Eurooppa Maahanmuutto

Miten Eurooppa voisi huolehtia 800 miljoonasta afrikkalaisesta?

Gunnar Heinsohn.

Kutistuva Saksa ja Eurooppa eivät voi yksinään ottaa vastuuta kasvavasta Afrikasta. On illuusio, että kehitysapu voisi lopettaa massamaahanmuuton Afrikasta.

Mielikuvaleikki: 400 miljoonaa afrikkalaista Etelä-Saharasta voi hakea turvaa ja elinmahdolllisuutta Euroopasta. Heidän elämänsä kotona on näköalatonta ja kestämätöntä. Tämä ei ole ihme, kun otetaan huomioon, että tämän hetken miljardista ihmisestä (1950 – 180 miljoonaa) on 600 miljoonaa ilman sähköä ja absoluuttisen köyhyysrajan (1,90$ – päivässä) alla elää 390 miljoonaa ihmistä. (vuonna 1990 – 280 miljoonaa).

Vuonna 2020 ihmismassa on arvioiden mukaan jo 2,2 miljardia, joista 800 miljoonaa on teoreettisia maahanmuuttajia suuntanaan EU. Afrikan keski-ikä on tällä hetkellä 20 vuotta, ja sen oletetaan nousevan vuoteen 2050 mennessä 25 vuoteen. Euroopan keski-ikä liikkuu 50 vuoden kohdillla.

Afrikan vientiteollisuus oli arvoltaan vuonna 2015 noin 150 miljardia Dollaria. Suurimmilta osiltaan tämä koostui öljystä, timanteista, kullasta, kuparista ja raudasta. Etelä-Afrikan osuus kokonaisviennistä oli 85 miljardia. Muu Afrikka jakoi loput noin 70 miljardia 940 miljoonan asukkaansa kesken. 70 miljardia on vähemmän, kuin 5,4 slovakiaa saa aikaan (74 miljardia).

Tätä eriarvoisuutta purkamaan Eurooppa haluaa lähettää asiantuntijoita, mutta kenet meistä lähetetään apuun ?

Euroopassa Uralilta Atlantille on vain 140 miljoonaa alle 18-vuotiasta. Heissä on meidän tulevaisuus! Vuoden 2050 ennuste lupaa vain 130 miljoonaa nuorta koko Euraasiaan. Koko Afrikka, mukaan lukien pohjois-Afrikka, on nyt 540 miljoonaa nuorta ja vuoden 2050 ennustuksessa jo 1000 miljoonaa.

Euroopan nuoret eivät riitä edes kattamaan vanhempiensa hoitoa. Kuinka Euroopan nuorilla riittää aikaa opettaa neljästä kahdeksaan afrikkalaista „hightech-osaajiksi“, jotta Afrikka hoitaisi itse tulevaisuuteensa.

Liian monet lapset alisuoriutuvat

Afrikassa jää moni lapsi oman suoritustasonsa alapuolelle, vain puuttuvan opetuksen tai aliravitsemuksen takia. „Lancet“ – kirjailijoiden jo 2007 tekemän kirjan mukaan 40 – 60 prosenttia lapsista on alla oman suoritustason puuttuvien resurssien takia.

Tämän hetken 250 miljoonaa ja tulevaisuuden (2050) 500 miljoonaa lasta tarvitsee, mahdollisimman tasaisen, pedakoogista ja terapeuttista apua itselleen ja lapsilleen.

Silti ex-kolonioiden toipuminen ei ole mahdotonta. Tästä esimerkkinä voidaan pitää Etelä-Koreaa. Vuonna 1957 sodan tuhoamana, mutta vapaana E-Korean kansatuote oli samalla tasolla, kuin Englannin kruunun alla olleella Ghanalla. Tämä 1:1 muuttui vuoteen 1987 mennessä jo 10:1 suhteeksi ja 2015 uskomattomaksi 20:1 suhteeksi.

Korealaiset, eivät jättäneet läksyjään tekemättä! Kansainvälisessä koululaisten matematiikka-olympialaisissa tämä on nähtävissä. Korealaiset voittivat kisat 613 pisteellä, kun Ghana joutui tyytymään 331 pisteeseen.

Tietääkö Berliini tai Helsinki ratkaisun Ghanan ja koko Afrikan ongelmaan ?

Nykyiset Pisa-tutkimustulokset, eivät rohkaise uskomaan ratkaisuun, koska vuosien 2009 ja 2015 molempien maiden tulokset ovat laskusuuntaisia.

Voiko kotona laskeva auttaa muita nousemaan ?

Todennäköisemmältä vaikuttaa käsittämättömän 400 – 800 miljoonan afrikkalaisen halu muuttaa pois näköalattomalta mantereeltaan.

Gunnar Heinsohn – Die Welt

Heinsohnin muita ajatuksia:

Gunnar Heinsohn: Miten Eurooppa muka kykenisi elättämään 800 miljoonaa afrikkalaista?

Kutistuva Saksa ei kykene taistelemaan kasvavan mantereen pakenemisten syitä vastaan. On harhaa luulla, että kehitysavulla voitaisiin pysäyttää massapako Eurooppaan. Eräs mahdollisuus: 400 miljoonaa Saharan eteläpuolisen alueen afrikkalaisista voi etsiä Euroopasta suojaa ja elatusta, koska heidän elämänsä kotimaissaan on kestämätöntä ja toivotonta. Tämä on hyvin mahdollista, sillä miljardista afrikkalaisesta (1950: 180 miljoonaa) 600 miljoonalla ei ole […]

0 comments

Gunnar Heinsohn: 950 miljoonaa afrikkalaista ja arabia tekevät lopun Euroopasta vuosisadan puoliväliin mennessä

950 miljoonaa afrikkalaista ja arabia tekevät lopun Euroopasta vuosisadan puoliväliin mennessä – näin toteaa saksalainen professori Heinsohn, jota on kutsuttu 21. vuosisadan Karl Marxiksi. Nämä sanat synnyttävät kylmiä väreitä. Tekisi mieli huudahtaa: ”Ei niin voi tapahtua! Ei koskaan!!!” Professori on varmaan viime viikkojen maahanmuuttajatulvasta kertovien tv-ohjelmien säikäyttämä lukutoukka, joka otettuaan pyöräilylasit silmiltään antoi kauhistuneena melikuvituksellisen […]

20 comments

Gunnar Heinsohn: Luusereiden manner ja nuorisopullistuma

Lisääntyvän ja eskaloituvan terrorismin pääsyynä eivät ole uskonnot, heimosodat tai köyhyys. Tunnettu sivilisaatiotutkija Gunnar Heinsohn osoittaa sen sijaan, että päämäärättömien nuorten ylisuuri osuus kokonaisväestöstä on maailmanlaajuisesti tärkein syy levottomuuksiin, terroriin ja sotaan – johtaen jopa kokonaisten kansakuntien nousuun ja tuhoon. Kun Euroopan väestö kutistuu ja parhaiten koulutetut henkilöt ovat lähdössä, niin me sallimme kouluttamattomien muslimien […]

1 comment
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Kansalaisen verkkokauppa