Kotimaa Maahanmuutto

Eurajoelle vastaanottokeskus ilmoittamatta kunnalle, Perussuomalaiset vastustavat

Eurajoki
Eurajoki
Eurajoki
Lehdistötiedote Eurajoen Perussuomalaiset.

Eurajoen Perussuomalaiset eivät hyväksy Soft Landing nimisen ”yrityksen” toimintaa koskien, yrityksen ilmoitusta aloittaa pakolaisten vastaanottotoiminta Eurajoella. Eurajoen kunnalle ei tehty minkäänlaista ilmoitusta toiminnan aloittamisesta. Aluetta vuokratessaan Lounais-Suomen majoituspalvelut Oy, vakuutti parakkien toimivan vain ja ainoastaan Olkiluodossa työskentelevien majoituspaikkana. Vastaanottokeskuksen toiminnan aloittaminen onkin mielestämme riittävä syy vuokrasopimuksen irtisanomiseen, välittömästi. Tämän vuoksi Eurajoen kunnanvaltuuston on kokoonnuttava pikimmiten ja tehtävä päätös sopimuksen irtisanomiseksi.
Eurajoella 12.11.2015 Tomi Salonen, Eurajoen Perussuomalaisten puheenjohtaja.

YMPÄRISTÖLAUTAKUNNAN KOKOUS 27.10.2015
Lounais-Suomen Majoituspalvelut Oy tilapäiset rakennusluvat n:ot 106-110/15 koskien majoitusrakennusten paikalla pysyttämistä.

Tämä asia esiteltiin harhaanjohtavasti kokouksessa.

lautakunnan jäsenet esittivät kysymyksiä asiasta ja henkilöistä joita on tarkoitus majoittaa. Lautakunnan jäseniä tiedotettiin että 100% varmuudella asukkaat ovat olkiluodon työntekijöitä. Näin ollen kuntapäättäjiä on johdettu harhaan ja siitä johtuen vuokrasopimuksen purulle on edellytykset.

YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA
Puheenjohtaja Heinilä Kosti
Varapuheenjohtaja Jalonen Sakari
Jäsen Lukkarinen Tarja
Jäsen Luodesmeri Juuso
Jäsen Murtomäki Eeva
Jäsen Rantanen Pirjo
Jäsen Virtanen Tommi
Jäsen Wartiainen Leena
Jäsen Uusi-Uola Teppo

Perussuomalaiset tulevat esittämään välittömästi vuokrasopimuksen purkua ja tarpeen vaatiessa tekevät asiasta tutkintapyynnön poliisille.

Toimitus

Piditkö uutisesta? Muista käydä myös tykkäämässä Facebook sivustamme.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit