Eurooppa Rikos

Europol jahtaa Euroopan etsityimpiä rikollisia postikortilla

Kuva Europol
EU:n poliisivirasto Europol on aloittanut oudon kampanjan – se yrittää saada kiinni maanosan etsityimpiä rikollisia postikortilla.

Jokaisen maan etsityimmille rikollisille on omat kortit. Etsityimmät rikolliset ovat usein syyllistyneet törkeisiin petoksiin, murhiin ja raiskauksiin.

Luxembourgin poliisi etsii murhasta syytettyä 29-vuotiasta Mohamed Ezziä kortilla, jossa sanotaan: ”Moi Mohamed, olet pakoillut meitä jo vuoden, mutta tahtoisimme todella sinun palaavan takaisin. Meillä on niin paljon keskusteltavaa kanssasi. Näkemisiin, Letzeburgin poliisi”.

”Kun useimmat meistä nauttivat hyvin ansaitusta kesälomasta, rikolliset eivät lomaile. Lomakohteet ovat osoittautuneet rikollisten suosimiksi pakopaikoiksi. Jakamalla näitä kortteja voit auttaa meitä viimeisen palapelin palan asettamisessa paikalleen, jotta voimme napata nämä roistot. Mitä enemmän postikortteja nähdään, sen paremmat mahdollisuudet poliisilla on paikallistaa nämä rikolliset ja laittaa heidät kalterien taakse,” sanotaan Europolin tiedotteessa.

 

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Tagit