.blogspot.com/-UiSh_Sbodmk/V_8kLsAmexI/AAAAAAAACkU/DhyiAzZ94NQdv5Y3qd2DKzDnn-58azBhACLcB/s1600/Jews%2BPopulation%2BFigures%2B002.JPG
(Jos lähde ei kelpaa – en itsekään sitä tähän tarkistanut – tee haku jewish almanac ja valitse kelpuuttamasi.)

Ilkka Forsten

Mutta kuinka kävi ” sohvin ” itsensä ?

Kata

Meryyli on nykyään suvakkien suvakki.Elokuvat boikotissa,samoin de Niron niin hyvä näyttelijänä kuin olikin.
Toivottavasti Larry Elder valitaan Kalifornian kuvernööriksi.Voisi alkaa normalisoituminen.Celebriteistä huolimatta.

Ilkka Mänttäri

Harva kuitenkaan ymmärtää että eivät näyttelijät yksin tee elokuvaa. Hyviä on paljon. Ohjaaja ja tuottaja ovat ne tahot jotka elokuvan tekevät.

Kata

Näin on!Kässäri on se joka on tärkein ja sitten ohjaaja jos hän saa näyttelijästä irti sen mitä roolissa vaaditaan.Ja tuottajalla rahat siihen projektiin.

John Quiman

Joillakin näyttelijöillä on tavallista parempi kyky luoda rooleja. Joku hyvä näyttelijä saattaa tehdä huippua heikompaan käsikirjoitukseen perustuvasta elokuvasta paljon paremman.

Huonoa käsikirjoitusta, eikä huonoa ohjausta tee hyväksi mikään näyttelijä. On niillä kaikilla osansa. Jos haluaa hyvää, pitää kaikkien osatekijöiden olla hyviä.

On toki näyttelijöitä, jotka eivät ole näyttelijöinä kamalan kummoisia, mutta jostain syystä yleisö tykkää ja siten niistä tulee suosittuja. Tällaiset tapaavat pärjätä tietyn tyyppisissä rooleissa, eivätkä ole lainkaan monipuolisia.

Ilkka Mänttäri

Tuottajalla on aina se viimeinen sana. Joskus pahassa kuin hyvässäkin.

Kaino-Vieno Huttunen

Täytyy samalla muistaa, että Suomi, USA ja muut Euroopan msat aikovat evakuoida heille työskennelleet afgaanit. Ihan samoja afgaaneja ne ovat kuin muutkin, dollareilla ostettavia vain. Tuo kehotus jatkaa palautuksia on vain savuverho, jotta takaoven kautta voidaan sisäänheittää CIA:n vakoojat.

Ilkka Mänttäri

Oli niin tai näin kuitenkin tuo määrä tulisi vähentää muista kiintiöpakolaisista, tosin kaikilla mailla ei edes ole pakolaiskiintiötä ja hyvä niin. Ainahan Suomi on ajamassa itseään suurenpaan ahdinkoon pienemmillä resursseilla kuin muut maat.

John Quiman

Kiintiöpakolaiset ovat turhia muutenkin. Mitä se auttaa, jos joltain leiriltä yksi sadasta tms. otetaan länsimaihin elätettäväksi. Sillä rahalla voisi niille rakentaa sinne leirin alueelle vaikka kaupungin ja työpaikkoja sekä kouluja.

Viimeksi muokattu 5 kuukautta sitten by John Quiman
Anonyymi

Suomalaisten rahoilla on Afganistaniin rakennettukin koulu tyttöjä varten. Myöhemmin tehtävässä tarkastuksessa ilmeni kuitenkin, että rakennus toimi bordellina. Näin se kehitysapu toimii. Jäävuoren huppu?

Ilkka Mänttäri

Nyt tullaankin siihen toieen tosiasiaan että Suomen ei oikeastaan tulisi harjoittaa minkäänlaista kehitysapua. Se ei ole kehitysapua siinä mielessä kuin se ihmisisille markkinoidaan. Meillä on Suomessa suuri määrä poliitikkoja jaihmisiä joiden mielestä Suomalaisten varat pitäisi siirtää kehitysapuun. Ei koskaan. Levätkää helvetissä kun ette mitään ymmärrä.

Kata

Juuri niin!

John Quiman

Niiden yhteistyössä olleiden evakuointi on sikäli loogista, että jos ne jätetään kostotoimenpiteiden uhreiksi, on jatkossa missä tahansa päin maailmaa vaikea saada ketään paikallista avuksi vastaavassa tai muussa tilanteessa, jossa niitä tarvittaisiin.

Kaino-Vieno Huttunen

Tietysti tuossa mielessä eettistä vastuunkantoa. Mutta jos ja kun Suomi sitoutuu jos jonkinmoisiin yhteistyösopimuksiin eri puolilla maailmaa, niin niitä tuliaisia alkaa olla liikaa. Myös 2015 – 16 tulleista ananaksista sanottiin, että ovat olleet USA:n palkkalistoilla. Suomihan lähetti Irakiin ainakin kouluttajia ja sotilastarkkailijoita. Ehkä allekirjoitettiin sitten joku sopimus, josta kansalle ei kerrota. Minusta Suomen ei pitäisi sekaantua etenkään Lähi-Idän, Afrikan tai Keski-/Etelä-Aasianbkonflikteihin. Klaanikulttuuri hämärine kytkentöineen ja sekava historia tekee niistä liian monimutkaisia. Jos vaikka annetaan somalialaiselle klaani Mohamedille turvapaikka ja kerrostalokuusio Itiksestä ja klaani Husseinille samat ja sijoitetaan ne samaan rappuun voi käydä niin, että syy turvapaikan tarpeeseen on se, että nämä klaanit ovat sodassa keskenään.

John Quiman

Se on tosiaan aikamoinen sekametelisoppa. Suomen osallistuminen noihin pippaloihin on ollut luonteeltaan poliittista, siis Suomen hallinto on arvioinut, että se tuottaa poliittista hyötyä. En mene arvioimaan mitä hyötyä kyllä tai mitä ei, koska ei sitä saa selville, vaan se on salaista. Arvailla voi, mutta ei pidä uskoa omiin arvailuihin, joilla ei ole tosiasiallista pohjaa, ellei pääse tarkoin tutustumaan kaikkeen asiaan liittyvään.

Ilkka Mänttäri

Kun Tuppurainen sanoi muinoin että Suomessa on edustuksellinen demokratia, alkoivat minulla hälytyskellot soida. Meillä on siis demokratia jossa pieni klikki ihmisiä päättää kaikesta ihmisten puolesta. Edes suurissa asioissa ei kysytä kansan mielipidettä, nykyään se olisi helppoa. Katsokaa vaikka Sveitsiä, sielläkin ihmistä arvostetaan enemmän kuin täällä. Valtaa ei haluta antaa niille joita vallankäyttö koskee.Siis Suomessa.

John Quiman

Suomessa poliitikot eivät ymmärrä edustuksellista demokratiaa niin, että he edustavat kansaa ja kansan tahtoa. He ymmärtävät sen niin, että he edustavat demokratiaa, he ovat demokratia.

Kata

Juuri näin!Ja me saamme ”poimia hedelmät”…. 😎

John Quiman

Valitettavasti suomalaisille jää kasasta vain niitä mätiä hedelmiä, jotka eivät muille kelpaa. Afganistanilaisen diplomaatin mukaan Suomessa olevia afgaaneja ei edes Afganistan halua.

Ilkka Forsten

Etelän ” hetelmissä ” on luvattoman paljon mätiä omenoita.

Kaitsu

Afgaanit, somalit, irakilaiset ja ylipäätänsä kaikki sotaa, sortoa, akkaansa ja omaa varjoaan karkuun lähteneet vinkuintialaiset ovat voimavara maamme pakoloisbisnekselle.
Ei moisia kultamunia pidä mennä karkottaan.
Onneksi ulkoministerimme ja sisäministerimme tekevät kaikkensa haaliakseen lisää rikastuttajia ja työvoimapulan paikkaajia maamme veronmaksajien onneksi ja autuudeksi.

Ilkka Mänttäri

Sarkasmi ei oikein näin aamutuimaan toimi, kyyneltä pukkaa.

Ilkka Forsten

Siksi luenkin viestit vasta illalla.

John Quiman

Viherfasistien mielestä tarvitaan sossun jonoon lisää porukkaa, jotta oltaisiin kansainvälisiä. He tietävät, että niistä tulee vain kuluja ja ongelmia, siksipä sen täytyy olla niiden tarkoituskin.

Kata

Niin TV mainoksiin pitää ehdottomasti saada lisää väriä!”Appelsiinit tulloo ja helemat paukkuu” ei kerta kaikkiaan enää houkuta ,pitää olla säihkettä ja muutakin kuin lettipäitä ohuine hiuksineen.Liikaa impivaaralaisuutta!!
Ja kansallipukutyttö onkin jo historiaa ruokapakkauksissa ja kaffeissa,oikein hyvä!Sellaista retroa ei kaivata!!!
Olemme kansainvälisiä!!

Huoh….

John Quiman

Pyrkivät tietoisesti hämärtämään suomalaisuutta ja mielellään painamaan sen unholaan.

Seuraavaksi saamme tottua siihen, että rantasaunoja myydään siten, että saunojat vihtoineen ovat pikimustia suomalaisia.

Kata

Niinpä!Ei yhtään mahdotonta mutta se vagisan voiteen mainos on yhä pottunokkatytöllä…oiiih milloin siis hahahahahahah!

John Quiman

Kyllä siihenkin kohta tulee tummempi mies näyttämään, miten sitä laitetaan siihen vaaleaan rakoseen. Olenko jo liian raaka?

Viimeksi muokattu 5 kuukautta sitten by John Quiman
Kata

😀 Joo hyvä pointti! Et sillä näin se menee!

Ilkka Forsten

Et ole. Mutta koska kananmunan pitäisi olla kypsä, sillä olen nyt keittänyt niitä jo kahdeksan tuntia ja yhäkin ne ovat kovia ?

Onko vika minussa vai vedessä jota käytän, osaan keittää veden mutta en lämmittää sitä. Toivon pikaista vastausta, sillä yhdeksäs tunti on jo aluillaan enkä saa munavoita enää tänään mikäli keittoaika ei riitä ?

John Quiman

Vinkkinä voisin ehdottaa, että kuorit kananmunan ennen keittämistä. Minullakin oli tuo sama ongelma, mutta kun kovasti harjoittelin opin kuorimaan kananmunan ennen keittämistä. Pitää olla tarkkana, että se ei leviä pitkin, kun kuorii.

Ilkka Forsten

Toimiiko se strutsinmunien kanssa, niitä minulla nyt on kattilassa ?

John Quiman

En ole kokeillut strutsinmunia. Ei fysiikka kestä niin raskaita. Joku ehdotti, etä kokeilisin omiani, mutta olen pitkällisen miettimisen jälkeen tullut tulokseen, että hän saattoi yrittää huiputtaa minua. Jos kokeilet omiasi, jaa mielellään kokemuksesi, niin saan tietää, josko se sittenkin olisi hyvä juttu. Tosin varastossa on vain kaksi, joten eivät ne pitkälle riitä.

Ilkka Mänttäri

Tuolle on toinenkin nimi, uppomuna. Toisin kuin uppopolitiikasta voi uppomunasta tulla aika herkullinen. Uppopolitiikka vie meidät kaikki leivättömän pöydän ääreen ja niinhän hallitus toimii.

Kata

😀 Laita uppomunia! 😀

Ilkka Forsten

Mihin minä nyt tämän ikäinen mies enää munani upottaisin, ei pidä olettaa liikoja vaikka viriili muuten olenkin.

Kata

😀

John Quiman

Kyllä ne joissain vessoissa uppoavat veteen, kun joissakin pöntöissä tahtoo olla vesi aika korkealla.

Ilkka Forsten

” Tännän ostetan, Halvan maukasta lakritsa, tännän ostetan, halvan maukasta lakritsa..”

John Quiman

Et paljon arvosta, jos se on mielestäsi halvan maukasta.

Ilkka Forsten

Countrytähti Dolly Parton on joskus sanonut ulkoista olemustaan arvosteleville. ” Ette arvaakkaan kuinka kalliiksi on tullut näyttää näin halvalta.”

Ja asiasta viidenteen. Joku pyrkii tuolla jossakin, mihin en näe juuri nyt, tilanteeseen ettei takarenkaissa olisi yhtään kulutuspintaa jäljellä kun ilta vanhenee.Möyryäminen kielii isosta V mallisesta koneesta, mikä on tietysti näin ilmastohätätilan kannalta ajateltuna kovin itsekeskeistä… Ja niin on kuin käskisi, nyt meteli vaan lisääntyi.

Ilkka Forsten

Musta Eloveena, myllärin tytär Sahelista yllään leijonapaita. Jääpi hyllyyn kyseinen tuote, ompi liian eksoottinen koska se muistuttaa siitä että puuro saattaapi palaa pohjaan.

Rudolf

Tässä saattaa olla kyseessä Talibanin ja virallisen hallinnon yhteisjuoni jossa rakennetaan tilanne, jossa ”hallinnon” kannattajat joutuvat sellaiseen tilaan, eli huonoon sotamenestykseen, josta tulee syy päästä ”pakoon” Eurooppaan. Minua kummastuttaa miksi hallinnon joukot eivät puolustaudu vaan Taliban kävelee sisään kaikkiin kaupunkeihin. Tämä johtunee siitä että hallinnon kannattajat kannattavat myös Talibania ja he haluavat ääri-islamin valtaan. Ylipäätään Afganistanin virallisen hallinnon ja Talibanin välillä on lähes sama tulkinta islamista. Virallisen hallinnon narratiivilla suuresta uhasta ollaan kuitenkin pääsemässä ”pakoon” Eurooppaan ja näitä länsimaita vähänkin ”auttaneita” löytyy yllättäen valtavat määrät ja näin islam päästettäisiin jälleen laajentamaan reviiriään. Tässä on kyse hyvästä juonesta päästä levittämään islamia ja tuhoamaan samalla Eurooppaan. Tälle stoppi.

Horace Smith

Lisäksi Afganistanin ”armeijalla” on kalusto- ja miesylivoima, mutta ketään ei kiinnosta vastustaa talibania. Kaikki vain luikkivat karkuun.
Amerikkalaiset jättivät sille hyvälaatuisia taisteluvälineitä helikoptereihin asti, jotka nyt joutuvat talibanin käsiin.

Ei mene kauaa, kun näitä ”auttajia” alkaa ilmaantumaan ja vaatimaan turvapaikkoja sen verukkeella. Viherkommunistihallitus pitää varmasti huolen, että tulemme nauttimaan afgaanirikkaudesta vielä pitkään.

Naisille lisää yllätysseksiä, puukotuksia, ryöstöjä, raiskauksia, kunniamurhia noin aluksi.

Hätätila tai väärinymmärrys

Irakilaiset, somalit ovat olleet vaurautta, mutta afgaanit ovat rikkautta. Todella upeaa kulttuuria ovat tuoneet Suomeen ja Eurooppaan. Pian tarvitaan kylpylähotelleihin lisää villasukankutojia!

puominlaskija

Olisi mielenkiintoista tietää millainen näkemys Euroopan maiden johtajilla on maanosan tulevaisuudesta.
Ainakin näin kadunmiehen näkökulmasta katsottuna ilmastonmuutos yhdistettynä klaanimaalaisten invaasion tarjoaa kyllä ainekset seuraavaan suursotaan.

Anonyymi

Miksi EU-maihin? Venäjä on esimerkiksi siinä ihan naapurissa. Sinne mahtuu. EU:n maailmanhalaus menee liian pitkälle.

Daniel

Juuri noin. Ne eivät välitä ihmisistä. Nämä ihmisoikeus höpötykset vain savuverho, sen takana on mms. Open Society verkosto, ahneus, mielisairaus ja aivan törkeät suunnitelmat. Esimerkiksi Kalergin suunnitelma.

Ilkka Forsten

Ilmastonmuutos, mikä ihana tekosyy aloittaa sota.

John Quiman

Soditaan alueista, joiden ilmaston uskotaan olevan sopivampi sadan vuoden päästä?

juu

Tähän asti lähes kaikki afgaanit on tullut Iranista, ne on myös elänyt Iranissa koko elämänsä, mutta hakevat juhlapaikkaa Afganistanin tilanteen takia.
Jos joskus lopetettaisiin tämä itselleen valehtelu, niin täällä ei olisi yhtään juhlapaikanhakijaa.

alfakani

Tuon valehtelun hyväksyminen antaa epäillä että meidän päättäjät ovat menneet hyväksymään röyhkeitäkin pakolaissopimuksia, tyyliin ”kaikki maahantunkeutujat on otettava vastaan”.

Ilkka Mänttäri

Moraali on yhteiskunnassa vastavuoroista. Miksi meidän pitäisi noudattaa omaa moraaliamme suhteessa maahntunkeutujiin jos heille on jo lapsesta opetettu että saa valehdella (siis vääräuskoisille, koko muulle maailmalle, jos se ei ole islamilainen). Meidän ei siis pidä pitäytyä omiin tottumuksiimme kun vastaamme invaasioon. Jotta voimme vastata tuollaiseen meidän pitää hyväksyä se että voimme valehdella ihmisille jotka tänne tunkeutuvat, se on heidän moraalijärjestelmänsä mukaista, muuten totuuden puhumista käytetään meitä vastaan. Älkää kuitenkaan valehdelko omillenne. Se on väärin. Asun mieluummin omieni keskellä joihin voin luottaa että heidän käsityksensä asioista ovat kutakuinkin omani kaltaisia. Älkää nyt vaivautuko vastaamaan että valehdellaanhan sitä länsimaissakin. Ainakin meillä sitä ei sidota uskontoon ja koitamme parhaamme päästä siitä eroon, te kehotatte siihen.

John Quiman

Se, joka valehtelee härskeimmin, voittaa hyväuskoisemmat, joiden on vaikea uskoa, että joku valehtelisi niin härskisti. Siksi viherfasistit valehtelevat estoitta ja siksi kansa uskoo niitä.

Ilkka Forsten

Pieni osa kansasta uskoo heitä, enemmistö ei missään tapauksessa. Jo se on valhe että he edustavat enemmistöä.

Viimeksi muokattu 5 kuukautta sitten by Ilkka Forsten
John Quiman

Pieni osa kansasta uskoo vihreisiin, mutta jos katsomme poliitikkoja, kannattaa suurin osa heistä enemmän tai vähemmän ns. suvaitsevaista politiikkaa eli sitä viheriäisten ideologisesti merkittävää kulttuurimarxismia. Eivät kannata ihan kaikessa, mutta paljossa. Koska ns. suvaisevaisuus on tartuttanut niin laajasti poliitikkojen kenttää, uskoo kansakin aika laajasti, koska kansa äänestää miten äänestää.

Tiedä edustavatko ns. suvaitsevaisiet enemmistöä. Riippuu vähän siitäkin, että kuinka pahasti täytyy potea ns. suvaitsevaisuutta, jotta katsoisimme jonkun siihen uskovan. Lukemattomiin sukupuoliin tuskin moni uskoo, paitsi äänekkäimmät vihersekopäät. Rasistileimakirveen alla taipuu useat. Monien kohdalla on varmaan niin, että ei uskalleta vastustaa, mutta hiljaa omissa oloissa ei uskota tai vähintäänkin epäillään vahvasti eirilaisia ns. suvaitsevaisuuden opinkappaleita.

Jos ei olisi leimakirvespelotetta, ns. suvaitsevaisuuden vaikutus romahtaisi.

Samalla lakkaisi laiton maahanmuutto, joka perustuu valheisiin alusta loppuun.

Ilkka Forsten

Länsimainen yhteiskunta perustuu yhtä lailla valehteluun mutta sitä ei ole niin vahvasti sidottu uskontoon. Nyt vallassa on ne joiden valhe kantaa nimeä suvaitsevaisuus. Siitä on päästävä eroon jolloin kyse onkin poliittisesta muutoksesta enemmän kuin siitä kenen valhe on todenmukaisin sillä hetkellä.

Ihmiset ovat laumaeläimiä joiden käytöstä säätelee lauman käytös. Se joka pääsee lauman ylimmälle asteelle, voi kehittää minkä tahansa valheen ylläpitääkseen omaa käytöstapaansa. Tätä ei voi muuttaa ajattelemalla että tehköön ne muut hommat puolestani, menen sitten mukaan kun kaikki on valmista. Jos tämän kansan sisällä ei synny ajatusta muuttaa nykyisyys toiseen malliin, ja etenkään jos ei äänestetä kun uskotaan ettei se vaikuta mihinkään, jää valta sille mikä nyt tuhoaa oman lauman saadakseen vieraan lauman suosion.

Lopulta myöskin se omansa pettänyt kohtaa vaikeuksia, sillä vieras lauma ei kuitenkaan omaksu sille määrättyjä sääntöjä. Vuonna 1918 Suomesta loikkasi Neuvostoliittoon punakaartin johtajia, siis vaiheessa kun kävi selväksi että tappio on ovella. Mitä tapahtui ? Heidän luunsa ovat mädäntyneet Karjalan laulumaille johon NKVD tulijat hautasi, Miksi näin ? Siksi, että kommunistit siellä idän puolella ei luottaneet loikkareihin koska heidän katsottiin jo pettäneen omansa juoksemalla pakoon. Siihen ryhmäänkö pitäisi luottaa, ei koskaan, ja niin moni tarina sai loppunsa niskalaukauksesta.

Olisiko tästä jotain opittavaa tänä aikana, kyllä, mutta vielä ei olla siinä pisteessä että väistämätön tapahtuu, ja valheiden määrä ei enää riitä pelastamaan edes niitä jotka nyt valehtelevat huumansa keskellä. Odotellaan, niin kostokin on suloisempaa.

John Quiman

Ruotsalainen politiikassa 90-luvulla mukana ollut Bert Karlsson totesi lopetettuaan kansanedustajana politiikan, että ”politik är att ljuga trovärdigt” (politiikka on uskottavasti valehtelemista).

Hän puki mielestäni sanoiksi oikein hyvällä tavalla politiikan olemuksen. Siksipä se jäi silloin mieleen niin ettei unohdu.

Poltiikka ei ole rehellistä. Jos löytää omasta mielestään täysin rehellisen poliitikon, on kadottanut todellisuustajunsa.

Politiikassa keskeisintä on taistelu vallasta. Monille poliitikoille on ihan yhdentekevää, mitä ajatusta runnovat läpi, kunhan sillä saa itselle lisää ääniä, valtaa, mammonaa tai mitä tahansa heidän mielestään hyödyllistä.

Tällä hetkellä Suomelle vaarallisinta onkin juuri tuo mainitsemasi, että ei äänestetä. Sillä välinpitämättömyydellä annetaan valta ns. suvaitsevaisille, jotka pyrkivät viherfasistiseen diktaturiaan ja vallanhimoiset poliitikot muista puolueista tulevat sen hyväksymään, jos vaan näkevät siinä tilaisuuden saada itselleen hyvä asema, ehkä omalle puolueellekin.

Mirkku

Mitä ihmettä? Näenkö unta?

Nestori Lundahl

Ei hätää. Kyllä se siitä taas painajaiseksi muuttuu.

Kata

Pahoin pelkään minäkin.Ainakin pimiä kausi seuraa ja ylvä saa raivarin ja niin me pidämme omat työvoimapaikkaajamme visusti itsellämme.

Jos joku olisi sanonut vaikka 2012 että tällainen era olisi tulossa olisin suositellut kallonkutistajaa…en meinaa uskoa vieläkään mihin nämä hörhöt ovat meidät vieneet!

John Quiman

Kun aikoinaan luin mm. kulttuurimarxismista, ajattelin hymy suussa, että eihän näin pähkähullua touhua kukaan ryhdy toteuttamaan. Myöhemmin hymy hälveni, kun tajusin tapahtumista, että hyvänen aika, sitähän ne tekevät ja nykyisin suorastaan painostavat hyväksymään sen hulluuden.

Kata

Niinpä.Kun aikoinaan luin,hyvin nuorena,Orwellin 1984 niin olin kauhuissani mutta onnellinen ettei sellaista enää koskaan voi tapahtua…koska olemme sivistyneitä ihmisiä…
Nyt on silti nyt..kammottavaa.
Oikea on väärä ja väärä on oikea.
Voi lapset tässä maailmassa…

Mirkku

Samanlaisen kauhukokemuksen koin minäkin. Nykyään en uskalla kyseistä kirjaa enää kovin usein lukea (olen lukenut sen useampaan kertaan) enkä tiedä, onko näinä aikoina kovinkin uskaliasta, jos sanoo julkisesti, että kirja on omassa kirjahyllyssä. Tässä käy jo paranoidiseksi kaiken järjettämyyden keskellä…En lakkaa ihmettelemästä sitä, miten nopeasti muutos on tapahtunut ja ennenkaikkea miksi. Kaikki vanhat ja hyvät rakenteet halutaan rikkoa, mutta mitä ”heillä” on tarjota tilalle? Pelkkää anarkiaa ilmeisesti. Toisaalta Suomenkaan tilanne ei näytä enää olevan kenenkään hallussa. En tiedä, olenko oikeassa, mutta joku entinen poliitikko sanoi joskus ”jos se näyttää siltä, se on sitä”. Nyt näyttää.
Tuloksena on rikkinäinen kansakunta, kuin joskus ennen, ja se vasta murheellista onkin.

Kata

Olen niin samaa mieltä.On kirja hyllyssä ja myös Fahrenheit 451(Ray Bradbury)…eli joku voi tulla polttamaan kirjat ja tuota vähän muutakin..jos annamme tämän kaiken mennä todellakin ”rikkinäiseksi kansakunnaksi”!
Hulluinta on että sitä gappia nyt rakennetaan joka puolella kansankuntien kesken.
https://www.youtube.com/watch?v=b2q1ukt7Y6A tämäkin linkki kertoo että helvetillinen haloo nousee ennenkuin faktat on tarkistettu.Ja jälestäpäin harva uskoo kun se ”haloo” oli niin huikeaa,saa polttaa ja varastaa ja yhtä sun toista koska on ”loukattu” !
Miksi tätä kuilua halutaan kasvattaa?Joka puolella…

Kata

Niin ja onhan tuossa Greetakin päässy Vogueen hahaaa,voi tätä tekopyhyyttä.

John Quiman

Greta on tämän ajan hyväksikäytetty nuori, josta on leivottu jokin ihmistäparempi mielikuva ikään kuin jostain pop-tähdestä. Taustalla onkin ihmisiä, jotka osaavat pop-tähtien luomisen. Greta itsessään ei ole mitään erikoista, mutta hän on hyväksikäytetty tuote.

Ilkka Forsten

Autistinen paperitähti.

Ilkka Forsten

Tuhnuperän Greta, Ruotsin lahja maailmalle.

John Quiman

Koska halutaan kaaosta ja hurmiohenkiset viherfasistien johtamat ns. suvaitsevaiset saavat tarkoitukseen sopivasti vähä-älyisiä allergiakohtauksia kaikesta minkä voi edes vääristelemällä saada kuulostamaan joltain kamalalta, vaikka rasistiselta. Ei heille totuus merkitse mitään, vain hysteeriset kohtaukset ovat heille elämän suolaa ja sitä heiltä taustavoimat haluavatkin.

Ilkka Forsten

Sain aikoinaan banaanit sukkerperin alustalta, kun kirjoitin yhdestä Suomalaisesta naisoletetusta, joka julisti itku kurkussa kauheaa kokemustaan natseista. Hän ilmoitti olevansa lesbo, ( no mitä sitten, se ei minua vaivaa ja tuskin muitakaan, sillä ei täällä ole tapana mennä kadulla kysymään mitä seksuaalisuutta edustat. ) Päällepäin se ei näy ellei sitä tarkoituksella halua korostaa, joka onkin sitten provokatiivista ja tarkoitushakuista käytöstä.

kyseinen oletettu kertoi joutuneensa aivan hirveään tilanteeseen Helsingin rautatieasemalla. Kaksi ( 2 ) Odinia oli kävellyt asemalaiturilla, jolloin mainittu henkilö sai vakavan ahdistuskohtauksen ja hyperventiloi itsensä kanttu vei tilaan. Hänet oli pitänyt kuljettaa sairaalan ensiapuun, jossa dipapamit ja muut mömmöt nieltyään pääsi lopulta eroon vapinakohtauksesta kertoen mitä oli tapahtunut ?

Hän OLETTI että nuo kaksi äärioikeistolaista natsia hakkaa hänet, kenties tappaa ja mitä vielä keksivätkään. Hän siis OLETTI, sillä mitään ei tapahtunut. Syyksi OLETUKSELLEEN hän kertoi että äärioikeiston silmitön väkivalta naisia kohtaan pelotti, ja kun hän on vieläpä lesbo, niin kuolemahan siitä olisi tullut. Yhy hyy, niisk… Mä en saa happea. ( En minäkään, jos se yhtään helpottaa tilannetta. ) Minä en saa happea siksi että MT potilas joka olettaa mitä tahansa, saa julistaa oletuksiaan mediassa ja luoda joukkohysteriaa olemattomilla tapauksilla.

Mistä ihmeestä ihminen synnyttää itselleen hyperventilaation, kun siihen ei ole aihetta ? En kuunan usko että odinit olisivat tulleet kysymään, oleks sä lesbo häh, ja vit***u jos oot ni huanosti käy. Tällainen täysin todellisuudesta irrallaan oleva ihminen on kuitenkin sitä mieltä, ettei ne lukuisat samalla asemalla maleksivat tummahipiäiset Muhamedit koskaan hyökkää naisten kimpuun, ja he suorastaan rakastavat lesboja jos kerrot että sellainen minä olen.

Nyt käsi pystyyn itse kukin. Montako kertaa olette menneet kysymään joltain ventovieraalta naiselta mitä hän edustaa seksuaalisuudeltaan ? Näen pystyssä olevia käsiä kovin vähän, kun ottaa huomioon että ME vainoamme yhtenään niitä joiden elämäntapaan tai mieltymyksiin emme kenties suoralta kädeltä rakastu. Ja niille jotka nyt sanovat että hyvä sinun on puhua, voin kertoa että tiedän kolme homoseksuaalia ja yhden lesbon, enkä ole koskaan käynyt sanomassa mitään siitä mitä he edustavat. Olen kritisoinut pridekulkuetta koska en pidä siitä että naamaan pakkohierotaan jotain mitä en koe omakseni, mutta en silti vihaa tai vainoa siihen osallistuvia. Jos jotain on pakko vihata, niin poliitikkoja mitkä mahdollistavat hyperventilaatiot olemattomista asioista oman agendansa ajamiseksi.

Kata

Täyttä totta!Kuten USAssa kun Trump valittiin niin perustettiin apupisteitä joissa hyperventiloivat saivat alpakkahoitoa ja lepoa koska kohta on hiamerkki ja kaikki lähetetään jonnekin….Huutoa oli noissa apupisteissä,kauhua ja silleen…hahahahaaa ja nyt samat marssii banderollien kaa joissa lukee että kadumme kun äänestimme sua Joe!
Propaganda on tehokas ase.

John Quiman

Tuollainen hoidon tarve presidentin vaalien jälkeen syntyy heidän omasta propagandastaan, mielen sekavuusta ja uskonnollisesta hurmiosta. He kuitenkin pitävät republikaaneja ja Trumpin äänestäjiä vastuullisina omaan sekoiluunsa. Kiitos demokraattien tehokkaan propagandan.

Siinähän katuvat joen äänestämistä. Tuollaista homma on, kun hutkitaan ensin ja mietitään sen jälkeen. Mahtavatko herätä yhtään tuostakaan mokastaan.

John Quiman

Tuo on kyllä hurjimmasta päästä ideologista hurmiota ja huumaantuneisuutta. Että näkee pari odinia, uskoo kuulemaansa äärivasemmistolaiseen propagandaan ja saa niiden näkemisestä ankaran pelkokohtauksen. Hupaisinta tuossa lienee, että hän ja moni muu pitivät odinien näkyvillä oloa syynä. Olisivat varmaan halunneet odinit tuomiolle moisesta ihmisten rääkkäämisestä. On aikoihin tultu.

Ilkka Forsten

Se on kuulemma tasa-arvoista.

John Quiman

Saattaa koittaa aika, jolloin viherfasistien politrukit alkavat kolkutella ovia ja tutkia kirjahyllyjä sekä digitaalisten kirjojen ostolistoja. No, en oikein usko kovin pian tuollaisen ajan tulevan, mutta jos kehitys pysyy näillä linjoilla, alkaa totaalikontrolli.

Jos olet etuoikeutettu, jolla on työ, ja olet matkalla töistä kotiin, mutta keksitkin käväistä jossain syrjäkadulla asioimassa, kuulet politrukin äänen korvissasi. Se kysyy, että miksi ei mennä suoraan kotiin, mitä siellä poikkeavalla reitillä tehdään.

Ilkka Forsten

Minun ovellani he joutuvat kohtaamaan henkilön, mikä asettaa kysymyksen muotoon. ” Pitääkö olla noin kova kiire saada selville onko kuolemanjälkeistä elämää.”

Ilkka Forsten

Muistako millä kansakunta eheytettiin ? Se on vielä tulematta mutta tulee kyllä.

Mirkku

Muistan. Sitähän tässä ounastelee yksi sun toinen, ja se on melkoisen lohduton tulevaisuudenkuva.

John Quiman

Tavallaan hupaisaa on, että ne, jotka kaikkein kiivaimmin tuomitsevat minkä tahansa fasismin tai natsismin kaltaisen menneisyydestä, ovat itse niitä, jotka ovat rakentamassa fasismia, siis viherfasistista totalitarismia.

Juttelin aikoinaan tummanpunaisen kommunistin kanssa ja ihmettelin, että eikö se ole sananvapauden rajoittamista, kun mikään muu kuin Neuvostoliiton kommunistisen puolueen hyväksymä julkaisu, ei ole sallittua. Hän vastasi, että ei se ole sananvapauden rajoittamista. Kysyin, että miten niin? Hän vastasi kirkkain silmin, että niitä muita ei tarvita.

Tuossa ilmenee totalitarismiin taipuvaisten idea, jonka mukaan mitään tietoa tai mielipidettä kuin heidän omansa, ei tarvita.

Jutustelin myös erään toisen tummanpunaisen kommunistin kanssa samasta asiasta. Hänen mukaansa se ei ollut sananvapauden rajoittamista, koska Neuvostoliiton lain mukaan se ei ole sananvapauden rajoittamista.

Tuo kertoo totalitarismiin taipuvaisten ajattelusta, että kunhan me kirjoitamme lakeja, muuttuu totuus asioista meidän mieleiseksemme.

Kata

Juuri näin.Aivopesu on toiminut mutta sehän se pelottaakin että näille lastenlapsillekinko tämä kohtalo?Voi kauhuskenario!

John Quiman

Jos tuota ei pysäytetä, se hankalin kohtalo tulee niille, jotka eivät ole eläneet toisenlaisessa ajassa, vapaammassa ajassa. Heillä ei ole vertailukohtaa, joten heitä on helpompaa pitää jossain totallisessa kontrollissa, joka on kuorrutettu kaunokuvilla. Sisällään tietävät sitten, että pielessä tämä on, mutta sieltä on vaikea nousta siihen, että tajuaa, mikä on pielessä ja miten asioiden tulisi olla.

Kata

Näinpä.Johan se on maailmassa minunkin aikana nähty useamman kerran muutamissa maissa.Yksistään Tallinnan keskustassa 1991 tajusi missä ne ihmiset olivat eläneet sodasta asti…Sen kertoi kadut,talot ja hajut.Ne jotka olivat syntyneet siihen elämään..voi kamala.Eivät siis olleet tienneet muusta.
Opas kertoi myös,nuori nainen,mitä hänkin oli kokenut ja miltä hänestä nyt tuntuu vaikka kaikki oli ihan rempallaan.
Hän oli ylpeä itse tehdyistä farkuista kun oli saanut samantyyppistä kangasta lahjaksi.Ekat farkut…Ei me osattu siinä edes ymmärtää kaikkea…
Kirkon luona tuli pieniä poikia,hampaattomia siis maitohampaat ihan sököinä suussa ja he antoivat meille ruiskaunokkeja…annoimme muutaman markan ja tuli mieleen Tuntemattoman lause ”Kyl kintu vilkkuva”,Hietasen sanat.
Nuo pojat eivät olleet saaneet pesua kuukausiin,en pysty kuvailemaan hajua.Itketti.

John Quiman

Niistä oloista on vaikeaa kuvitella mitä se parempi olisi. Jos tuon tapaiseen maailma lopulta vajoaa, kyllä sieltä vähitellen nousee vapaudenkaipuu, mutta se on vaikeaa, kun ei oikein edes tiedä mitä se tarkoittaisi. Vielä vaikeammaksi käy nykyajassa, kun nuo pyrkivät niin totaaliseen kontrolliin, siis teknologialla täyttä valvontaa 24/7, että ei jää juuri mahdollisuuksia vaihtoehtoiseen pohdintaan.

Sellaisen kaatuminen kestää sen aikaa, että ne pilaavat talouden ja tyytymättömyys nousee huippuunsa. Lopulta se romahtaa oman älyttömyytensä uhrina. Silloin kansa heittää valtiaat pihalle. Sellaisessa tilanteessa tosin löytyy niitä, jotka haluavat varastaa vallankumouksen.

Viimeksi muokattu 5 kuukautta sitten by John Quiman
Kata

Totta.Pahoin pelkään että jokin romahdus tulee..kuinka paha,kuka tietää mutta korjattavaa on sen jälkeen!
Taistellaanko bensastakin kuin Mad Max…enpä olisi aikoinaan uskonut sitäkään että sekin scene voisi olla totta…

Ilkka Forsten

Niin, mutta vuonna 1973 kun ensimmäinen öljykriisi koitteli jenkkien yhteiskuntaa ja sikäläiset pelästyivät mitä tästä seuraa, aloitti tietyt tahot kovan äläkän kertomalla että olemme laskeneet tarkoin asiaa, ja tuloksena on että kaikki maailman öljy loppuu viimeistään kahdenkymmenen vuoden kuluttua. Olisimme siis olleet ilman öljyä jo vuodesta 1993 asti.

Jostain syystä maailman tunnetut öljyvarat ovat kuitenkin lisääntyneet, ja viimeisimpänä jenkien oma kukersiitistä ( liuskeöljy ) tuotettu varainto. Tämä mahtaa koitella vihreiden hermoja, sillä olisi ollut vieläkin helpompi valistaa kansaa autoilun suuresta uhasta jos soppa olisi oikeasti loppumassa.

Siitäkin nostettiin älämölö kun amerikan rautamalmivarat koettiin hävinneiksi. Sitten taas pelotelun volyymi laski kun alettiin louhia takoniittia, josta voidaan valmistaa rautaa.

Nyt ihan oikeat tutkijat ovat puhuneet että maan magneettikenttien napaisuuden siirtymä on saanut aikaan golfvirran heikkenemistä, ja kuten muistamme, sillä on suuri merkitys ilmastoon. Vain Ohisalon lahko haluaa ettei tästä puhuta koska se veisi pohjan ilmastohössötykseltä, ja lopettaisi oikeudet verottaa autoilevaa kansaa. Meillähän on ” kunnianhimoinen ” tavoite saada suomesta kokonaan sähköistetty propelimetsä. Tai tuottaa ydinvoimaa muualta, tai ostaa turvetta venäjältä jossa herkkä biodiversitetti ei kärsi vaikka kuorittaisiin koko siperia paljaaksi turpeista.

Ehkä siirrymme laulamaan ” vielä niitä propeleita humisee, tuolla suomen salomailla, vielä niitä oikeitä jätkiä löytyy propelimetsää vailla.”

Kata

Se on tuo virheiden ongelma että niillä on unelmia mutta ei mitään tajua mitä ne unelmat aiheuttavat melkoista ongelmaa niin omassa maassa kuin maailmallakin.Niin monin tavoin!
He vain tuijottavat taivaanrantaan mutta ”metsässä ei liikahda lehtikään,on kuin luonto kuollut jo ois…”

Iltakävely propelimetsässä”,niin kuulostaa ihqulta!

John Quiman

Näin ne ajat muuttuvat. Iltakävelyllä auringonlaskua katselemassa propellimetsässä. Muista varoa propelleja.

John Quiman

Ensimmäinen ”öljykriisi” syntyi, kun amerikkalaiset neuvonantajaekonomit kertoivat arabeille, että öljyn hinta voidaan pumpata taivaisiin. Synnytettiin kriisi. Kriisistä moni superrikas tiesi etukäteen ja heillä olikin öljytankkerilaivastot täytetty öljyllä, mutta ne vain odottelivat kriisiä, eivät vieneet niitä mihinkään ennen hintojen nousua.

Öljyä on todellakin löytynyt paljon lisää. Jotkut tavat saada öljy käyttöön ovat vähän kalliita, mutta löpön kallis hinta muodostuu veroista, ei öljyn hinnasta. Kun laitata tiikeriä tankkiin, on verokarhu ehdoitta ahnein lompakollasi. Joku öljysheikki sanoi aikoinaan, että ei hänen omaatuntoaan vaivaa öljyn hinnan korotaminen niin kauan kuin öljyn kuluttajahinnat ovat lähinnä veroa.

Tuulimyllyt ovat todellakin yksi älyttömimmistä tavoista koettaa ratkoa energiaongelmia. Kallistakin on ainakin ollut. Siinä mennään ideologia edellä kohti viherfasistien paratiisia, joka syö paljon ihmisten energiaa ja pask*o ideologista zontaa. Jostain syystä viheriäisten unelma vastustaa mitä tahansa toimivaa energiamuotoa, joka olisi toimiva. Tavoite ei siis ole mikään länsimaiden hyvä, vaan länsimaiden raunioittaminen.

Totta, että luonnonvarat ovat loppuneet jo moneen kertaan. Kuparikin loppui kai jo sata vuotta sitten, vaikka ei ollut viheriäisiä.

Ilmastovouhkaaminen on myös länsimaiden alasajoa. Kuten olemme huomanneet, esim. Kiina saa porskutella vapaasti vaikka millä saasteteknologialla ja saa tuottaa vaikka kuinka paljon sitä kuviteltua hiilidioksidiongelmaa. Siinä siirretään tuotantokykyä Kiinaan, jossa valtio ei paljon viheriäisiä rajoituksia keksi politiikalleen. Ovat vähän pyrkineet pahimmasta saastuneisuudesta pääsemään eroon, kun alkavat kansalaiset tukehtua saastepilviin. Kansalaisistahan tulee pitää huolta, sillä muuten tuottavuus laskee ja kommunistinen puolue köyhtyy eli menettää valtaa.

Viheriäiset eivät ole koskaan keksineet yhtään ratkaisua mihinkään ongelmaan. Heille ainoa ”ratkaisu” on kieltojen viidakko. Mitä tulee energia ongelmiin ja saasteettomuuteen, ratkaisuja löytävät mm. insinöörit ja kemistit ym. Ihmisellä on tapana löytää ratkaisuja ongelmiin, kunhan ensin keksitään, että on ongelma. Viheriäinen keksii ongelmia ja keksii sitten kieltoja niille keksityille ongelmille.

Kansalaisen verkkokauppa