Eurooppa

Formula 1 antoi Sebastian Vettelille varoituksen sateenkaaripaidan vuoksi

Kuva Lucas Raich / Wikimedia Commons / CC BY-SA 4.0

Formula 1 on antanut varoituksen kilpa-ajaja Sebastian Vettelille sateenkaaripaidan käyttämisestä Unkarin hymnin aikana Grand Prix -tapahtumassa Hungaroringillä. Tämä johtaa kahden muun varoituksen kera lähtöpaikkarangaistukseen.

Kilpailun johtaja Michael Masi huomautti, että kuljettajien on osoitettava kunnioitusta isäntämaan hymnin aikana. Siksi heidän tulee käyttää kilpa-asuja seremonian aikana.

Vettel puolestaan ​​korosti haluavansa käyttää värikkäitä vaatteita ”osoittaakseen vähän tukea” LGBTQ -liikkeelle. Osoittaakseen solidaarisuutta Black Lives Matter -liikkeelle hän myös polvistui ennen kilpailua.

Jo ennen kilpailua Formula 1 -kuljettaja sateenkaariliput kengissään kritisoi Unkarin hallitusta sen lastensuojelulaista. Laki kieltää muun muassa homoseksuaalisuuden mainostamisen. Myös Vettelin kollegat Lewis Hamilton ja Mick Schumacher ilmaisivat solidaarisuutensa sukupuoli-ideologiselle liikkeelle.

Kilpailu oli lopulta Vettelille pettymys. Vaikka hän varmisti alun perin toisen sijan, hän ylitti maalilinjan liian vähän polttoainetta tankissa ja tuli hylätyksi.

Lähde Junge Freiheit.

Tilaa
Ilmoita
guest
33 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Juukeli

On se vetteliki melekoone ämmä mutta jos hinureita haluaa mainostaa tainnu toisten peräs ajelu ruvennut kiihottaan

Eka Kettunen

Jään odottamaan milloin Vettel kumppaneineen pukeutuu mustiin jätesäkkeihin osoittaakseen tukea sadoille miljoonille alistetuille naisille, jotka elävät uskonnollisen hirmuvallan alla.

Ei kiinnosta

Koskaan ei ole formulat kiinnostanut tai muukaan urheilulaji. Nyt vielä vähemmän. Nurmikon kasvun seuraaminenkin on mielenkiintoisempaa tekemistä.

Ilkka Forsten

Luulin aina että Vettel on mies, mutta ei. Samanlainen vellihousu kuin kaikki muutkin Räikköstä lukuun ottamatta. En tarkoita että vähemmistöjen oikeudet pitäisi kieltää, mutta ei niitä myöskään tarvitse joka paikkaan lisätä.

Miksi edes urheilu ei saa olla tuosta suvakkipolitiikasta vapaa vyöhyke ? No siksi että tekevisionäkyvyys on huomattava, siis niin huomattava että siihen ei millään muulla tavalla koskaan päästäisi, Vai kuvitteleeko joku että pelkkää pridekulkuetta seuraisi kahden tunnin ajan noin 30 miljoonaa ihmistä ympäri maapallon.

En tunne mitään erityistä tarvetta kokea esimerkiksi vihaa sukupuolivähemmistöjen tapahtumia kohtaan. En siis itse tapahtumia, mutta sitä inhoan yhä enemmän miten häikäilemättömästi punavihreä agenda on ajettu sen sisään. Samaan aikaan kun muslimit julistavat avoimesti että homoseksuaalit on heitettävä katolta, naukuu joku Ohisalo että on ihmisoikeuksien vastaista hermostua heidän tuottamastaan propagandasta mikä sisällytetään vaikkapa pridekulkueeseen. Jos arvostelet täysin järjetöntä maahanmuuttopolitiikkaa, kuulet huudon että olet rasisti ja syrjit sukupuolivähemmistöjä.

Eikö se ole jo parodiahorisontin ylittävää jeesustelua kun pridetapahtumaan liitetään vaikkapa muslimit ” ihmisoikeuksineen ”. Siis ihmiset jotka eivät suvaitse mitään, ja sitä(kään) ei saisi arvostella kun asia käänetään muotoon ” vihaat siis kaikkia, mitä sinulla on homoja vastaan?” Ei mitään, minulla ei ole heitä vastaan mitään, mutta en oikein saa mahtumaan ajatuskuvioon sitä että homoja vihaavat muslimit olisivat suojelua tarvitseva ryhmä. Näin asia kuitenkin markkinoidaan kansalle, eli homoista tai mitä nyt ovatkaan, tehdään keppihevonen jolla ratsastetaan vihersosialismia oikeuttaen. Minä tunnen ihmisiä jotka ovat sukupuolivähemmistöön kuuluvia, eikä siinä ole mitään ihmeellistä. Mutta en tunne yhtään muslimia joka olisi suvaitsevainen jolloin näkisin että heidän asiansa liittäminen toiseen olisi järkiperusteista.

Mittee työ aatteletta moisesta, kertokee, savolaine kuunteloo iliman vastuuta, tai syö kalakukkoloihe ja juo kokkelpiimee.

Ilkka Mänttäri

Mahtaakohan olla oman koimaisen lehdistönsä uhri, eikä ensimmäinen.

marko

On sekyllä outoa että muslimit vihaavat homoja, ottaen huomioon että suuri osa muslimimiehistä on itsekkin ns. piilohomoja, kun raiskailevat miehiä sun muuta.

Anonyymi

Eikä pelkästään miehiä, sillä Afganistanissa on kulttuuri, jossa naisiksi pukeutuneet ja meikatut nuoret pojat tanssivat miehille ja palvelevat heidän seksuaalisia halujaan. Kun tähän lisätään takapajuinen islam, voi vain kysyä kasvaako tällä metodilla nuorista pojista normaaleja miehiä? Vastaus on selvästi ei, jos vähänkään seuraa mitä maassa tapahtuu.

Kata

No sammaa mieltä mie oon vaikka oonki lapualais-lappalainen.Poronkuuta ko sais vielä nuotiola paistaa niinko lapsena ko isä teki tulet hiihtoreissula…
Marssit on ok kunhan ne olisivat vain lippu ja banderollijuttuja mutta kuten ollaan keskusteltu niin tämä friikkisirkus on etovaa.Niin etovaa mutta se on se pääasia.Shokeerata pitää ja päästä vähän näkymään!Kaduilla munasillaan ja riipputissit tahdissa mars!
Se telkun show…huhuh voi tuure…10 minuuttia pysty kattomaan.Jo puheet oli niin alatyyliä yäk!

Ilkka Forsten

Alatyylin puhe, Sokkeli ja kellari. Ylätyylin puhe Parveke ja katto. Välityylin puhe, onko sitä olemassakaan ?

John Quiman

Välityylityyli on varmaan makuuhuone, jossa praidittelijat eivät osaa pitää asiaansa.

juha II

Kilpailu oli lopulta Vettelille pettymys.”

Näinhän se aina woke:lle käy kun unohtaa itse pääasian eli urheilusuorituksen!

Tepe

OIKEIN! Homopaidan pitäjälle olisi pitänyt laittaa loppu kaudelle kilpailukielto!!! Seuraavalla kaudella sama homma, jos ei osaa pukeutua ’säädyllisesti’

Ilmari

EU-asetus menee kansallisten lakien edelle siten että on tarvittaessa muutettava kansallista lainsäädäntöä. Kun EU:n tietosuoja-asetus tuli voimaan, Suomen piti säätää uusi tietosuojalaki.

Jos EU-lainsäädäntö on ristiriidassa kansallisen lain kanssa, on sovellettava EU-lainsäädäntöä

Ilkka Mänttäri

Suomen perustuslaki menee kaiken ulkoisen lainsäädännön yli. Niin itsenäiset valtiot toimivat. Jos vertaa vaikka Puolaa ja Suomea, kumman luulette olevan itsenäinen valtio.

ropo

No nyt ei tarvi seurata enää näitäkää homo pornon ylistäjiä

Ilkka Forsten

Ei kausi vielä päättynyt, se sinulle ilolla ilmoitettakoon.

Kata

Mie lopetin jo silloin kun Senna kuoli.Se näky oli niin karmiva…

Ilkka Forsten

Se oli F1 historian musta viikonloppu. Sen aikana kuoli Senna lisäksi myöskin Roland Ratzenberger. Senna itse kilpailussa ja ratzenberger harjoituksissa.

Kaino-Vieno Huttunen

Tämä on taas tätä. Virallisen käytännön mukaan isäntämään kansallishymnin aikana ollaan pukeutuneita ajoasuun ja Vettel esiintyy sateenkaariväreissä. Sitten hän kaasuttelee maaliin liian kevyellä polttoainetankilla, mikä on yksiselitteisesti huijaamista. Minusta tällainen toiminta ainoastaan vahingoittaa vähemmistöjen asiaa.

Ilkka Forsten

Minustakin liian pieni määrä bensaa haittaa sateenkaariasiaa.. HUOM! ÄLÄ SUUTU, tämä oli (puujalka)vitsi, mutta kun vitsin sponsorina toimi Parkanon Sellu Oy, niin oli pakko ottaa se puu mukaan.

Kata

😀

Kata

Sebastian veteli nyt vääriä naruja ja värejä ylleen ja karman laki tuli kohtaloksi.Aivan kuin polvisteli lilatukka sockerimimmi ja kaik mäni myttyyn.Ja naama norsun #¤”&%n… anteeksi mutta niin oksettaa nämä tekopyhät toopet.
MITEN ihmisestä voi tulla tuollainen?Mie vaan kysyn.

Mirkku

Lainaan jonkun terävän rouvan lausuntoa: ”Ellei päässä ole muuta kuin tukka, mitä muuta voi odottaakaan”. Että sieppaa tuollaiset tyypit, jotka menevät vieraisiin maihin opettamaan isännille kuinka olla ja eleä.
Venäläisillä on hyviä sanontoja, yksi niistä: vieraaseen luostariin ei mennä omien tapojen kanssa.
Nuo rontit luulevat omistavansa maailman, vaikka eipä heillä taida paljon muuta olla kuin iso kasa rahaa ja hullunkiilto silmissä ajaminen. Sekä tietysti iso, todella iso ego.
Meidän Räikkönen on sentään toista maata, ei kumartele eikä polvistele. Sekin yksi lintujen ruokintapeltojen perustaja, jostain kumman syystä ministeriksi päässyt meni ja polvistui elokapinallisten edessä. Nimeään en tähän hätään muista – ilmeisesti alitajunta toimii, sillä en edes halua muistaa moista tekopyhyyden ruumiillistumaa.

Ilkka Forsten

Tukka ja järki ei pysy samassa päässä, ja siksi olen vältellyt parturia koska hän voi järjettömyyksissään leikata tukkani.

juu

Onneksi en ole sitten Häkkisen ollut pätkääkään kiinnostunut koko lajista.
Siellä vaan polvistellaan niin kuin meillä olisi jotain anteeksipyydettävää mustaihoisilta, ei ole vaan heillä on anteeksipyydettävää meiltä.

Ilkka Forsten

Ajatella, tällä radalla on kuusi mutkaa oikealle ja vain kaksi vasemmalle, ja silti kilpailijat tulevat aina samaan paikkaan..
-Matti Kyllönen – F1 selostaja.

Ilkka Mänttäri

😊

Kata

😀

John Quiman

Vettel haluaa näyttää modernilta ja hyvältä ihmiseltä, vaan ei taida ymmärtää mitä kannattaa. Hyvä ihminen ei kannata asioita, jotka ovat ihmisille huonoja vain miellyttääkseen ja näyttääkseen hyvältä. Tietyissä tilanteissa oikeasti hyvä ihminen näyttää monien mielestä ikävän ehdottomalta ja taipumattomalta.

Nestori Lundahl

Ajaisi tuokin vaan sitä autoa ja jättäisi LGBTQ ja BLM hörhöilyt muualle.

John Quiman

Hyvä sydän on harhapolulla ymmärtämättömyyttään.

p.grandell

hollanterit,belgialaiset flaamit,engelsmannit ovat suurinta pedariryhmää sekä homppeleita, polvistukoot ja tehkööt mitä lystää, meidän ei tarvitse polvistua kellekkään, päinvastoin meitä on svennut ja ryssät pitäneet orjinaan, meille voisivat polvistua..kunpa ihmiset lukisivat vähän historiaa, ja loppujen lopuksi, mitä vanhoja kaivelee, mutta nykyinen meno on kyllä ihan per###tä.

Ilkka Forsten

Sinulta unohtui listan lopusta +-