Kotimaa Rikos

Helsingin rautatientorilla joukkotappelu

Poliisipartio huomasi Rautatientorilla alkaneen joukkotappelun, jossa kuusi ulkomaalaistaustaista mieshenkilöä oli hyökännyt kolmen ulkomaalaistaustaisen mieshenkilön kimppuun.


Poliisipartion ehtiessä paikalle, olivat rautatieaseman vartijat jo ehtineet ottaa kiinni yhden aggressiivisen henkilön isommasta joukosta, joka oli karannut pienemmän kolmen henkilön kimppuun.

Ensimmäinen mies kolmen henkilön joukosta kertoi, että hänen paitansa revittiin tilanteessa ja hän sai lisäksi lyöntejä ja potkuja selkään ja päähän. Toinen mies kertoi, että hänenkin paitansa revittiin. Mieheltä tuli verta huulesta. Kolmas mies kertoi, että hän yritti puolustaa paikalla olleita tyttöjä isommalta porukalta, jolloin hän oli saanut nyrkiniskuja huuleen ja nenään. Nenään oli aiheutunut verestävä haava. Tytöt olivat poistuneet paikalta, eikä tapahtuman varsinainen motiivi selvinnyt tapahtumapaikalla.

Isommasta joukosta otettiin yksi mies kiinni. Suurin osa isommasta joukosta oli poistunut paikalta. Kiinniotettu mies toimitettiin poliisin tiloihin. Miehen henkilöllisyyttä selvitetään. Asiaa tutkitaan pahoinpitelyinä.

3.7.2016

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Kansalaisen verkkokauppa