Eurooppa

Euro 2020 -jalkapalloturnaus: muslimipelaajien eteen ei enää aseteta Heineken-pulloja

Kuva Pixabay.

Järjestäjät eivät enää aseta Heineken-pulloja muslimipelaajien eteen Euro 2020 -lehdistötilaisuuksien aikana. Päätös tehtiin sen jälkeen, kun muun muassa muslimipelaaja Paul Pogba kyseenalaisti olutpullon edessään.

Ranskan keskikenttäpelaaja ja muslimi Paul Pogba poisti pullon alkoholitonta Heinekeniä edestään puhuessaan sen jälkeen, kun Ranska oli voittanut Saksan 15. kesäkuuta, kertoo Independent.

Järjestävät kunnioittavat nyt pelaajien mahdollisia uskonnollisia vakaumuksia, ja pelaajilta ja valmentajilta kysytään nyt ennen lehdistötilaisuuksia, saako Heineken-pullon asettaa heidän eteensä.

Islaminuskossa alkoholin nauttiminen on jyrkästi kielletty, ja ranskalainen hyökkääjä Karim Benzema – muslimi hänkin – puhui ilman Heineken-pulloja lehdistötilaisuudessa, kun hänen joukkueensa Les Bleus pelasi tasapelin Portugalin kanssa.

Real Madridin hyökkääjä – muslimi – osallistui kuitenkin haastatteluun Heineken-mainostaulujen edessä voitettuaan ottelun miespalkinnon – joka sisälsi myös sponsorin nimen.

Tilaa
Ilmoita
guest

15 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
pöh

Ranskan maajoukkue oli ennen täysin ”valkoihoinen” nykyään on ihme jos siellä on pari valkoista penkinlämmittäjää, muu joukkue onkin sitten afrikasta.

Irina.G

Uskonnolliset syyt estävät alkoholittoman virvoitusjuoman mainonnan?
Saavatko urheilijat valita, mitkä yhteistyökumppanit ovat hyväksyttäviä.

Vieno Huttunen

Onhan tämä nyt sitten vastavuoroista. Kun seuraavan kerran järjestetään joku kansainvälinen turnaus ja matsi on jossain islamilaisessa maassa niin laittaahan isäntäväki sitten kristittyjen pelaajien eteen Heineken-pullot ja lehdistötilaisuudessa tarjotaan kinkkuvoileipiä?

Ilkka Mänttäri

😂

Ilkka Forsten

Jotkut ei kumarra Heineken pulloja ja toiset ei kumarra BLM kylttejä. Kyseessä oli sentään alkoholiton olut, mutta nekruton kyltti ei ole ollut esillä vielä kertaakaan. Kunnioitan heinekeniä, sillä olen saanut siitä kostisen joka ei ollut mikään tavallinen maailmanpyörä peltiseppäkerhon saattelemana. BLM kylttiä en kumarra enkä polvistu sillä en kunnioita terroristeja joilla on kuvitelmissa mustien ylivalta. ( Musti on kiva koira, heiluttaa aina häntää kun tavataan, ) mutta musta tuntuu ettei musta BLM osaa heiluttaa muuta kuin istumalihaksiaan nimellä twerkkaaminen, joka on sikäläisten toteuttamana kauhia asia, notta ristuksen tähäre, ei sellaasta suomehen. Sitä voisi kysyä notta pääsekkö nää ollenkahan ylöös sieltä pieruun hajusta ?

Sampo Maa

Se on kyllä tyylikäs se heinekenin pullo. Klassikko. Muistan kun 15-vuotiaana kävin Saksassa ja join siellä pullon heinekenia. Tykästyin pullon ulkonäköön niin, että vein sen kotiin ja laitoin vahvistimen päälle pönöttämään.

pöh

Hyvin näyttää täällä ainakin muslimeille kalja maittavan, eikä ole edes alkoholitonta.
Mutta mikäs siinä juodessa kun kela-gold kortilla saa ja taksilla pääsee..

Otto Flick

Asetetaanko sentään pikkutyttöjä? Jai konetuliaseita?

Sampo Maa

Niin, varmaankin profeetta Mohammed havaitsi, etteivät kiivas luonne, sapeli ja alkoholi sovi yhteen, joten hän kielsi seuraajiltaan alkoholin. Muista huumaavista aineista Mohammed ei kuitenkaan sanonut mitään, joten niitä voi muslimi käyttää oman harkintansa mukaan. Siinä sitä sitten ollaan. Alkoholia ei saa juoda kun Mohammed sen kielsi, mutta kokaiinia saa käyttää kun Mohammed ei sitä kieltänyt.

Ilkka Forsten

Taatelipontikan jälkimainingeista oppineena lyhytkasvuinen kääpä kielsi aatetovereiltaan kännäämisen, ja olisihan se ollut ihan valtavan noloa, kun dromedaarilla ratsastava käyräsapelinen huntuhaamu vielä munaisi itsensä koko maailman silmissä. Kuvittele miltä se näyttäisi, allaahu akbaaarrrr suuntana kaljabaar, ja lopulta torttu housuissa aamuyön tunteina aavikon laidalla ilman huussipaperia, möhmelön koitellessa kestokykyä.

Kotona odottaisi motkottava akka ja anoppi mitkä tosin saisi kivittää minunkin puolestani, mutta mitä tehdä koko suvun kanssa joka nauraa hirnuisi viikkokaupalla epäonnistunutta jihadia. On siis parempi kasvattaa unikoita ja nauttia vihreää teetä joka kovettaa vatsan niin ettei paska irtoa kuin räjäyttämällä, mikä luonnistuu siltä sakilta paremmin kuin siltojen rakentaminen.

Kata

Jaa jaa voi tätä tekopyhyyden vellovaa husuilua!Onhan noita kännisiä nähty,muitakin kuin pottunokkia!Nyt saa jalitsukin olla!Menee jo yli ymmärryksen uskonnon vetäminen urheiluun!Kiesus!
No onneksi Ronaldo kuiten hylkäsi cokiksen…politisoitunut tausta silläkin litkulla.

Ilkka Forsten

Kaikki mikä on OLUTTA, on mennyttä.

Kata

😀 Hiton hyvä mietelause!

Ilkka Mänttäri

No tietoa muslimimaassa eläneeltä. Kyllä se olut ja muukin alkoholi sielläkin maistuu mutta ei julkisesti.

Kata

Niinhän eräs tuttavani Dubaissa oli ihmetellyt respassa miten nyt näin..kun pojat tuli vähän ottaan napanteria(lauma vaimokkeita mutta heille ei tietenkään sentään ikinä shottia)…niiin että” ei allu näe yöllä”…siinä sitte eroaa meidän uskonnostamme koska Hän näkee kaiken ja aina.Näin kertoo iso Kirjamme.
Mutta sitä voi kivasti heitellä suorassa lähetyksessä…hahaaa voi jartsa raukkaa kun ei uskaltanut uhmata toista laumaa! 😀

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Katariina Pihl