Kotimaa Politiikka

EU-parlamentaarikko Hakkarainen: ”Euroopan muuttuminen Afrikaksi ja Lähi-idäksi estettävä”

Teuvo Hakkarainen. Kuva Santeri Viinamäki / Wikimedia Commons / CC BY-SA 4.0

EU-parlamenttiin vasta valitun Teuvo Hakkaraisen mukaan käsillä ovat viimeiset hetket estää Euroopan muuttuminen Afrikaksi ja Lähi-idäksi.

Euroopan parlamentin jäsen Teuvo Hakkarainen (ps.) ei kohdellut lempeästi pääministeri Antti Rinnettä, joka oli saapunut Strasbourgiin esittelemään Suomen puheenjohtajakauden toimintaohjelman. Hakkarainen varoitti Euroopan parlamentin täysistuntokeskustelussa pitämässään puheenvuorossa, että käsillä ovat viimeiset hetket estää Euroopan muuttuminen Afrikaksi ja Lähi-idäksi.

Hakkaraisen mukaan Rinteen ja muun Suomen EU-mielisen poliittisen eliitin on avattava silmänsä, sillä vihamieliset kulttuurit ovat halukkaita tuhoamaan nykyisen Euroopan.

– Rajat on suljettava vaaralliselta maahantunkeutumiselta ja Euroopan ja kansallisvaltioiden on keskityttävä omista kansalaisistaan huolehtimiseen kulkurilaumojen elättämisen sijaan, Hakkarainen linjasi.

Hakkarainen korosti, että suvereenilla valtiolla on oikeus omiin rajatarkastuksiin aina kun se on tarpeen ja niin pitkäksi aikaa kuin on tarpeen.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa