Eurooppa Politiikka

EU on asettanut uusia pakotteita Venäjälle ja Valko-Venäjälle

Euroopan unioni reagoi Venäjän Ukrainaan kohdistamaan hyökkäykseen asettamalla sille yhdessä läheisten kumppaneiden kanssa uusia pakotteita. Keskiviikkona 9. maaliskuuta hyväksytyt pakoteet täydentävät aiemmin hyväksyttyä EU-pakotteiden pakettia Venäjän toimintaa vastaan.

Päätöksellä laajennettiin niiden henkilöiden listaa, joihin kohdistetaan pakotteita, jotka liittyvät Ukrainan alueellista koskemattomuutta, suvereniteettia ja itsenäisyyttä heikentäviin tai uhkaaviin toimiin. Kyse on varojen jäädytyksistä sekä matkustus- ja kauttakulkurajoituksista. Nyt pakotelistalle lisätyt henkilöt ovat Venäjän hallitusta tukevien suuryritysten ja rahoituslaitosten johtajia, poliittisia ja päätöksentekijöitä sekä media- ja informaatiovaikuttajia. Listatut henkilöt tukevat Venäjän federaation hallitusta ja hyötyvät siitä, sekä muodostavat sille merkittävän tulonlähteen.

Sektorikohtaisia talouspakotteita laajennettiin meriliikennesektorilla asettamalla vientikielto radio- ja navigointiteknologialle ja näihin liittyville palveluille, sekä rahoitussektorilla rinnastamalla kryptovaluutat jo kiellettyyn toimintaan.

Valko-Venäjän aluetta on käytetty Ukrainaa vastaan kohdistuneeseen hyökkäykseen, minkä vuoksi Valko-Venäjä katsotaan osalliseksi hyökkäystekoon. Aiemmin Venäjään kohdistettuja rahoitusalan pakotteita laajennettiin koskemaan myös Valko-Venäjää. Näin Venäjä ei myöskään pääse kiertämään pakotteita Valko-Venäjän kautta.

Henkilöpakotteet ja meriliikennesektori liittyvät EU:n Venäjään kohdistamiin pakotteisiin ja rahoitussektori koskee EU:n Valko-Venäjään kohdistamia pakotteita.

 

22 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Yhtälö Nazaa

Valtamedia
Yhdysvaltojen salainen operaatio paljastui –
valmisteli Ukrainaa sotaan viime syksystä alkaen
Yhtälö
Valkoinen talo väittää USA:n biolaboratorioita Ukrainassa ”salaliittoteoriaksi”
– vaikka USA:n ulkoministeriö vahvistaa niiden olemassaolon

Juha

Näyttääs siellä olleen joku bioaseptojekti tavoitteena levittää muuttolintujen mukana lintuinfluenssaa ja hanta- ym viruksia Venäjälle. Harmi vaan että linnut eivät tunne valtiorajoja ja niitä tulee nyt näin keväällä myös Suomaahan.

Juha

Taitaa olla valeuutinen kun iltaläjäkin tästä uutisoi

”Uutistoimisto Reutersin mukaan WHO on kehottanut Ukrainaa ”tuhoamaan testaus- ja tutkimuskäytössä olevat vaaralliset taudinaiheuttajat, jotta ne eivät pääse vapaiksi laboratorioiden mahdolllisesti tuhoutuessa.

Ukrainan terveysalan laboratorioissa säilytetään useita ihmisille ja eläimille vaarallisia tauteja aiheuttavia viruksia ja bakteereja.””

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008608788.html

Juha

Nämä pakotteet olisivat nostaneet Suomaan GDPn ennätyskorkealle. Me oltaisiin rikas kansakunta, jos 99,9 % suomaalaisista eivät olisi niin helposti kusetettavissa

”LME forced to halt nickel trading, cancel deals, after prices top $100,000”

https://www.reuters.com/business/lme-suspends-nickel-trading-day-after-prices-see-record-run-2022-03-08/

Talvivaara on länsieuroopan suurin nikkelikaivos. Se lahjoitettiin poois.. Esiintymä on yksi Euroopan suurimmista tiedossa olevista sulfidisen nikkelin esiintymistä.

Suomaalaisia on niin heppo kusettaa..

Juha

Euroopan epävakaus on nostanut kullan hinnan yli 2000 USD/oz

”Kullantuotannon ennätys rikottiin myös Kittilän kaivoksella, jossa tuotettiin viime vuonna 6473 kiloa kultaa”

Mutta suolaalaiset ovat hukanneet kansallisvarantona lahjoittamalla Euroopanbsuurimman kultakaivoksen pooois.

”Umpisurkeaa kaivospolitiikkaa: Suomi myi miljardien kultaesiintymän pilkkahintaan
Uutisanalyysi: Kittilä on hyvä esimerkki suomalaisesta lyhytnäköisyydestä.”

https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/umpisurkeaa-kaivospolitiikkaa-suomi-myi-miljardien-kultaesiintyman-pilkkahintaan/

Kuka hullu äänestää näitä EU-hölmöläisiä uudestaan ja uudestaan valtaan vaikka ne valehtelee ja kusettaa suomaalaisille suut ja silmät täyteen.. kannattaa jatkaa sitä naamavaipan pitoa, kun teitä kustaan naamaan aina ja jatkuvasti.

Vain 5000 järkensä säilyttänyttä täällä Suomaassa. 99.9% haluaa luopua kansallisomaisuudesta ja jatkaa EU hölmölässä maailman tappiin asti.

Juha

Heh pakotteet nostavat lannoitteiden hinnat sfääreihin

Jyri Häkämies myi suomaalaisten kansallisomaisuuden, lannoiteteollisuuden, puoli-ilmaiseksk pois

”Kauppa oli virhe ruokaturvan eli lannoiteomavaraisuuden ja huoltovarmuuden näkökulmasta. Siilinjärven apatiittikaivos on kansallisaarre, joka olisi pitänyt säilyttää suomalaisessa omistuksessa edes osittain.”

https://www.savonsanomat.fi/paakirjoitus-mielipide/4285381

Ammoniakin tuotanto lopetettiin jo aiemmin.

Suomaassa ei ole omaa lannoiteteollisuutta.. kaikki on annettu pois

Suomaalaisia on niin helppoa kusettaa..

ike

Noista toilailuista täytyisi alkaa antamaan todellisia sanktioita. Voivat tietysti aina vedota että eihän me voitu tietää. Jos niin, on suomen hallitus ja eduskunta on koostunut vuosikymmen toisensa jälkeen uskomattomista typeryksistä tai egoisteista jotka ajattelevat vain omaa etuaan. Heillä ei koskaan olisi pitänyt olla asiaa politiikkaan eli kansalaisten asioiden hoitamiseen. Mitä luulette kumpia ovat. Typeryksiä vai kansalaisia halveksivia egoisteja. Suunnilleen siinä nuo vaihtoehdot. Kuka poliitikoista tunnistautuu jompaan kumpaan ryhmään, olisi edes rehellinen.

Ilkka Forsten

He ovar egoisteja joita ohjaa typeryys koska ego ei anna periksi myöntää miten typeriä ollaan.

Ilkka Forsten

On ekologisempaa laittaa Häkämies puhumaan pas****aa pellon laitaan kuin levittää pelloille lannoiteta. Häkämies on siis ” luomutuote ” ja korvaa puheillaan Kekkilän yks kak**aa kaks kak***aa eikä muuta tarvitakkaan.

Kata

Niin mutta ko se on häkämies ei sademies…pelkkää häkää,vilja kärsii… ja me kaikki.

Juha

Heh. Nyt kun pakotteet pakottavag turvenuijat takaisin suolle niin näemme livenä miten EU-hölmölä vie suomaalaisia 6-0.

”TURVETUOTANTOA ON AJETTU vauhdilla alas niin, että Etelä-Pohjanmaallakin suuri osa etenkin pienemmistä ja työuransa loppuvaiheessa olevista tuottajista on jo romuttanut konekantaansa ja poistanut turvenevat käytöstä ne ennallistaen.”

https://www.seinajoensanomat.fi/paikalliset/4505671

Suomaan pinta-alasta 30 % on suota ja nämä maalaiset jotka täällä suolla asustavat, siis suomaalaiset, ovat helposti EU-hölmöläisten kusetettavissa. Suomaaoaisethan ovat hölmömpiä kuin EU hölmöläiset ja ajattelivat, että saavat turvetta kalliimmalla Ruotsista.

99.9 % suomaalaisista rakastaa EU hölmölåä ja nämä pervot haluavat, että heitä kustaisiin yhä lisää silmään ja äänestävät EU satraapit ja -puolueet taas uudestaan seuraavissa vaaleissa 2023 valtaan.

erilainen suhtautuminen

Olisi kiva tietää kuinka paljon suomen kaupallisen valtamedian huorat
tienaavat tällä ukrainan sodalla
ja mikä on se oikea motiivi kirjoitella asiasta 1000 juttua päivässä
rahan tienuu vai se sota

Ilkka Forsten

Odotan innolla koska Sahelista lähteneet ” ukrainan ” pakolaiset rantautuu välimeren pohjoispuolelle. Niinhän sieltä välimeren yli on tullut Somaleitakin joiden etnisyys vaihtui matkalla Afgaaneiksi. Tai Irakilaisia joiden kotimaa on Pakistan.

Onneksemme Suomen valtiollinen poliisi ei ole takavarikoinut Refugees Welcome kylttejä vuodelta 2015, nyt niille tulee taas käyttöä. Ja huomatkaa, minä en vastusta Ukrainalaisten tuloa koska siinä joukossa on oikeasti naisia ja lapsia. Sahelin porukan kohdalla niitä ei näy eikä kuulu, paitsi sitten kun avautuu mahdollisuus yhdistää perhe ja kamelit. Kaikki 12 vaimoa ja kuusi jalkavaimoa pitää ottaa kestävyysvajetta paikkaamaan. Mukana olevat piltit on kaikki korkeasti koulutettuja koodareita jotka osaa paistaa pitaleipää, ja riidellä kantaväestön kanssa rakenteellisesta rasismista joka rehottaa kaíkkialla.

Kata

https://m.youtube.com/watch?v=n1nD-k2Zn2k
Katsokaapa tutkivaa journalismia niin näette missä mennään ja ketkä käskee ja mitä.Palki Sharma on vielä journalisti.
Tilanne myös taisteluissa…invaasiossa.
45 minuuttia mutta kannattaa katsoa!
Ja miten muukin maailma makaa,kuulette ja näette esim Turkin suhteet…outoa on.

Psykosoosi

Meillä on varastossa tuontipolttoaineita viideksi kuukaudeksi, viljaa kuudeksi kuukaudeksi ja lääkkeitä 3-10 kuukaudeksi kriisin varalle. Bensiinin että dieselin litrahinnat ovat rikkoneet 2,50 euron rajan. Hyvin toimii kauppasaarrot ja pakotteet venäjää vastaan. Taisi osua omaan nilkkaan ja pahasti noi hyvesignaloinnit. Ja lampaat määkii vaan tuulensuunta on nykyisin ukrainasyndrooma, sitä ennen korona. Voi pyhä ristus.

Jurde

Polttoaine hinnat nousee 10c vuorokausi eikä venäjä ole edes vastannut pakotteisiin.

Juha

Sorry boys.. Vehnän varmuusvarastot on ajettu alas..

Heh. Suomaalaiset ampuivat itseäån taas jalkaan.

”Leipäviljan varmuusvarastot on Suomessa (Suomaassa) miltei puolitettu myymällä varastoista pääsääntöisesti vehnää. Varastojen puolittaminen vuoden 2016 loppuun mennessä perustui Jyrki Kataisen (kok.) hallituksen joulukuussa 2013 päivittämiin huoltovarmuustavoitteisiin.”

https://www.ksml.fi/paikalliset/2526101

99.9 % suomaalaisista kannattaa näitä EU-puolueita, jotka ryöstävät heidät puille paljaille ja vie tuhkamunilta tuhkatkin pesästä.. vain n 5000 omilla aivoilla ajattelevaa vastusti EU hölmölää viime vaaleissa

Pah

Uusien talouspakotteiden olisi syytä olla tuntuvia? Kanadassa mieltään rauhanomaisesti osoittavilta rekkakuskeilta varastettiin rekat ja miljoonien dollareiden omaisuus, lisäksi lapset otettiin huostaan.Mielenkiinnolla odotan miten tämän tyyppisen terrorismin tukijoita ja edunsaajia kohdellaan. Pakotteiden vaikutus pitäisi säätää siten että niiden kuvainnollinen tehovaikutus vastaisi kyseisten henkilöiden talouteen TOS-1 ja TOS-1A aseiden tuhovoimalla – eli sitärataa että näiden talousaseiden kohteilta repeytyisi rahat ja perse apposen auki samalla tavalla kuin noiden laittomien sotarikosaseiden uhteilta repeytyvät keuhkot- ja suolisto kertarykäisyllä irti kehosta ja jäljelle jää vain luihin asti hiiltynyt ryssän ketale.Ai saatana kun itse pääsisin säätämään ryssien talouteen pakotteet niin nuo terrorismia tukevat otukset saisivat kulkea pers….t paljaana lopun ikänsä.

pää määrää

Eli tavarat myydään 3. maahan ja sieltä Venäjälle.

Näin se menee

Pauli Vahtera kertoo miten se toimi jo 2016
https://paulivahtera.fi/eurooppa-ei-eu/valko-venaja-belarus kohdassa: Pähkähullu EU – ja Suomi

Yhtälö Nazaa

Mustaa huumoria tuskaan
Antautunut 
Venäjän ulkoministeri nähdään seuraavaksi
 Muslimiksi kääntyneenä transuna
Joka kuuntelee mustaa gangstä rappiä
josta Eu arvoyhteisö on enemmän kuin mielissään
Toteamalla
 Nyt Lavrov on Eu arvoyhteisön totaalisessa ytimessä *Hyvä Tyttö *
Sen Ansiosta Eu ja venäjä solmivat uudet rahakkaat innovaattiset kauppa sopimukset 
Lavrovin avatessa SM sexi klubeja jossa myydään hassista Ympäri Euroopan
 Bonuksena liberaali herätykseensä
 vapautuneena *naisena* konservatiivi karhun otteista
ja kaikki tapahtuu Eu korona tuki rahoilla 
Samaan Aikaan Ukrainassa 
perunoiden keittäminen sähköllä Kansalaisille on liian kallista
Ovathan he nyt Eu valtio joka ostaa 
maximi hintaisen sähkönsä Venäjältä
 **Eu n siirto maksu veroineen **johon ei varaa 
kysymys kuka voitti ukrainan sodan 
1 *Emilia* Lavrov Puutin
Vai
2 Sauli Zelensky Bilden Von Der Leyens

Arvo

Brysseliläisen tutkimuskeskuksen mukaan EU toi maakaasua viikko sitten torstaina Venäjältä 700milj eurolla yhdessä päivässä! Tähän kun lisätään vielä öljyn ja kivihiilen toimitukset niin voi miettiä kenen kustantamana Venäjä sotaansa käy ja tappaa siviilejä Ukrainassa. Kumpi lienee sitten tärkeämpää ja eettisempää kunnianhimoiset ilmastotalkoot vai ihmisten teurastamisen lopettaminen ja murhanhimoisen diktaattorin pysäyttäminen? Nyt median ilmatila täyttyy noilla marginaalisilla henkilöpakotteilla ja jättää pimentoon Venäjän valtavat EUn energiasta saatavat päätulot. Saksa harjoittaa aikamoista hurskastelua ydinvoimansa lopetuksella ja maakaasun ja kivihiilen käytön jatkamisella.