Eurooppa Rikos

Feministit polttivat ”antifeministisen” kirkon auton Tübingenissa

Kuva TOS Tübingen.

Äärivasemmistolainen feministinen autonomisolu suoritti iskun evankelis-karismaattista yhteisöä vastaan Tübingenissä.

Aikaisin aamulla 27. joulukuuta Tübinger Offensiven Stadtmission -yhteisön (TOS) minibussi sytytettiin palamaan ja rukoushuoneen sisäänkäyntiä maalattiin spray-maaleilla vaaleanpunaiseksi. Vahingot kohoavat jopa 40 000 euroon, idea-julkaisu kertoo.

Feministische Autonome Zelle -ryhmä (FAZ) kirjoittaa de.indymerdia.org -sivustolla julkaisemassaan tiedonannossa, että ryhmä on päättänyt ”käyttää tätä symbolista ajankohtaa [joulu], mikä on mukavan rauhallista aikaa taistelua varten, merkitäkseen antifeministisen TOS-yhteisön värillä ja tulella.” Ryhmän mukaan TOS-yhteisöstä huokuu ”antifeminismi ja reaktiivinen ilmapiiri.”

Tiedonannon mukaan kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun äärivasemmistolainen, feministinen FAZ-solu on iskenyt TOS-yhteisön kimppuun. Maaliskuussa 2018 feministit suorittivat iskun yhteisön Leipzigissa sijaitsevaan tilaan. Tunnistamattomat henkilöt heittivät vaaleanpunaisilla palloilla koristellun kuusen eteiseen.

Vasemmiston suunnalta on jo kuukausien ajan ollut havaittavissa kasvavaa aggressiivisuutta evankelisia kristittyjä kohtaan.

Feministien tiedonanto päättyy taistelukutsuun.

Olisimme iloisia antifeminististen instituutioiden ja toimijoiden vastaisista jatkotoimista. Koska näitä on kaikkialla – muodosta jengejä – jyrää ne matalaksi!

Jobst Bittner Tübingenin TOS-yhteisöstä kertoo yhteisön olevan järkyttynyt, mutta ei yllättynyt. Vasemmiston suunnalta on jo kuukausien ajan ollut havaittavissa kasvavaa aggressiivisuutta evankelisia kristittyjä kohtaan.

  • 467
    Shares