Eurooppa Maahanmuutto

Euroopan tuomioistuin määräsi Itävallan keskeyttämään karkotuksen Afganistaniin

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin määräsi Itävallan hallitusta perumaan Afganistanin kansalaisen karkottamisen ja väitti, että maan turvallisuustilanne on tällä hetkellä liian epävakaa.

Itävalta oli hylännyt erään afgaanin turvapaikkahakemuksen ja aikoi karkottaa hänet ennen Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen (EIT) päätöstä.

Itävallan sisäministeriö kiisti, että EIT:n tuomio olisi yleinen kielto Afganistaniin suuntautuville karkotuksille. Sisäministeriö totesi, että kyseisen henkilön karkotuskielto kestää elokuun loppuun asti, mutta muita tapauksia tarkastellaan yksilöllisesti.

Useat Euroopan unionin jäsenvaltiot ovat jo lopettaneet karkotukset Afganistaniin, mukaan lukien Suomi, joka lopetti kielteisten turvapaikkapäätösten tekemisen afgaaneille viime kuussa.

Karkotuksista Afganistaniin on tullut kuuma keskustelunaihe Itävallassa 13-vuotiaan Leonie-tytön raiskausmurhan jälkeen, jonka suoritti neljä afganistanilaista siirtolaista.

Kahdelle afgaanille oli aiemmin annettu karkotusmääräys, mutta vaikka he olivat syyllistyneet rikoksiin Itävallassa myös karkotusmääräysten jälkeen, he olivat edelleen maassa.

Lähteet Kronen Zeitung, Kansalainen.

Tilaa
Ilmoita
guest
35 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
trackback

phd dissertation editing help https://dissertations-writing.org/

trackback

dissertation citation chicago https://help-with-dissertations.com/

trackback

phd dissertation help database https://dissertationwriting-service.com/

trackback

format for writing dissertation proposals https://buydissertationhelp.com/

trackback
trackback

igt slots online for free https://download-slot-machines.com/

trackback

triple diamond slots https://beat-slot-machines.com/

trackback

lucky slots on facebook https://slotmachinesforum.net/

trackback
trackback

play free lucky 777 slots https://candylandslotmachine.com/

trackback

2mitigation

murre riepunen

Itävallan kansalaisten kannalta paras teko on, afgaanit vaikka yksityiskoneela kotimaahan, saoipa eu mitä tahansa. Onhan se per… ettei heräämistä tapahdu, lapsia raiskataan ja tapetaan, pokkuroidaan ulkopuolelta tulevia ukaasia.

Tämän istituution voisi vetää wc:stä alas

EU ihmisoikeustuomiot on täyttä roskaa.

Möhlöt eivät edes tunnista basaarissa printattuja dokumentteja, case Suomi (walking dead irakilainen joka ei ollutkaan kuollut) ja voi sitä ulinan määrää ohilaukaukseltakin.

John Quiman

Orpon sekavia suvakkipuheita muistellen, voisi olettaa, että tulijoiden kuolintodistusten kyseenalaistaminen on rasismia. Ilmankos sitä ei kukaan huomannut, vaikka näyttikin kuin perunalla painetulta.

Juukeli

Helevettiin joku eu oikeus jos joku maa putsaa alueitaan on se tullut järkiinsä

John Quiman

EU:n oikeuslaitos on vankasti politisoitunut ja sitten vielä kehtaavat puhua oikeusvaltiosta.

John Quiman

Niillä on hyvä hakata kanta-asukkaat nöyriksi.

metsäkulman murre

”…jonka suoritti neljä afganistanilaista siirtolaista.”
——
Sanaa siirtolainen käytetään valtamediassa paitsi laillisesti maahan asumaan päässeistä myös maahan tunkeutuneista. Viimemainituilla tarkoitan henkilöitä, jotka ylittävät rajan omin lupinensa tai joutuessaan viranomaisten kanssa tekemisiin antavat väärää tietoa itsestään. Yhteistä tunkeutujille on, että he tulevat ennalta ilmoittamatta.
Jos suomalainen haluaa laillisesti muuttaa esimerkiksi Kanadaan asumaan, niin hänen täytyy käydä läpi pitkä prosessi. Hänen pitää todistaa henkilöllisyytensä, varallisuutensa, nuhtettomuutensa ja koulutuksensa. Hänen tulee esittää kanadalaisen yrityksen työtarjous. Työpaikan tulee olla sellainen, että tehtävään ei ole rekrytoitavissa ketään jo Kanadassa asuvaa. Mitenkään varmaa ei ole, että hän saa pysyvän asukkaan eli siirtolaisen aseman.
Uutisessa mainitut Itävallan neljä afganistanilaista henkilöä tuskin täyttävät ne kriteerit. joita sovelletaan suomalaisiin, jotka haluavat siirtolaisiksi esimerkiksi Kanadaan.
Kyseiset afganistanilaiset eivät ole siirtolaisia. He ovat maahantunkeutujia.

John Quiman

Valtamedian mukaan ne ovat rikastuttajia ja yksi sijoitettu euro tulee monin verroin takaisin parissa vuodessa.

Tosiasiassa ne köyhdyttävät ja jokainen sijoitettu euro kostautuu useamman euron lisäkuluna.

Kata

Ja jotkut ”lyhentyvät” kummasti ja kokoomus on suosituin…en usko mitään mitä meille tuputetaan!

Hätätila tai väärinymmärrys

Toivottavasti karkotettu ei kuole Afganistanissa. Virallisissa dokumenteissä joissa leimat jotka lähetetään EIT:lle seisoo. ”Ahmed Mohammed kuoli vitutukseen kun joutui lähtemään ilmaisesta elämästä”
Ahmedin lapset, vaimot ja sukulaismiehet ovat nyt orpoja. Rahaa tarvitaan ja heti.

beldar

Itävallan viranomaisten pitäisi tehdä väärennettyjä passeja näille, jotka he haluavat karkottaa. Afganimiehelle joku Paskastanin väärennetty passi ja koneella sinne. Eivät ne siellä huomaa aidon ja väärennetyn eroa.

John Quiman

Eivät huomaa, etenkään jos passin välissä on sata euroa. Ja jos valittavat passista, todetaan, että se on afganistanilaisten keskenään selvitettävä, näkemiin.

Eka Kettunen

Euroopan ihmisoikeustuomioistuinta ei kiinnosta pätkääkään eurooppalaisten ihmisoikeudet, kuten 13-vuotiaan Leonie-tytön oikeus elämään.

Seppo-Sisko

EIT on vitsi.

European Court of Human Rights is a HUGE JOKE.

John Quiman

Passaako meidän vääräuskoisina valittaa? Oikeauskoiset ja suvakit määrittelevät mitä pitää uskoa ja jos ei jompaa kumpaa usko, on vääräuskoinen molempien mielestä. Kumpikin taho katsoo vääräuskoisten erityisverottamisen oikeudekseen, tosin vain viherfasistit ovat toistaiseksi verotusoikeuden haltijoita. Jakavat kyllä oikeauskoisille hyvitysrahoja kaikin keinoin.

Ihmisoikeudet koskevat käytännössä vain oikeauskoisia.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Anonyymi

Kuten Halla-aho on sanonut, ei ole olemassa sellaista ihmisoikeutta, joka oikeuttaa ihmisen muuttamaan vieraaseen maahan sen veronmaksajien elätettäväksi. Myös se, että kaikilla ihmisillä on ihmisoikeus, ei tarkoita sitä, että kaikki kulttuurit tulevat toimeen keskenään. Tämä on jo nähty ja nykyisenlainen maahanmuuttopolitiikka huonoksi havaittu. Pitäköön jokainen maa huolen omistaan. Jos elämisen edellytyksiä ei riitä, siihen löytyy apu syntyvyyden säännöstelystä, mutta nykyisin näinkin yksinkertainen asia tuntuu olevan tabu ja kehitysapurahat menevät sinne kuuluisaan Kankkulan kaivoon.

Kata

EIT…muistattehan?Joku voi taas kokea resurrectionin joten nyt otetaan varman päälle ja pojat saa jäädä mitä nyt pikku kolttosista kunhan eivät joudu vaaraan…kotimaissaan.Se olis gauheeta ja ylväyrzylät saisi slaagin tunnekuohusta.Käyvät kuumina nytkin…
Mikä tarve näitä afgaaneja on niin suosia?Ottaen huomioon tuonkin 13v tapauksen.Järjetöntä!!!!! 🙁

John Quiman

EU:n viherfasistit suosivat tuon kaltaisia lemmikkejä, koska ne aiheuttavat sekasortoa ja ne ovat hyvä väline kanta-asukkaiden henkiseen nujertamiseen.

Anonyymi

Järjetöntä ja anteeksiantamatonta. Mikään istuminen länsimaisessa vankilassa ei korvaa tytön kärsimyksiä eikä palauta häntä takaisin elämään. Tämä ei myöskään ole yksittäistapaus ja päättäjät saisivat ottaa viimeinkin vastuuta tekemisistään eli harjoittamastaan politiikasta.

John Quiman

Noita tapauksia tulee lisää, kuten niitä on jo tullut aiemminkin, ellei politiikka muutu rajusti toiseen suuntaan.

Pitäisi jotenkin saada poliitikot ja mediakin vastuuseen kusetuksestaan ja vahingonteosta sekä vahingonteon avustamisesta.

juu

Ne tulee Iranista jossa ovat ikänsä asunut ja hakee turvapaikkaa Afganistanin tilanteen takia. On tää sairasta. Täytyy varmaan ite kohta lähteä hakee turvapaikkaa jonkun umpalumpan tilanteen takia..

juu

Ai nii unohdin taas, ei onnistu kun on väärän värinen ja uskontokin on ihan väärä..

Kaino-Vieno Huttunen

Afganistanin Ruotsin suurlähettiläs Abbas Noyan sanoi vastikään, että jos afgaanit palautettaisiin Afganistaniin, heistä tulisi ”salakuljettajia, murhaajia, varkaita”. Tämähän olisi näille lapsen raiskaaja-murhaajille parannus. Ei kun koneeseen vain.

John Quiman

Tuo Noyan oli sikäli hieman väärässä, että nehän ovat jo salakuljettajia, murhaajia ja varkaita. Siis niistä ei tulisi, vaan ne jatkaisivat luonteensa mukaista toimintaa Afganistanissa.