Kotimaa Politiikka

Hallitus hyväksyy avun vaikka ISIS-taistelijalle – veteraanien kustannuksella

Kuva Pixabay.
Eduskunnan lähetekeskustelussa vuoden 2018 budjetista perussuomalaiset moittivat kovin sanoin hallitusta budjetin kohdista, joissa otetaan veteraaneilta rahaa, mutta samaan aikaan varoja lisätään laittomasti maassa oleskeleville.

Tämä on niin härski ristiriita, että pahaa tekee. Veteraanille hallitus antaa luun käteen samaan aikaan kun henkilöt, joilla ei ole mitään asiaa edes olla Suomessa, saavat nauttia sosiaalipalveluista. Myös vanhusten laitospaikkoja ollaan vähentämässä, kansanedustaja Arja Juvonen (ps.) ihmettelee.

Valtion talousarviossa ollaan muun muassa rintamalisistä vähentämässä 3,5 miljoonaa euroa. Samaan aikaan valtio joutuu korvaamaan kunnille 5,3 miljoonaa euroa laittomasti maassa olevien sosiaalipalveluiden kustannuksia.

Oi aikoja, oi tapoja. Onko hallitus antanut veteraanistatuksen myös ISIS-taistelijoille? Siltä näyttää, kun budjettia katsoo. Ilmeisesti kaikki taistelijat käyvät hallituksen korvauksen piiriin, kansanedustaja Juho Eerola (ps.) lataa.

Perussuomalaiset vaatii lisärahoitusta suomalaisille veteraaneille. Samaan aikaan eduskuntaryhmä haluaa, että laittomasti maassa oleville annettavien palveluiden määrään puututaan rajulla kädellä.

Olemme todenneet sen ennenkin ja toteamme sen taas – me emme ole mikään maailman sosiaalitoimisto, perussuomalaisten ryhmä korostaa.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit