Muu maailma

”Hakkaamme niiden päät irti” – Philadelphiassa nuori muslimityttö luki runon

Kuvakaappaus Youtube.

Yhdysvaltalainen muslimiryhmä postasi Facebookiin videon, missä lapset kertoivat arabiaksi hakkaavansa päitä irti ja runoilivat ikuisesta kidutuksesta.

Amerikan muslimiyhteisön Philadelphian osaston Facebookiin huhtikuussa postaamassa videossa nähtiin 6-12 -vuotiaita lapsia laulamassa vallankumouslauluja, jotka on yleensä yhdistetty islamistisiin ryhmiin. Pikkutytöt lukivat myös runoja Palestiinan vapauttamisesta, kertoo Washington Examiner.

Muslimiyhteisön toimitusjohtaja Ayman Hammous sanoo, että videota ei tarkastettu ennen postaamista Facebookiin. Hän väittää nyt, että video ei edusta muslimiyhteisön käsitystä islamista eikä sillä ole muslimiyhteisön enemmistön tukea.

Videolla lapset laulavat juutalaisille tärkeän Jerusalemissa sijaitsevan Al-Aqsan moskeijan valtaamisesta.

– Voittoisat ratsut kutsuvat meitä ja johtavat meidät Al-Aqsan moskeijaan. Marttyyrien veri suojelee meitä … Ottakaa meidät, oi laivat … kunnes saavumme rannoillemme ja murskaamme petolliset … Virratkaa, oi marttyyrien joet – lapset laulavat.

Tilaisuudessa lausuttiin myös runoja.

– Puolustamme [Palestiinaa] ruumiillamme, eräs pikkutyttö lausui, viitaten oletetusti pommi-iskuihin.

– Hakkaamme heidän päänsä irti ja vapautamme suruisan ja ylevän Al-Aqsan moskeijan. Alistamme heidät ikuiseen kidutukseen, tyttö runoili.

Hammousin mukaan ohjelmasta vastanneet on nyt erotettu tehtävistään ja parhaillaan arvioidaan, pitääkö Philadelphian osaston johdosta erottaa vielä muitakin.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa