Eurooppa Politiikka

Geert Wilders: Patrioottien kevät täydessä kukassa — Hollanti on saanut tarpeekseen avoimien ovien politiikasta

Geert Wilders.
Tulppaanikedot Keukenhofin liepeillä, Amsterdamista etelään, ovat eräs Alankomaiden kuuluisista turistikohteista, erityisesti tähän aikaan vuodesta. Talvi on ohi ja on lopultakin väistynyt kevään tieltä. Ilmojen teitä matkaavat voivat taivaalta ihailla värikästä kudelmaa, joka yltää lähes Schipholin lentokentälle saakka.

Kevään raikkauden voi huomata, ei ainoastaan tulppaanikedoista, mutta myös Alankomaalaisen politiikan käytävillä. Siellä, maaliskuun 15. päivän jälkeen, parlamenttivaalipäivän jälkeen, Patrioottien Kevät on täydessä kukassa.

13 kaikista 28 Alankomaiden parlamenttivaaleihin osallistuneista 28 puolueesta saavutti paikkoja parlamentissa. Minun puolueeni, Vapauspuolue (PVV), menestyi erityisen hyvin. Kasvatimme paikkalukuamme 15:stä 20:een paikkaan, ja nousimme maan toiseksi suurimmaksi puolueeksi. Todella historiallinen saavutus.

Yhtä lailla merkittävä on se tosiasia, että maahanmuuttajien ja turvapaikanhakijoiden avoimien ovien politiikkaa suosivat puolueet menettivät heillä aiemmin olleen enemmistön.

Pääministeri Mark Rutten hänen omasta Liberaalipuolueesta (VVD) ja Työväenpuolueesta muodostuva hallituskoalitio menetti lähes puolet paikoistaan. Työväenpuolue lähes katosi, kun taas Rutten Liberaalipuolue putosi 41 paikasta 33 paikkaan.

Hän onnistui hädin tuskin välttämään VVD:n katastrofin näyttelemällä kovaa Turkin pääministerille Recep Tayyip Erdoğanille juuri ennen vaalipäivää.

Tosiaankin, viisi päivää ennen vaaleja, hän poisti maasta Erdoğanin kabinetin jäsenen, koska tämä aikoi kampanjoida maassamme turkkilaisten maahanmuuttajien kera tulevan Turkin kansanäänestyksen puolesta. Toimimalla näin Rutte varmisti monien konservatiivisten äänestäjiensä tuen, jotka olisivat muutoin saattaneet vaihtaa puolta.

Kun vaalit olivat ohi, Rutte palasi takaisin vanhoihin tapoihinsa. Loogisin hallituskoalitio (ja joka olisi antanut äänestäjille sen mitä he halusivat) olisi koostunut kolmesta suurimmasta puolueesta – Liberaaleista, PVV:stä sekä Kristillisdemokraateista – ja muutamista oikeistolaisista pienemmistä puolueista.

Valitettavasti, huolimatta ryhdikkyydestään vaalikampanjan aikana, Mark Rutte on aloittanut hallitusneuvottelut … äärivasemmistolaisen Vihreän Vasemmiston (GroenLinks)kanssa. Tämä puolue suosii avoimien ovien politiikkaa. Huolimatta siitä tosiasiasta, että islam on julistanut sodan lännelle, Vihreä Vasemmisto ei näe tätä uhkana.

Se ei näytä olevan huolestunut myöskään siitä tosiasiasta, että Afrikan väestön odotetaan nelinkertaistuvan miljardista 4 miljardiin vuosisadan loppuun mennessä, ja että monet heistä ovat halukkaita muuttamaan pohjoiseen. Vihreän Vasemmiston mielestä ilmastomuutos on sen sijaan suurin vaara.

Viime viikolla – ironista kyllä juuri samana päivänä kun islamistinen fanaatikko ajoi autolla jalankulkijoiden päälle parlamenttitalon läheisyydessä Lontoossa – Rutte kertoi Alankomaiden medialle, että hän kieltäytyy muodostamasta hallitusta minun kanssani. Pääasiallinen syy tähän, hän selitti, ovat näkemykseni uskonnosta ja islamista.

Mitä minun näkemykseni sitten ovat? Puolueeni mukaan – jota tukee nyt 1,4 miljoonaa hollantilaista äänestäjää – islam on, ei uskonto, vaan ensisijaisesti vaarallinen totalitaarinen ideologia, joka tähtää koko maailman alistamiseen Allahille. Sellaisena se on perustavaa laatua oleva uhka vapaudelle, demokratialle ja sivilisaatiolle.

Jos haluamme selvitä tästä vapaana kansana, on ehdoton vaatimus, että aloitamme yhteiskuntamme vapauttamisen islamista ennen kuin on liian myöhäistä, sekä suljemme ovet kaikilta islamilaisista maista tulevilta siirtolaisilta. palauttamalla omien rajojemme valvonta on ensimmäinen askel tähän suuntaan.

Näyttelemällä kovaa – sen ainoan kerran! – Erdoğanille viikko ennen vaaleja, Rutte ei selvästikään ole valmis näkemään islamin aiheuttamaa vaaraa. Yksikään lännen kansalainen ei ole turvassa islamilaiselta terrorilta, ja silti vaalien voittajat – kuten minut – suljetaan ulos varmistamasta se, että maan vapauttaminen islamista aloitetaan. Jos eliitti vastustaisi islamia samalla kiihkolla kuin se taistelee meitä vastaan, monet terrori-iskut olisi voitu välttää.

Onneksi – kuten PVV:n kasvu on osoittanut – koko ajan useammat ymmärtävät, millaisilla panoksilla pelataan. Mitä kovemmin nykyisen hallitsevan eliitin edustajat – kuten Rutte – yrittävät kääntää katseensa pois islamin aiheuttamasta vaarasta, sitä kovemmin bumerangi iskee heihin palatessaan tulevaisuudessa. Me olemme nyt maan toiseksi suurin puolue.

Jos Rutte kieltäytyy kuuntelemasta äänestäjiään, seuraavalla kerralla meistä tulee suurin puolue. Ja sitten me tulemme seuraamaan brittien erinomaista esimerkkiä, jätämme EU:n, palautamme rajavalvonnan ja palautamme kansallisen itsenäisyytemme, jotta voimme pysyä sellaisena kuin olemme: hollantilaisten kansakuntana, hollantilaisille. Ei enää eurooppalaisen molokin provinssina, vaan kansakuntana!

Yhtä varmasti kuin kevättä seuraa kesä, me tulemme selviämään ja pelastamaan sivilisaatiomme. Ja värikkäät hollantilaiset tulppaanikedot, osa kansallista identiteettiämme ja ylpeytemme tähän vuodenaikaan, olkoot sen todistajana!

Geert Wilders on Alankomaiden parlamentin jäsen ja Hollannin Vapauspuolueen (Partij Voor de Vrijheid, PVV) johtaja.

Breitbart

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit