Kotimaa Rikos

Halla-ahon oikeudenkäynnistä kirjoittanut toimittaja sai kaksi tuomiota seksuaalirikoksista

Kuva Pixabay.
Pääkaupunkiseudulla asuva toimittaja on tuomittu kahdesta seksuaalirikoksesta, kertoo Kaleva.

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi 41-vuotiaan pääkaupunkiseudulla asuvan toimittajan seksuaaliseen tekoon pakottamisesta. Rangaistukseksi käräjäoikeus määräsi puoli vuotta ehdollista vankeutta. Lisäksi mies joutuu maksamaan uhrilleen yli 3 500 euroa kärsimyksestä ja 700 euroa sairaalakuluja.

Sama toimittaja tuomittiin Espoon käräjäoikeudessa vuonna 2017 raiskauksesta vuoden ja 11 kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen, 90 tunnin yhdyskuntapalveluun sekä 4 00 euron korvauksiin. Toimittaja valitti käräjäoikeuden tuomiosta hovioikeuteen, joka hylkäsi valituksen, sillä myös hovioikeuden mukaan kyseessä oli raiskaus.

Rikosten uhrit olivat eri henkilöitä.

Seksuaalirikoksista tuomittu toimittaja on toiminut Long Playssä sekä yhteistyössä Riku Rantalan kanssa

Seksuaalirikoksista nyt tuomittu Ari Lahdenmäki on kirjoittanut yhdessä kaarnaveneisiin keskittyneestä turvapaikanhakija-startupistaan tunnetun Riku Rantalan kanssa kirjan ”Isänmaan asialla – matkaopas syrjäytettyjen Suomeen”. Hän oli myös Rantalan ja Milonoffin Bassoradiossa perjantaisin esitetyn Truths & Rights -ohjelman poliittinen kommentaattori.

Lahdenmäki on toiminut vuonna 2016 Long Play -verkkojulkaisun toimittajana.

Ari Lahdenmäki kirjoitti vuonna 2010 Jussi Halla-ahon oikeudenkäynnistä, jossa Halla-aho oli syytettynä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Piraattipuolueen Janne Paalijärvi oli seuraamassa oikeudenkäyntiä ja kuvaili jälkeenpäin Lahdenmäen kirjoittamaa uutista mielipidekirjoitukseksi ja ”häiriintyneimmäksi esitykseksi” sekä tekstiä ”ansiottomaksi”.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit