Eurooppa Politiikka

”Eurooppalaiset, herätkää – EU:n maahanmuuttosopimus on pysäytettävä!”

Kuva Shutterstock.

EU-komission 24. syyskuuta 2020 esittelemä turvapaikka- ja maahanmuuttopaketti avaa Euroopan ovia massasiirtolaisuudelle, Identiteetti ja demokratia -europarlamenttiryhmä kertoo julkaisemallaan internet-sivustolla.

Sivuston tarkoituksena on kerätä allekirjoituksia vetoomukseen, jonka avulla EU-komission suunnitelmat Euroopan muuttamiseksi massasiirtolaisuuden kohteeksi voidaan haastaa.

– Tällä maahanmuuttopaketilla epädemokraattinen, teknokraattinen Brysselin eliitti toteuttaa periaatteita, jotka ilmoitettiin epädemokraattisessa YK:n Marrakeshin (GCM) sopimuksessa joulukuussa 2018. Sopimuksen mukaan kaikilla on oikeus maahanmuuttoon.

EU:n ehdottama turvapaikka- ja maahanmuuttopaketti luo lailliset ja poliittiset olosuhteet väestön suurimittaista uudelleenasuttamista varten. Tällainen uudelleenasuttaminen kohdistuu pääasiassa kehitysmaista Eurooppaan.

– Tuloksena on Eurooppaan hukkuminen kolonialismiin, mitä seuraa eurooppalaisten kansojen ja kulttuurien epävakaus ja lopullinen sukupuutto.

Massasiirtolaisuuden syyt eivät löydy Euroopasta eikä niitä voida korjata siellä, EU-europarlamenttiryhmä muistuttaa.

Identiteetti ja demokratia -europarlamenttiryhmä haluaa säilyttää Euroopan perinnön, perinteet ja kansakunnat, joten ryhmä kutsuu kaikki eurooppalaiset mukaan kampanjaan, jotta Brysselin suunnitelmat häivyttää elintasosiirtolaisten ja turvapaikanhakijoiden erot ja pyrkimys sallia Eurooppaan suuntautuva siirtolaisuus kaikkialta maailmasta saadaan romutettua.

Brysselin suunnitelmat voidaan haastaa vetoomuksen avulla, jos miljoona henkilöä 7 EU-maasta allekirjoittaa sen.

Save Europe – stop migration pact-vetoomuksen voi allekirjoittaa täällä.

Tilaa
Ilmoita
guest
1 Kommentti
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
555

Vasta vajaa 6000 allekirjoitusta. Käykää kirjoittamassa ja jakakaa mahdollisimman monelle, jotta olisi edes pieni mahdollisuus pysäyttää tämä hirvitys.