Eurooppa Maahanmuutto

EU:lta 3 miljardia euroa Turkille siirtolaisten hallinnointiin kolmeksi vuodeksi

Laittomia siirtolaisia matkalla kohti Euroopan unionia Turkin Pazarkulessa. Kuva Shutterstock.

Eurooppa-neuvoston huippukokous puolsi torstaina Turkille annettavaa 3 miljardin erää siirtolaisten vastaanottamiseen vuoteen 2024 asti osana suunnitelmaa, jolla pyritään estämään siirtolaisten pääsy EU-alueelle.

Vuonna 2016 Turkki ja EU sopivat avustuspaketista siirtolaisten tulon vähentämiseksi Kreikkaan. Sopimuksessa EU lupasi myöntää Turkille 6 miljardin euron avustuksen kahdessa erässä, jotka käytettäisiin siirtolaisten auttamiseen liittyviin hankkeisiin.

6 miljardia on nyt maksettu Turkille, mutta maa on toistuvasti syyttänyt EU:a siitä, että se ei ole auttanut Turkkia riittävästi.

Eurooppa-neuvosto päätti torstaina puoltaa Turkille annettavaa uutta 3 miljardin euron erää siirtolaisten vastaanottamiseen vuoteen 2024 asti osana suunnitelmaa, jolla estetään siirtolaisten pääsy EU-alueelle.

– Tulevaisuudessa aiomme kohdistaa vielä 3 miljardia euroa Turkin pakolaisten tukemiseen vuoteen 2024 asti, EU-komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen kertoi Brysselissä pidetyn Eurooppa-neuvoston huippukokouksen jälkeen.

– Lisäksi tuemme Turkkia muuttoliikkeen hallitsemisessa itärajallaan, hän sanoi.

Euroopan johtajat tapasivat torstaina kahden päivän Eurooppa-neuvoston huippukokouksessa Brysselissä.

Toisin kuin edellisellä 6 miljardin euron rahoituskierroksella, jonka pääasiassa maksoivat suoraan EU-hallitukset, rahat tulevat nyt kokonaan EU:n yhteisestä talousarviosta, joten Euroopan parlamentin on annettava hankkeelle hyväksyntänsä.

Lähteet Reuters, Greek City Times.

Tilaa
Ilmoita
guest
24 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
trackback

economics dissertation help https://mydissertationwritinghelp.com/

trackback

ma dissertation writing service https://help-with-dissertations.com/

trackback
trackback
trackback
trackback

heart of vegas slots https://pennyslotmachines.org/

trackback

gsn casino slots free https://candylandslotmachine.com/

trackback

brazilian beauty slots https://2-free-slots.com/

trackback

2creative

aimo

eli Turkki ei laheta sotilaitaan eurooppaan tappamaan tuolla rahalla, olisiko parempi vain hyokata turkkiin, tosin voisi konekivaarit menna tukkoon ilmassa lentavista haisevista ihokarvoista

Puolueeton

Saisikohan 3 miljardista enemmän hyötyä, kun EU maksaisi rahalla sotilasyksikköjä rajoille. Samalla EU- kansalaiset saisivat työpaikkoja.
Sotilasyksiköille pitäisi myös kustantaa sopivat ”pehmeät” välineet estää luvaton tunkeutuminen alueelle. Luulisi olevan helppoa, kun Unkarikin on sen ratkaissut liki omin kustannuksin.

Ilkka

On helppo jakaa rahaa jos ne eivät ole omia.

John Quiman

Äänetäjille kerrotaan, että valtio maksaa, mutta ei kerrota suoraan, että annamme teidän rahojanne minne meitä huvittaa. Oudointa taitaa olla, että suomalainen ajattelutapa on tavannut olla suunnilleen, että ei se ole minulta pois, valtiohan sen maksaa.

John Quiman

Ajattelitko, että kiväärinperään laitetaan pehmusteeksi jokin kuminen suoja?

juha II

”Me olemme Eurooppa!” Siis lauma surkimuksia, joita kiristetään ase ohimilla. Turkki tulee vielä käyttämään ”peukaloruuvia” niin, että se sylet leveällä tullaan hyväksymään EU:n jäsenvaltioksi. Ja se onkin se ”viimeinen naula kirstuun”, joka varmistaa sen, että.Euroopassa kaikilla on ”Pyllyt kohti Uumajaa”! – Juice Leskinen.

Totuutta kehiin

Turkin kiristys vain jatkuu nössöjä EUrostoliiton rahanjakajia kohtaan. Ja jos ei tuokaan riitä, niin rajat avataan tarvittaessa pakolaislaumoille. Koskahan tämän voitelurahan anti loppuu? Varmaan silloin, kun oikeat päättäjät on EU:ssa.

Kata

Miten saa kuvan pallopään tilalle kännykässä?Tai pöytäkoneella?😄

Kata

Kiitti!Kyllä ehtii sitten kun kerran omien tietojen hallinta tulee!

John Quiman

On kyllä Turkin vastuulla pitää omista rajoistaan huolta. Niinhän muutkin kaikkialla maailmassa joutuvat tekemään.

Ilkka

Turkki on jo opetettu siihen että kiristys kannattaa ja kaikki tiedämme että sille ei tule loppua.

george

Toisinpäin – kaikki tuet pois koko ketjusta ja katsotaan.

Ossi

Hassua asiassa on että Turkki voi jatkuvasti vaatia lisää rahaa EU:lta.
Tämähän on kiristystä ja EU ei ole valmis tekemään raskaita päätöksiä Turkkia kohti.
Johan nähtiin miten Turkki vapautti sotavankeja ”koronan” toimesta ja sotilaat veivät bussikyydeissä rajoille osoittaen aseita menkää rajan ylitse Kreikkaan.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ossi
Kata

Katsotaan miten tämä toimii vai toimiiko…
6 miljardia on nyt maksettu Turkille, mutta maa on toistuvasti syyttänyt EU:a siitä, että se ei ole auttanut Turkkia riittävästi.Pennosiahan nuo on tietty reseptille…