Eurooppa Rikos

Freiburgin poliisi pidätti seksuaalirikollisen, joka ahdisteli naisia ja eläimiä

Kuva Wikimedia Commons.
Saksalaisen Freiburgin poliisi pidätti etsintäkuulutetun seksuaalirikoksista epäillyn miehen. Eritrealaista pakolaista syytetään kolmesta hyökkäyksestä naisten kimppuun ja eläimiin sekaantumisesta.

11. toukokuuta 2018 eräs 30-vuotias nainen käveli iltayhdeksän aikoihin jalankulkuväylällä Freiburgissa. Matkalla häntä lähestyi punaisella polkupyörällä liikkunut mies. Tämä selitti naiselle englanniksi tulevansa Eritreasta. Sitten hän täysin yllättäen hyökkäsi seksuaalisesti naisen kimppuun. Nainen huusi apua. Eräs toinen polkupyöräilijä kuuli hänen avunhuutonsa ja kiirehti apuun. Hyökkääjä pakeni, mutta naisesta saatiin otettua DNA-näytteitä.

Näytteitä analysoimalla tutkijat havaitsivat eräitä yhtäläisyyksiä – tällä kertaa eläinsuojelulakien rikkomisen osalta. Seksuaalirikollinen oli jo vuotta aikaisemmin hyväksikäyttänyt eräällä Freiburgin maatilalla lampaita ja vuohia. Eläimet selvisivät hengissä hyökkäyksestä.

Vain kuukautta myöhemmin, 12. kesäkuuta hyökkäsi tuntematon henkilö 31-vuotiaan naisen kimppuun Freiburgin Schloßbergissa. Myös tällöin hyökkääjä pakeni naisen tehtyä vastarintaa.

1. heinäkuuta joku mies seurasi klo 6 aikoihin aamulla 26-vuotiasta naista päärautatieasemalta. Mies hyökkäsi lopulta naisen kimppuun. Nainen taisteli kiivaasti vastaan, repäisi itsensä irti ja pystyi pakenemaan.

Kuulustelut johdattivat nyt tutkijat eritrealaismiehen jäljille. Hän on pakolainen, asuu Freiburgissa ja on jo poliisin tuntema pahoinpitelyjen ja omaisuusrikosten johdosta. Poliisi pidätti hänet epäiltynä seksuaalisista hyökkäyksistä, raiskausyrityksistä ja eläimiin sekaantumisesta.

Asiasta kertoi Junge Freiheit.

  • 301
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset