Kotimaa Rikos

Haagan puukotuksista epäilty edelleen tavoittamatta – poliisi kaipaa tietoja miehen liikkeistä ja olinpaikasta

Poliisi etsii Hayder Abduljabbar Al-Hmedavia eilen Haagassa Santavuorentiellä tapahtuneista puukotuksista.

Eilen sunnuntaina mies puukotti Haagassa Santavuorentiellä kahta aikuista ja aiheutti tapahtumapaikalla olleille kolmelle kouluikäiselle lapselle vammoja.

Edellä mainituista väkivaltarikoksista epäilty mies Hayder Abduljabbar Al-Hmedavi on edelleen tavoittamatta. Vuonna 1985 syntynyttä, 168 senttiä pitkää miestä epäillään murhan yrityksestä, tapon yrityksestä ja kolmesta törkeästä pahoinpitelystä.

Hayder Abduljabbar Al-Hmedavi. Kuva Poliisi.

Epäiltyjen rikosten uhrit ovat miehen ex-puoliso, ex-puolison ystävä sekä epäillyn ja ex-puolison yhteiset lapset. Uhrit eivät ole hengenvaarassa.

– Poliisi on tähän mennessä tehnyt ja tekee edelleen laajoja etsintöjä epäillyn kiinni saamiseksi. Koska kyseessä on erittäin vakava rikosepäily, ja epäillyn tavoittaminen on välttämätöntä, voimme esitutkintalain perusteella poikkeuksellisesti julkaista rikoksesta epäillyn nimen ja kuvan, sanoo rikosylikomisario Jari Koski Helsingin poliisilaitokselta.

Tuoreista näköhavainnoista tulee ilmoittaa yleiseen hätänumeroon 112, ja muista havainnoista tai tiedoista poliisille numeroon 0295 417 935. Vihjeitä voi lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen analyysi.helsinki@poliisi.fi.

  • Grillien varaosat! yli 100€ ostoksiin ilmainen toimitus

Kansalaisen verkkokauppa

Liity kannattajajäseneksi