Kotimaa Politiikka

Halla-aho: Sinisten kannatuskortin täyttäminen peruste puolueesta erottamiselle

Jussi Halla-aho. Kuva Matti Matikainen

Harhat piinaavat edelleen sinisten johtavaa ajattelijaa Torvista, perussuomalaisten puheenjohtaja Halla-aho tuumaa uusimmassa Facebook-päivityksessään.

– Tässä yhteydessä on kuitenkin tavallisten ihmisten oikeusturvan vuoksi tarpeen oikaista erästä väärinkäsitystä. Siniset ovat pyrkineet vauhdittamaan nihkeästi etenevää korttikampanjaansa vakuuttelemalla ihmisille, että kortin täyttämisellä ei olisi seurauksia tai että se ei sitoisi mihinkään, Jussi Halla-aho kommentoi sinisten julkilausumaa.

– Linjamme on, että koska Siniset ovat nimenomaan Perussuomalaisten vahingoittamiseen pyrkivä projekti, kannatuskortin täyttäminen tulkitaan puoluetta vahingoittavaksi toiminnaksi, joka on peruste puolueesta erottamiselle. Kannattajakortit ovat julkisia sen jälkeen, kun ne on kerätty ja toimitettu, Perussuomalaisten puheenjohtaja toteaa jämäkästi.

Halla-ahon mukaan ihmisten, jotka haluavat jatkaa toimintaa perussuomalaisissa ja osallistua jatkossa esimerkiksi vaaleihin perussuomalaisten listoilta, on hyvä tiedostaa kyseinen tosiseikka.

  • 359
    Shares