Kotimaa Politiikka

Hakkarainen Strasbourgissa: ”Muslimit suurin uhka Euroopan juutalaisille”

Teuvo Hakkarainen (ps.). Kuva EP Multimedia Centre.

Euroopan parlamentin jäsen Teuvo Hakkarainen muistutti kollegoitaan tiistai-iltana Strasbourgissa totuudesta liittyen juutalaisten kokemaan vainoon Euroopassa.

Euroopan parlamentin antisemitismin, rasismin ja vihan torjuntaa Euroopassa käsitelleeseen täysistuntokeskusteluun osallistunut Teuvo Hakkarainen (ps.) muistutti, että juutalaisille suunnatun kyselytutkimuksen mukaan muslimit ovat heidän suurin uhkansa Euroopassa.

Europarlamenttiedustaja Hakkarainen vaati, että kaikkeen juutalaisten kokemaan vainoon on puututtava lujin ottein. Muslimien jälkeen juutalaiset kokevat suurimpana uhkanaan äärivasemmiston ja sitten äärioikeiston.

Euroopan parlamentissa kansallismielistä Identiteetti ja demokratia -ryhmää edustavan Hakkaraisen mukaan EU-eliitin ja valtamedian harjoittamalla kansallismielisten demonisoimisella on epärehelliset poliittiset tarkoitusperät.

– Vihapuhe on uussanastoa, jolla käydään toisinajattelijoiden eli kansallismielisten kimppuun. Sen perusteella jaetaan jopa tuomioita eri oikeusasteissa, Hakkarainen hyökkäsi EU:n epädemokraattisia voimia vastaan.

Hakkaraisen mukaan rasismi on sanana kokenut täydellisen inflaation. Rasismi-sanaa käytetään hänen mukaansa nykyään silloin, kun omat asiaperusteet loppuvat.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa