Eurooppa Maahanmuutto

Eurooppalaisten biologinen sukupuutto on alkanut

Kuva JouWatch / Flickr.

Italialainen tutkimus todistaa eurooppalaisen rodun ”biologisen sukupuuton” olevan alkanut. Suuri ”kansojen vaihto” on käynnissä. Maahanmuutto ja syntymäluvut antavat viitteitä tulevasta: siirtolaiset korvaavat kuolevan eurooppalaisen. Eurooppa muuttuu Afrikaksi.

Saksa, Italia, Ranska ja Iso-Britannia katsovat ”kansojen vaihtoa” silmiin. Kansallinen etninen enemmistö häviää fyysisesti ja biologisesti korvautuen siirtolaisilla. Tähän lopputulokseen tulee tutkimuksessaan Machiavelli – keskus, Italian poliittisen ja strategisen tutkimuksen keskus.

”Me todistamme edessämme ilmiötä, jota voidaan kutsua ”kansojen vaihdoksi”, sanoi tutkimusjohtaja Daniele Scalea Sputnik – Italialle. ”Etniset enemmistöt jäävät vähemmistöiksi ja katoavat lopulta. Eurooppalaiset eivät tee paljon lapsia, ja siksi kansallisuuksien tasapaino kallistuu Euroopassa”, kertoi Scalea lehdelle.

Kesäkuun 18. päivä julkistettu tutkimus ”Miten maahanmuutto haastaa Italian demografian” tulee siihen lopputulokseen, että noin vuonna 2065 Euroopassa asuu yhtä paljon siirtolaisia kuin kantaeurooppalaisia. Syy tähän kehitykseen löytyy eurooppalaisten osuuden kutistumisesta maailman väestöstä (22% vuonna 1950 – 7% vuonna 2050), sekä Afrikan ja Aasian väestöräjähdyksestä (9% tasolta sadassa vuodessa 25% tasolle). Ennusteen mukaan vuoteen 2050 mennessä afrikkalaiset muodostavat jo 40% maailman väestöstä.

Esimerkiksi Italiassa syntyy tänään yhtä vähän lapsia kuin vuonna 1964. Synnytysluvut putosivat 2,7 lapsesta äitiä kohti suhdelukuun 1,5, kun väestömäärän tasainen kehitys vaatisi vähintään 2,1 lasta äitiä kohti. Ongelmaa pahentaa vielä se tieto, että suurin osa Italiassa syntyvistä lapsista ovat maahanmuuttajien lapsia. Ilmiö on havaittavissa  myös Saksassa.

”Vuonna 2065 brittien enemmistö heidän saarellaan katoaa”, kertoo tutkimus. ”Saksassa 36% alle 5-vuotiaista lapsista on maahanmuuttajataustaisia. Tämä epäsuhta johtaa etnisen sekoituksen lopulliseen voittoon seuraavan sukupolven aikana”.

Tämä tilanne ei tule yllätyksenä. YK on tutkimuksessaan kiinnittänyt huomiota jo 17 vuotta jatkuneeseen syntyvyyden laskuun Länsi-Euroopassa. Mielenkiintoisen asiasta tekee tuolloinen ongelmanratkaisumalli. ”Syntyvyyden laskun jättämän aukon täyttäminen maahanmuutolla” uskotaan korjaavan epäsuhdan. Paperin otsikko Korvausmaahanmuutto on käytännössä sama, kuin italialaisen tutkimuksen käyttämä termi vaihtomaahanmuuttaja.

Punavihreälle monikulttuuriunelmalle tutkijat esittävät suoran ja selvän kielteisen kannan

Maahanmuuttajat tulevat edelleenkin samoista kymmenestä maasta kuin 1970 – luvulla. Tuolloin Italiaan saapuvista maahanmuuttajista 13% tuli kymmenestä maasta. Nyt luku on jo 64% ja kehitys on samankaltainen muissakin Euroopan maissa. Tämä johtaa ”suljettuihin homogeenisiin yhteisöihin, jotka eivät onnistu kotoutumaan isäntäyhteiskuntaan. Monikulttuuriyhteiskunta helpottaa tätä kehitystä osittain”, kertoo Scalea.

Mantereellemme on jatkossa vain kaksi vaihtoehtoa. ”Jos politiikkamme ajaa edelleen vasemmalle monikulttuuri-ideologialla, se johtaa kansallisten etnisten yhteisöjen eroosioon ja johtaa lopulta eurooppalaisen sivilisaation loppuun. Eurooppa muuttuu sen kulttuuriin kuulumattomien etnisten joukkioiden alueiksi”.

Tämän kehityksen estämiseksi on maahanmuuttopolitiikkaa muutettava radikaalisti, ja jo Euroopassa olevien maahanmuuttajien kotoutusta on vietävä läpi suurella huolellisuudella tai jopa pakolla.

Päättävät poliitikot ja heidän johtajansa ovat tehneet suunnitelmat sopimaan itselleen, ja Euroopan tulevaisuus näyttää olevan täynnä afro- ja islam-ghettoja, joista Euroopan on pidettävä huolta.

Ehkä Euroopan kansat heräävät vastustamaan kehitystä ?

”Euroopan kansat ovat kohta täynnä pelossa elämistä”, sanoo Scalea, ”Me olemme todistamassa omaa fyysistä ja biologista kuolemaamme”.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit