Eurooppa Politiikka

Geert Wilders: Koko Eurooppa on kiitollisuudenvelassa Unkarille

Kuva Gergely Botár / Unkarin hallitus
Alankomaalaisen Vapauspuolueen johtaja Geert Wilders kirjoittaa kirjansa unkarinnoksen esipuheessa, että koko Eurooppa on kiitollisuudenvelassa Unkarille.

Vapauspuolueen (PVV) karismaattinen johtaja Geert Wilders kirjoittaa kirjansa ”Kuolemanlistalla – Islamin sota länttä ja minua vastaan” vasta julkaistun unkarinnoksen esipuheessa, että unkarilaiset ovat pysäyttäneet muslimien invaasion Eurooppaan, eivätkä ole koskaan antaneet periksi. Wilders viittaa tässä Unkarin historiaan ja taisteluun ottomaanien valtakuntaa vastaan.

Hänen mukaansa Islam on totalitaarinen järjestelmä, jonka päämääränä on maailman valloittaminen ja muiden alistaminen islamille. Hän kirjoittaa myös, että Islamin häikäilemättömät seuraajat uhkaavat Islamin kritisoijia kuolemalla, kun taas länsimainen globalistieliitti häiriköi ihmisiä lain avulla ja muilla keinoin.

Nyt tässä vanhassa sodassa on alkanut uusi luku. Islam katsoo taas kohti Eurooppaa … viiden viimeisen vuoden ajan sensuuri ja Islam-kriitikoiden häiriköinti islamistien ja viranomaisten toimesta on saanut yhä kaoottisempia muotoja.

Hän kirjoittaa olevansa vakuuttunut, että ”historia on meidän puolellamme”.

Tukahduttaminen ja alistaminen ei voi koskaan voittaa. Unkarin historia on osoittanut sen kerta toisensa jälkeen.

Ne, jotka kääntävät katseensa pois näistä ongelmista, joutuvat kohtaamaan ne ennemmin tai myöhemmin. Kaikkien – miesten sekä naisten – tulee päättää. Islam tai vapaus. Muita vaihtoehtoja ei ole.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit