Kotimaa Maahanmuutto

YK:n GCM-sopimuksen hylkäämistä vaaditaan adressilla

Kuva Pixabay.
Adressi vaatii, että  Suomi ei allekirjoita joulukuussa Marokossa Yhdistyneiden kansakuntien globaalia maahanmuuttosopimusta, GCM-sopimusta.

Kansalaisilta kerätään allekirjoituksia adressiin YK:n globaalin maahanmuuttosopimuksen, GCM-sopimuksen (Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration), hylkäämiseksi. Adressin on vajaan vuorokauden aikana allekirjoittanut yli 2 000 henkilöä.

Allekirjoittaneet eivät hyväksy sitä, että poliittiset johtajamme aikovat sitouttaa Suomen kaikkien aikojen laajimpaan väestönvaihtoon sekä itsenäisten kansakuntien ja kansojen hajottamisoperaatioon, joka pyyhkii valtioiden rajat maapallolta lopullisesti.

– Aika on vähissä, sopimus allekirjoitetaan Marokossa 11.12.2018. Allekirjoittaneet haluavat jättää jälkipolville tiedoksi, että heidän nimissään tätä sopimusta ei ole hyväksytty, adressin liikkeelle laittanut Kansallismielisten liittouma kertoo tiedotteessaan.

Adressi luovutetaan ulkoministeri Timo Soinille Suomen itsenäisyyspäivän aattona 5.12.2018. 

Tähän mennessä Puola, Yhdysvallat, Unkari, Itävalta ja Australia ovat ilmoittaneet kieltäytyvänsä allekirjoittamasta sopimusta. Tanska on vahvasti kritisoinut sopimuksen sisältöä. Lisää tietoa GCM-sopimuksesta saat Kansalaisesta.

Linkki adressiin: Adressi globaalin massamaahanmuuttosopimuksen hylkäämiseksi

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Kansalaisen verkkokauppa