Eurooppa Politiikka

Geert Wilders: Euroopassa kytee poliittinen vallankumous

Geert Wilders.


Saksan viranomaiset aliarvioivat kohtalokkaasti islamin uhan… he ovat pettäneet omat kansalaisensa.Kun Saksan liittokansleri Angela Merkel viime vuonna avasi Saksan rajat lähes miljoonalle pakolaiselle ja turvapaikanhakijalle, hän päästi maahansa sisään Troijan hevosen. Niin sanottujen pakolaisten mukana saapui monia islamistisen taustan omaavia nuoria miehiä, täynnä vihaa länttä ja sen sivilisaatiota kohtaan.

Yksi heistä oli Anis Amir.

Saksan viranomaisilta kesti lähes vuoden käsitellä ja hylätä hänen turvapaikka-anomuksensa, ja sillä välin hän katosi. Hän on nyt maanantaisen Berliinin iskun pääepäilty.

Saksan viranomaiset aliarvioivat kohtalokkaasti islamin aiheuttaman uhan. Merkit ovat kuitenkin kaikkien nähtävillä. Lokakuussa afganistanilainen turvapaikanhakija raiskasi ja murhasi 19-vuotiaan saksalaistytön Freiburgissa. 12-vuotias irakilaistaustainen poika otettiin kiinni, ennen kuin hän sai räjäytettyä naulapommin Ludwigshafenin joulutorilla.

Viime kesänä afgaani hyökkäsi kirveellä aseistautuneena junassa matkustavien ihmisten kimppuun Heidingsfeldissä, syyrialainen murhasi raskaana olevan naisen machetella Reutlingenissa, toinen syyrialainen suoritti itsemurhaiskun räjäyttämällä pommin musiikkifestivaaleilla Ansbachissa, palestiinalainen yritti leikata kirurgilta pään irti Troisdorfissa. Onko joku unohtanut viime uudenvuoden, jolloin laittomat siirtolaiset häiriköivät seksuaalisesti satoja naisia Kölnissä?

Tänä vuonna 1.500 poliisia tulee partioimaan Kölnin kaduilla uudenvuoden aattona. Se on kymmenen kertaa enemmän kuin viime vuonna. Kuinka monta poliisia tarvitaan ensi vuonna? Entä tulevina vuosina? Mitä tapahtuu kun enempää ei enää ole? Tarvitaan jotain muuta kuin lisää poliiseja.

Tarvitaan poliittista vallankumousta.

Poliitikot ovat syyllisiä

Älköön kukaan kertoko, että vain itse rikoksiin syyllistyneet ovat syyllisiä. Poliitikot jotka toivottivat islamin tervetulleeksi maihimme, ovat aivan yhtä lailla syyllisiä. Eikä yksinomaan Saksan Merkel, vaan koko läntisen Euroopan poliittinen eliitti.

He ovat kääntäneet katseensa pois islamista, poliittisen korrektiuden vuoksi. He ovat kieltäytyneet ottamasta vastaan tietoa sen todellisesta luonteesta. He kieltäytyvät myöntämästä, että kaikki on Koraanissa: lupa tappaa juutalaisia ja kristittyjä (Surah 9:29), vääräuskoisten terrorisointi (8:12), nuorten tyttöjen raiskaukset (65:4), ihmisten alistaminen seksiorjiksi (4:3), todellisista päämääristä valehtelemimen (3:54), käsky sodankäyntiin vääräuskoisia vastaan (9:123) sekä koko maailman alistaminen Allahille (9:33).

Sen sijaan että olisivat antaneet informoida itseään, he ovat avanneet maansa rajat massamaahanmuutolle ja kutsuneet turvapaikanhakijoita sisään, siitä tosiasiasta huolimatta, että islamilainen valtio on ilmoittanut lähettävänsä terroristeja länteen turvapaikanhakijoina.

He jopa sallivat Syyriassa taistelleiden paluun Eurooppaan, sen sijaan että olisivat estäneet heidän paluunsa. Palaajia ei edes ole asetettu syytteeseen saatikka vangittu. Lyhyesti sanottuna, poliitikot ovat syyllisiä vakavaan välinpitämättömyyteen.

He ovat pettäneet omat kansalaisensa.

Vuoden 2015 turvapaikanhakija-tsunami on vain kärjistänyt jo ennestään kauhistuttavaa tilannetta. Lähes 10 vuotta sitten, 2008, Amsterdamin yliopisto (vasemmistolainen) paljasti, että 11% Hollannin muslimeista on yhtä mieltä siitä että on tilanteita, joissa he kokevat väkivallan uskontonsa puolesta oikeutetuksi.

Tämä tarkoittaa sitä, että minun maassani, siis yksinomaan Hollannissa, on 100.000 muslimia, jotka ovat henkilökohtaisesti valmiita käyttämään väkivaltaa. Hollannin armeijassa on vain 50.000 sotilasta. Vaikka mobilisoisimme koko armeijamme suojaamaan joulutoreja, teattereita, yökerhoja, festivaaleja, ostoskeskuksia, kirkkoja, synagoogia, me emme voi taata kansalaistemme turvallisuutta.

Siksi on kovin vähän epäilyksiä sitä kohtaan, että 2017 ei toisi Saksaan ja koko läntiseen Eurooppaan vielä enemmän väkivaltaa, enemmän naisiin ja tyttäriin kohdistuvaa seksuaalista väkivaltaa,enemmän verenvuodatusta, enemmän kyyneliä, enemmän surua. Kaamea totuus on kuitenkin se, että kaiken todennäköisyyden mukaan me emme ole nähneet vielä kaikkea.

Toivoa kuitenkin vielä on.

Aivan kuten koko nykyinen kammottava tilanne on syntynyt poliitikkojen vuoksi – poliitikkojen jotka kieltäytyvät näkemästä islamin kammottavaa todellista olemusta ja jotka kieltäytyvät suorittamasta velvollisuuttaan – ratkaisu jättiläismäiseen itseaiheutettuun ongelmaan josta länsimaat parhaillaan kärsivät, täytyy olla poliittinen.

Rikkoutuneen Euroopan korjaaminen

Meidän täytyy poistaa islam yhteiskunnastamme. Joka ikinen vaadittava toimenpide täytyy suorittaa tätä päämäärää tavoiteltaessa: islamilaisista maista tapahtuvan siirtolaisuuden lopettaminen, radikaali-muslimien pidätykset, kannustaminen vapaaehtoiseen paluuseen lähtömaahan ja kaksoiskansalaisuuden omaavien rikoksiin syyllistyneiden karkottaminen. Kaikki nämä edellä mainitut toimenpiteet ovat askel kohti turvallisempaa yhteiskuntaa, meille ja lapsillemme.

Mutta kaikki alkaa siitä, että poliitikoilla on rohkeutta kohdata totuus ja puhua siitä.

Yhä useammat kansalaiset ovat selvillä siitä. Tämän vuoksi poliittinen vallankumous kytee Euroopassa. Isänmaalliset puolueet kasvavat nopeasti joka puolella. Ne ovat Euroopan ainoa toivo paremmasta tulevaisuudesta.

Meidän täytyy syöstä vallasta poliitikot kuten Angela Merkel, oma heikko hollantilainen pääministerimme Mark Rutte ja kaikki muut muualla samoin ajattelevat.

Meidän täytyy vapauttaa maamme.

Ja uskokaa minua, ystäväni, me tulemme tekemään juuri sen. Terroristit, jotka toivovat murtavansa päättäväisyytemme verisillä hirmutöillä, eivät tule onnistumaan.

Me tulemme valitsemaan uudet rohkeat johtajat, me karkotamme islamin, me tulemme voittamaan!

Geert Wilders on Hollannin parlamentin jäsen sekä Vapauspuolueen (Partij voor de Vrijheid, PVV) johtaja.

Gatestone institute

Geert Wilders Twitterissä

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit