Eurooppa Rikos

Göteborgin poliisimurhassa pidätys – epäilty maahanmuuttajataustainen aktiivinen jengirikollinen

Kuva Gunnar Creutz / Wikimedia Commons / CC BY-SA 4.0

Samnytt kertoo, että 17-vuotias Sakariye Ali Ahmed on pidätetty epäiltynä 33-vuotiaan poliisin murhasta erityisen herkällä Biskopsgårdenin alueella Göteborgissa. Lähteiden mukaan Ahmed on aktiivinen jengirikollinen.

Keskiviikkona myöhään illalla poliisit olivat liikkeellä alueella moottoripyörällä. Kun poliisit jutteli ihmisten kanssa, yhtä heistä ammuttiin kohtalokkaasti, ja osumia saanut kuoli myöhemmin sairaalassa.

Poliisilähteen mukaan teosta epäilty on 17-vuotias Sakariye Ali Ahmed, jota viranomaiset kuvaavat aktiiviseksi jengirikolliseksi. Hänet pidätettiin perjantaina epäiltynä murhasta ja murhan yrityksestä. Mies kiistää teot.

Samnytt-julkaisun mukaan Ahmed on jo aiemmin tuomittu muun muassa 15-vuotiaana tehdystä murhan yrityksestä 1 vuoden 7 kuukauden vankeusrangaistukseen. Ahmed oli puukottanut miestä kaulaan Göteborgissa raitiovaunussa. Rangaistus kuitenkin muutettiin miehen nuoren iän vuoksi vuoden nuorisohoidoksi.

Tilaa
Ilmoita
guest
27 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
trackback
trackback

cheap dissertation writing https://help-with-dissertations.com/

trackback

dissertation methodology writing help https://dissertationwriting-service.com/

trackback

las vegas world slots free https://slotmachinegameinfo.com/

trackback

vegas downtown slots https://www-slotmachines.com/

trackback

las vegas casino slots https://411slotmachine.com/

trackback
trackback

play blazing 7 slots free https://slot-machine-sale.com/

trackback
trackback

free coins hot shot slots https://pennyslotmachines.org/

trackback
trackback

what slots pay the most https://2-free-slots.com/

trackback

2geraldine

Sari Saarela

Ruotsin median julkaisemien kuvien (ja nimen) perusteella afrikansarvelainen – vaihteeksi…

Sampo Maa

Ahmed on nyt omiensa parissa sankari. Kun vapautuu, hyvä asema klaanissa on taattu. Tiedä minkälaisiin urotekoihin vielä yltää.

juha II

YLE toitotti: ”Paikallinen, paikallinen…!!!”
Kyllä Ruotsin hyvinvointivaltio on pelkkä valhe, kun sikäläiset pukeutuvat ”paikallisiin” vaatteisiin. Mutta täällä Suomessa meillä ei tule olemaan edes ”paikallisia” kuteita kun Führer Sanna Marin hallitukseen ”siirtää vihreästi” kaikki mitä orti lähtee ”huitsin kiinaan”!!!

Wittgenstein

…Nuorisohoitoon murhayrityksestä; no, ei se nyt ihan täydelliseen parantumiseen sitten johtanut, mutta menihän siinä nyt 2 vuotta ennen kuin inehmon hengiltä otti, eli ei hotoa nyt ihan täydelliseksi epäonnistumiseksikaan voi luonnehtia?
Olisikohan tuo tolkuttoman kova 19 kuukauden kakku (kauhiat on Ruotissa rangaistukset, Papillon olisi varmaan valinnut Pirunsaaren vapaaehtoisesti, jos vaihtoehto olisi ollut ruotsalainen tuomio) toiminut paremmin? 2,5 vuotta… tappamatta ketään…

Kaino-Vieno Huttunen

”Rangaistus kuitenkin muutettiin miehen nuoren iän vuoksi vuoden nuorisohoidoksi.”

En ymmärrä, miksi tuota nuorisohoitoa ei voitu lätkäistä jo heti kättelyssä. Eikö Ahmedin oikea ikä sitten ollut oikeuden tiedossa heti alusta lähtien, pitäähän oikeusistuimen varmentaa käsittelyn osapuolten henkilöllisyys ihan samalla tavalla kuin minkä tahansa viranomaisen. Mihin näillä tuomioiden jälkikäteisillä alennuksilla tähdätään? Ovatko ne osa tätä ”ymmäretään tulijoita näiden vaikeiden lähtöolosuhteiden, löyhien kaveriporukoiden ja kantaväestön rasismin vuoksi” käsikirjoitusta.

Kata

Sakarijeejee 15v jo murhayritys..vappaana koikkelehtii veronmaksajien elättinä,jättekiva ja nyt poliisin surma.Onko taas kohta kaduilla?Ajaako M.P.autollaan taas kuinka rauhallista…ah onkaan!Herääkö ruotsalaiset?Osaako ne itseään puolustaa?🤔

Jupi

Jos ammut univormussa olevan poliisin, Ruotsissakin tuomio on murha, josta aina elinkautinen. Ja Ruotsissa se tarkoittaa että istut loppuikäsi.

Nestori Lundahl

Eli Sakariye Ali Ahmed vapautuu vuodenvaihteessa.

Ilkka Forsten

Toki siitä riippuen kumpi tulee ensin täyteen, loppuikä vaiko vuodenvaihde ?

Sampo Maa

No saattaahan se istua jopa 10 vuotta. Siis 10 vuotta Koraania, kuntosalia ja ravitsevaa ruokaa. Sieltä vapautuu sitten mies parhaissa voimissaan, valmiina mihin tahansa.

pöh

Jälleen yksi(ttäistapaus) somalian lahja länsimaille..

John Quiman

Ruotsin miedot lääkkeet ja halaustaktiikka ei toimi näiden kohdalla. Vuosikymmenten kokemuksen olisi voinut opettaa jotain, mutta Ruotsissa ei ole ollut aikomustakaan lopettaa tätä suvakkien rakastamaa invaasiota, eikä kai myöskään suhtautumista tuontirikollisuuteen.

Ruotsalaisia on huijattu jo vuosikymmeniä kaikenlaisilla selityksillä, vääristelyillä, leimakirves-pelotteluilla, tosiasioiden salaamisella ja suvakkimaisesti värittämällä. Vasta nyt alkaa salaamisen kulttuuri rakoilla, kun tilanne on jo niin paha, että sitä on vaikea korjata ja varmaan ottaa aikaa ruotsalaislla tajuta, miten perusteellisesti heidän oma hallintonsa ja media on huiputtanut heitä, vieläpä vuosikymmenten ajan. On jo aineksia kansannousulle, mutta tuskin löytyy kansasta kanttia ennen kuin menee vielä paljon pahemmaksi.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Jouni S.

Ruotsalaisille ovat jo vuosikymmeniä kelvanneet halvat pizzat ja etninen ruoka, jota nämä rikastajat ovat tuoneet katukuvaan (sittemmin kyllä paljon muutakin). Kiellettyä on sen sijaan kysyä, onko tekijöille maksettu palkkaa ja sen sivukuluja ao tahoille & lain edelyttämällä tavalla? Jos kyselet tällaisista, joudut eristetyksi muusta yhteiskunnasta ja kaverit kaikkovat kuka minnekin… Ihmetellä saat myös, miten ennen hyvät asuinaluuet on vallattu ja paskottu lähes asuinkelvottomiksi, ainakin valkoiselle vähemmän rikkaaseen kultturiin tottuneelle. Mutta mitään ongelmaahan ei ole olemassa, ainakaan jos kysytään eliitiltä ja hallitukselta…ai niin, mutta hehän asuvatkin ihan muualla.

Ilkka Forsten

Kohotetaan Ruotsalaisten kanttia vielä lisää lähettämällä Suomen ” kanttilahkeet ” apujoukoiksi.