Eurooppa Politiikka

Freiburgin joukkoraiskaus: AfD vaatii ulkonaliikkumiskieltoa turvapaikanhakijoille

AfD:n vaalimainos vuodelta 2017. Kuva Markus Spiske / Flickr / CC BY 2.0
AfD:n Jörg Meuthen: ”Poliitikkojen on ryhdyttävä välittömästi toimiin naistemme suojelemiseksi”.

Alternative für Deutschland -puolueen (AfD) Jörg Meuthen vaatii ulkonaliikkumiskieltoa turvapaikanhakijoille Freiburgin joukkoraiskauksen johdosta.

– Poliitikkojen on ryhdyttävä välittömästi toimiin naistemme suojelemiseksi. Turvapaikanhakijoiden ulkonaliikkumiskielto olisi yksi sellainen toimenpide, totesi hän Junge Freiheitille.

Koska saksalaiset sotilaat voivat viettää kuukausia kasarmeissa, niin sellaista tulisi edellyttää myös turvapaikanhakijoilta, jotka tulevat Saksaan hakemaan turvaa. Syyrialaisten suorittamaa 18-vuotiaan naisen joukkoraiskausta Meuthen kutsui ”ihmispahuudeksi, jota on vaikea enää ylittää”.

”Raiskaajien ei juurikaan tarvitse pelätä seuraamuksia”

AfD:n Alice Weidel kritisoi sitä, että tällaisista rikoksista ei ole tähän mennessä tullut juurikaan seurauksia.

– Raaistuneet maahanmuuttajaryhmät tekevät mitä kuvottavampia rikoksia, koska he voivat laskea sen varaan, että niistä ei koidu juurikaan seurauksia. Tähän on tultava loppu, totesi Weidel Junge Freiheitille. Hän vaati pehmoilun lopettamista tuomioistuimissa.

AfD:n Beatrix von Storch painotti, että Freiburgin tapauksessa  alle 21-vuotiaisiin ei tulisi soveltaa nuorisorangaistuksia. Lisäksi hän vaati, että ulkomaalaisrikollisen tulee suorittaa rangaistuksensa kotimaassaan tuomion saamisen jälkeen.

Asiasta kertoi Junge Freiheit.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit